Skoči na vsebino

Protikadilski zakon

Osama

Priporočene objave

Mir bratje in sestre, bit če pušenja i dalje, sve su to dezinformacije...

Po novem zakonu boš lahko vleku,inhalirau, samo izdihnit ga ne boš smel. :smoke: :rtfm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bom obesil napis na firmo da je nekadilcem vhod prepovedan ker je območje firme kadilnica (pivo v pisarni pa bom stregel na črno :evilgrin: ).

To bi bilo pošteno... :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... ma jaz bom kadil še naprej, moji frendi-kadilci so se odločili enako...pa da jih vidimo.... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi bila jaz delodajalec, bi itak bila ful diskriminatorna do kadilcev, ker jih sploh ne bi zaposlila.

samo da ne boš potem v kateri drugi temi jamrala kako ženske težko dobijo službo ali pa napredujejo v njej ! :fredy:

vsaka palica ima dva konca !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

samo da ne boš potem v kateri drugi temi jamrala kako ženske težko dobijo službo ali pa napredujejo v njej ! :fredy:

Za ženske je priporočeno, da pušijo, ko pridejo na razgovor za službo... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za to če sem ženska ali ne, se ne morem sama odločit (no, ja. v današnjem času...), če bom kadila ali ne pa se lahko (bolj ali manj težko). Mislim, da je tu rahla razlika, ne?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pri nas na šihtu so danes obesili

kos papirja

na katerem na piše da z jutrišnjim dnem velja prepoved kajenja na celotnem območju podjetja :headbang:

kot smo razumeli tud pred firmo na luft ne bomo smeli,milu mater

a kdo ve če to sploh lahko naredijo in ali so nam dolžni postavit kadilnico

Ti kar reči, da greš lulat in pol tam enga popuši... :naughty: samo, da ne boš pol preveč na WC hodila in te bodo dali na pregled za ledvice in mehur... :lol1:

Popravljeno . Popravil motoristek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti kar reči, da greš lulat in pol tam enga popuši[/b]... :naughty: samo, da ne boš pol preveč na WC hodila in te bodo dali na pregled za ledvice in mehur... :lol1:

Uf dober nasvet, kar enga :P popuši na sekretu...sam kaj imajo ledvica pri tem? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uf dober nasvet, kar enga :P popuši na sekretu...sam kaj imajo ledvica pri tem? :whistle:

Tebe bi dali na pregled prostate... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nikoli, ampak res nikoli nisem mogla razumeti zakaj so kadilci tako navezani na to svoje početje. Ko pa ni niti ene same koristi od tega, pa toliko slabega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nikoli, ampak res nikoli nisem mogla razumeti zakaj so kadilci tako navezani na to svoje početje. Ko pa ni niti ene same koristi od tega, pa toliko slabega.

Nikoli, ampak res nikoli nisem mogel razumeti zakaj so motoristi tako navezani na to svoje početje. Ko pa ni niti ene same koristi od tega, pa toliko slabega (nevarnega). :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nikoli, ampak res nikoli nisem mogel razumeti zakaj so motoristi tako navezani na to svoje početje. Ko pa ni niti ene same koristi od tega, pa toliko slabega (nevarnega). :whistle:

:lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NISI motorist z dušo in srcem zato NERAZUMEŠ početja motoristov.Verjetno spadaš k pozerjem-bahačem ali h kaki drugi sodergi. :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NISI motorist z dušo in srcem zato NERAZUMEŠ početja motoristov.Verjetno spadaš k pozerjem-bahačem ali h kaki drugi sodergi. :headbang: :headbang:

A zdej boš pa reku, da ti pa si, al kaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zadnji ampak res zadnji čas ,da ta zakon v NEDELJO 05.08.2007 stopi v veljavo!!!!!!! :worship:

spet bodo župniki razočaran :hmm: vse bo drlo v oštarijo namest v cerkev :lol: hja, bodo že mogl razumet, da je svež zrak bolj pomemben k življenje po smrti :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nisem motorist z dušo in srcem spadam k pozerski in drugi sodergi, sem pa kadilec z dušo in srcem in razumem kadilce :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Napačno: NERAZUMEŠ

Pravilno: NE RAZUMEŠ

Napačno: soderga

Pravilno: sodrga

Drugače je pa Pervy res pozer. Zadnjič sem ga videl pred bistriškim kopališčem (mimogrede, ste vedeli, da Sl.Bistrica premore celo kopališče? Svašta ej.... ), kako je skušal impresionirati skupino najstnic s kurjenjem gume!!!!

In ob tem je, ne boste verjeli, kadil!!!! Mislim ej, popolnoma neodgovorno.......na motorju brez čelade!

Popravljeno . Popravil vapotek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugače je pa Pervy res pozer. Zadnjič sem ga videl pred bistriškim kopališčem (mimogrede, ste vedeli, da Sl.Bistrica premore celo kopališče? Svašta ej.... ), kako je skušal impresionirati skupino najstnic s kurjenjem gume!!!!

In ob tem je, ne boste verjeli, kadil!!!! Mislim ej, popolnoma neodgovorno.......na motorju brez čelade!

ne pozabi poudarit da sem to delal z tomosom avtomatikom na pesku ker se tako daleč kot do kopališča z motorjem ne upam :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po novem kajenje na motorju ni več dovoljeno...

Čelada je zaprt prostor, na motor pa brez čelade ne smeš..

So mi pa stari ata rekli, da je žvekanje tobaka tudi fajn...

pa še pljuvaš lahko po tleh, če ni postavljenih pljuvalnikov (vsaj za cajta Marije Terezije je blo tako)...

pa še to so mi stari ata rekli...

da če zjutraj stisneš štamprli ali dva, čez dan požvekaš malo tobaka, zvečer pa še "muco" poližeš :naughty:

maš prav fajn žmah v ustah ...

ja ja v starih cajtah so ljudje znali živet... :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še 2 dni nam boste smradili pod nosom...potem bom z užitkom spil kavico, se malo pomenil s kelnarco in šel tako dišeč/smrdeč ven kot sem noter v lokal prišel :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma res...končno pridemo tudi mi na svoj račun... :worship:

Hmmm... a takole?

da če zjutraj stisneš štamprli ali dva, čez dan požvekaš malo tobaka, zvečer pa še "muco" poližeš :naughty:

:naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po novem kajenje na motorju ni več dovoljeno...

Čelada je zaprt prostor, na motor pa brez čelade ne smeš..

So mi pa stari ata rekli, da je žvekanje tobaka tudi fajn...

pa še pljuvaš lahko po tleh, če ni postavljenih pljuvalnikov (vsaj za cajta Marije Terezije je blo tako)...

pa še to so mi stari ata rekli...

maš prav fajn žmah v ustah ...

ja ja v starih cajtah so ljudje znali živet... :worship:

Rignt pa prdnit si pa pozabo Penzl, a ne da si :naughty: ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!