vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 čuknjen! Za tiste malenkost omejene...........fukjen.
Frips Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 al bi ti tudi pucal motor kaki pupki?mam kolegic motorist keko češ... Še svojga se mi ne da spucat (motorina mislim) :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Od danes nosim s seboj pepelnik poln starih čikov. V spomin na lepa kadilska leta in njih prijeten smradec... :worship:
Lobo Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Mogoče pa vas zaustavi kak nekadilec, ki je končno dočakal, da se je uresničila njegova želja po nezakajeni kavi, zrezku ali pivu? :evilgrin: To bi pa bilo zanimivo videt. To je enako kot primerjat obiskovalce lokalov z motoristi. Tudi motoristi verjetno sami zaustavljajo motoriste - kršitelje zakonov? Pa tudi samo prižiganje cigareta mislim da nikjer ne piše da bi bilo kaznivo. Kaj pa če prideš v lokal z malo večjo integralko z zaprtim vizirjem in kadiš v njej? S tem ne bi nikogar ogrožal, pa tudi drugi se ne bi naslajali in uživali ob tvojem čiku.
KeC Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Matr, bo kadit treba začet :whistle: :naughty: Ja, samo morš zlo pazit kaj boš kadil. čuknjen! :D :eek: al bi ti tudi pucal motor kaki pupki?mam kolegic motorist keko češ... Hmm ... niti ne lahko pa ga kera meni spuče. Kaj pa če prideš v lokal z malo večjo integralko z zaprtim vizirjem in kadiš v njej? S tem ne bi nikogar ogrožal, pa tudi drugi se ne bi naslajali in uživali ob tvojem čiku. Hmmmmm ..... ne! :grrr
flight69 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Od danes nosim s seboj pepelnik poln starih čikov.V spomin na lepa kadilska leta in njih prijeten smradec... :worship: Maaa jst sem se odlocu za sliko, grem lahko z njo tut v zaprti prostor...pa se razmisljam, ce bi jo prisil na hrbet na jakno... :? Je se men nagravzna, sam bi se me vsaj vsi tisti, ki se tko "dobronamerno" trudijo opozarjat ob sprejemu tega zakona, da ne smem kadit v njihovi blizini, ze na dalec izognili... Sam, ne vem, ce bojo imeli Hells A. al pa kak nas club kaj proti temu znaku...moram prej prasat mal... :whistle: Je pa to tut predlog za vnaprej, ko se bo mogoce preverjal koliko ima kdo holesterola - slika odojka pa se cesa na hrbet... Aja, sej res, najnovejsa informacija je baje, da bodo kmalu zaceli prodajat motorje samo se z max. hitrostjo 90km/h...raziskave so pac pokazale, da motoristi z vsemi povzrocenimi nesrecami zaradi neprilagojene hitrosti zdravstvo stanejo prevec...Avto je pac nuja in je tretiran drugace, pa se bolj varen je.Novi zakon je v pripravi...mogoce pa vse res? :evilgrin: Ok, ce preneham z bedarijam - naceloma zakon podpiram, vendar ne v taki obliki. Sebe smatram kot uvidevnega kadilca.In prav je, da imajo nekadilci moznosti kakrsne jim daje novi zakon.Ni mi prav to, da niso pustili moznosti (pod dolocenimi pogoji seveda), da bi obstali tudi kaksni lokali, v katerih bi bilo kajenje dovoljeno. Verjamem, da se bo gostincem poznalo pri zasluzku - vsaj zase vem, da, razen, ce ne bo posebna priloznost na kavo pac ne bom vec hodil, po kosilu se bom cimprej pobral brez kave in dodatnih pijac... Kar se tice zaposlenih v takih lokalih, mislim da je se miljon drugih sluzb, kjer je delo zdravju skodljivo, dobijo dodatek pa ko voli nek izvoli... Ce bi jih tako skrbelo za zdravje zaposlenih, potem nebi ukinjali toplih obrokov po firmah, ampak bi jih celo uzakonili...tko pa folk sendvice cepa po cele dneve al pa se to ne...Ne, tle je pa ze denar... Lp! Flight
BremzPenzl Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Od danes nosim s seboj pepelnik poln starih čikov.V spomin na lepa kadilska leta in njih prijeten smradec... :worship: Vzami raje rentgensko sliko svojih pljuč, jo lažje seboj nosiš, spomin pa je isti :evilgrin:
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Vzami raje rentgensko sliko svojih pljuč, jo lažje seboj nosiš, spomin pa je isti :evilgrin: Saj tista slika zgleda kot zgornji čiki... :rolleyes:
Provokator Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) V Nemciji, v zvezni dezeli Baden Würtenberg je od presnjega tedna v veljavi zakon, ki prav tako kot pri nas prepoveduje kajenje v zaprtih javnih prostorih. Pa ga redko kdo uposteva. Gostinci se ne nameravajo kregati z gosti, gosti pa ne jebejo zakona, ki jim krati njihove pravice...... totalna revolucija edina je resitev....... Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil Provokator
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 totalna revolucija edina je resitev....... Jo lahko vodim? Daj no, prosim, prooooosim!!!!!!! Še kadit začnem spet če je treba!
HHV Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 .. Tudi motoristi verjetno sami zaustavljajo motoriste - kršitelje zakonov?... No vidiš, saj tu je jedro vseh nesporazumov okoli tega ne/kajenja in zakona. Kršitelj zakona motorist = kršitelj zakona kadilec. To me sploh ne boli in mi dol maha. Povzročitelj nesreče motorist = kadilec v moji bližini. To se me pa že presneto tiče. In lahko rezultira tudi v kršitvi nekega drugega zakona z moje strani.
Rude Boy Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 slišal danes zjutraj: in potem se čudimo zakaj slovenci rinemo k sosedom hrvatom ?! hja pivo (alkohol) si lahko po 21. uri kupiš kjerkoli, prižegeš cigareto kjerkoli, pa še popuši ti ga lahko katerakoli ! :naughty: turizem smo ljudje ovce pa ne !
Lobo Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 slišal danes zjutraj:in potem se čudimo zakaj slovenci rinemo k sosedom hrvatom ?! hja pivo (alkohol) si lahko po 21. uri kupiš kjerkoli, prižegeš cigareto kjerkoli, pa še popuši ti ga lahko katerakoli ! :naughty: turizem smo ljudje ovce pa ne ! To bo to. In ko bodo vse to Hrvati uskladili z evropsko zakonodajo, bomo Slovenci začeli rinit na Luno. Tam tudi lahko počneš kaj ti je volja. Predvsem prižigaš cigaret do onemoglosti.
Rude Boy Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 uskladili z evropsko zakonodajo, saj, priznam, kopiraj - prilepi sta naši najbolj uporabljeni in priljubljeni funkciji ! :fredy:
maus Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 sj cela dalmacija kadi k pr norcih... kot da bi gorelo :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Vzami raje rentgensko sliko svojih pljuč, jo lažje seboj nosiš, spomin pa je isti :evilgrin: Nisi me razumel Penzel,pepelnik bom nosil v spomin na kadilce... :naughty:
Pervy Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ravnokar kadim v pisarni in se počutim odlično - I'm sooooo bad!!!! :evilgrin:
wind Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ravnokar kadim v pisarni in se počutim odlično - I'm sooooo bad!!!! :evilgrin: Jaz, kot honorarni inspektor, ti pravkar izrekam globo v visini 10 pirov. Ce placas v 8 dneh, steje polovicka!
vapotek Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ravnokar kadim v pisarni in se počutim odlično - I'm sooooo bad!!!! :evilgrin: To se tebi samo zdi. Kadilec se ne more počutit odlično!!! :P
Furioso Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ravnokar kadim v pisarni in se počutim odlično - I'm sooooo bad!!!! :evilgrin: Uživaj, dokler traja... :naughty:
vapotek Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Jaz, kot honorarni inspektor, ti pravkar izrekam globo v visini 10 pirov. Ce placas v 8 dneh, steje polovicka! Jaz ti za 3 pire sestavim pritožbo. :whistle:
Pervy Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Uživaj, dokler traja... :naughty: dokler sem sam sebi šef bo trajalo! :whistle: PS: glede na to da na delovnem mestu tudi pijem pivo (mam vedno vsaj gajbo v pisarniškem hladilniku) se ne bojim honorarnih inšpektorjev. :evilgrin:
Furioso Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 dokler sem sam sebi šef bo trajalo! :whistle: PS: glede na to da na delovnem mestu tudi pijem pivo (mam vedno vsaj gajbo v pisarniškem hladilniku) se ne bojim honorarnih inšpektorjev. :evilgrin: Seveda bo. Samo ves čas pa tudi ne moreš samo kadit... ;) :krneki:
sergejl Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ah ah ah :headbang: včer se sprehajal po Ljubljani... vse videne gostilne in lokali noter prazni (z izjemo največ dva NEKADILCA) zunaj pa kadilcev ko listja in trave.... pa nekj nekadilcev ki so se očitno olidarnostno in prostovoljno šli (spet) pasivno nakajat gostinci že jamrajo (dons na netu) da je izpad od 20-50%....pa je lepo vreme...počakmo zimo :naughty: mah....kokr sem že zdavnaj nazaj napisu....nadaljnje prepovedi v tej državi sledijo
HHV Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ...včer se sprehajal po Ljubljani... vse videne gostilne in lokali noter prazni (z izjemo največ dva NEKADILCA) zunaj pa kadilcev ko listja in trave.... ... Po jutru se še ne sodi dneva. Se je treba še malo privaditi. Razen če so slovenski pivokadilci bolj trdih glav kot drugje po svetu. Potem bodo pa tudi pozimi preživeli zunaj na vrtovih. In še obratno opažanje. Zjutraj in dopoldne so lokali z vrtovi okoli služb polni kadilcev, ki zjutraj ne smejo več ob kavi sodelavcem pod nos smoditi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se