KeC Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Še vedno nabijate? :eek: Eh ko vas, j****. Grem na čik :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
platoom Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Bo tega 13 dni, 20 ur, 5 minut in nekaj sekund, od kar NE kadim več !!! :grim :OK: :kva1: :kva2: :whistle: :yea1: :worship: O:-) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Bo tega 13 dni .. :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) Jaz osebno sem cisto za to, da se ukini kajenje v lokalih. Gres saj na pijaco lahko, ne da bi smrdel po cigaretih, saj kadar so lokali polni se kadi tudi v prostorih, ki so namenjeni nekadilcem, poleg tega cigaretni dim tudi draži oči, saj meni in me oči potem pečejo še naslednji dan. Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil Kosho Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Jaz osebno sem cisto za to, da se ukini kajenje v lokalih. Gres saj na pijaco lahko, ne da bi smrdel po cigaretih, saj kadar so lokali polni se kadi tudi v prostorih, ki so namenjeni nekadilcem, poleg tega cigaretni dim tudi draži oči, saj meni in me oči potem pečejo še naslednji dan. Imaš moj podpis. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 1 Jaz osebno sem cisto za to, .. 2 me oči potem pečejo še naslednji dan. 1 osebno sem takoooo maaaaalo v lokalih, da lahko mirno rečem BMQ :doze: 2 poizkusi z očali za plavanje .. če pa ne bo delalo, pa aqualunge + potapljaška maska .. pa še na svežem zraku boš. Slaba stran je to, da boš moral vzeti dihalko iz ust, če boš hotew kaj reči .. definitivno bodo pa vsi ob tej tvoji gesti zelo pozorno prisluhnili. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Jaz osebno sem cisto za to, da se ukini kajenje v lokalih. Gres saj na pijaco lahko, ne da bi smrdel po cigaretih, saj kadar so lokali polni se kadi tudi v prostorih, ki so namenjeni nekadilcem, poleg tega cigaretni dim tudi draži oči, saj meni in me oči potem pečejo še naslednji dan. jz tud :grim ni lepšga k pridet v oštarijo in videt kup dišečih moških .) že zarad tega se bo splačal it na kofe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 jz tud :grim ni lepšga k pridet v oštarijo in videt kup dišečih moških .) že zarad tega se bo splačal it na kofe :whistle: brrrrr - fuj ... po možnosti v roza hulahopkah .. kenede :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 brrrrr - fuj ... po možnosti v roza hulahopkah .. kenede :evilgrin: Imaš mogoče kaj proti hulahopkam!? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Imaš mogoče kaj proti hulahopkam!? :angry: Mam. Dratpiršno. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 (popravljeno) Imaš mogoče kaj proti hulahopkam!? :angry: :yes: Ko kakega takega vidim se začnem tako smejat, da moram takoj scat ... :lol1: Popravljeno Marec 27, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 jz tud :grim ni lepšga k pridet v oštarijo in videt kup dišečih moških .) že zarad tega se bo splačal it na kofe :whistle: Ta prau dec mora smrdet po tobaku ino konjaku (so stara mati djali). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Ta prau dec .. Tako je in zato uporabljajte TABAC dišave za desce! ............. BTW: vonj drži tudi do 48 ur, če možak ne dela prehudo fizikališ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Tako je in zato uporabljajte TABAC dišave za desce! ............. BTW: vonj drži tudi do 48 ur, če možak ne dela prehudo fizikališ. Jest s'm ta praw desc! Ravnokar sem prišel iz sekreta in sem neprostovoljno prekajen ko ciganska šunka in s pekočimi očmi. Ko ga dobim, jih faše na suho! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Jest s'm .. Horčy .. 'Tabac original' je res dobra in ne tako poceni dišava (Müller drogerija - odd. moška kozmetika). :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 brrrrr - fuj ... po možnosti v roza hulahopkah .. kenede :evilgrin: obvezno :grim z zelenimi črtami .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 sem bil včeraj v avstriji, pa smo se odločili, da bomo šli na kosilo v jodlarsko gostilno, bili smo trije nekadilci, ne boste verjel, ko smo prišli v gostilno se je tako kadilo, kot v kakšnem kavbojskem filmu, natakar je bil sicer zelo prijazen in se je trudil da nas bi zadržal vendar mu tega ni ratalo, potem pa smo mu povedali, da bomo rajši jedli v sloveniji, kjer so prostori ločeni, je samo milo gledal za nami, aja še to nam je povedal, da se tudi v jodlariji že pripravlja takšen zakon kot pri nas v slo. novi zakon in da upa, da se bomo potem še kdaj tam oglasili janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 .... na kosilo v jodlarsko gostilno, bili smo trije nekadilci, ne boste verjel, ko smo prišli v gostilno se je tako kadilo, kot v kakšnem kavbojskem filmu..... To je pač evropsko, ne pa tiste laži o obratnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Horčy .. ... Verjamem. Ni bil namen mojega posta replika na tvojega. Pač moja dopoldanska digodivščina in praznenje ventilov, da mi ni treba v arest, če bi tistega dobil v roke. Definitivno pa se v naši firmi obeta nova HorchAntiSmoke ofenziva, če prasci ne bodo odnesli svoje smraje na mesto, ki jim je dovoljeno. :angry: Bemtiš, so me celo dopoldne oči pekle, pa bulji potem v ekran če moreš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 Verjamem. Ni bil namen mojega posta replika na tvojega. .. To je res pizdarija, katere tudi kot kadilec nisem mogel prenašati in definitivno nisem nikoli: - kadil doma v zaprtih prostorih (zaradi otrok) - pri prijateljih, ki niso bili kadilci - pri prijateljih kadilcih, če niso kadili v stanovanju (recimo - kadilni kot na balkonu) - v pisarnah ali posl. razgovorih z nekadilci itd Resnično me je vedno (torej zadnjih 15 let) motil brezobzirni kadilec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Pozabil si še na kajenje med prehranjevanjem. Tudi meni (kadilcu) gre na jetra, če mi kdo med okušanjem kulinaričnih specialitet piha dim pod nos. Ampak po hrani pa hudo paše :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Ampak po hrani pa hudo paše :OK: In po dingl-dongu :yes: (ampaq ne da ti nekdo drug puha pod nos, to zmoremo sami) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Ampak po hrani pa hudo paše :OK: :yes: jasno .. kar pa ne pomeni, da je treba potem drugim (nekadilcem) okoli sebe zasmraditi postkulinarično fazo .. B) alsmkunštnpress meni je bilo po kosilu vedno v užitek "stopt vn na čik" .. takole kadiš s polnim trebuhom, gledaš tičke .. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 :OK: tik, tak, tik, tak, .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se