Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kaksno je vase mnenje o ideji MS na televiziji?

cist tko, neobvezno, ...me pa zanima...

Objavljeno

Ja, mene tudi zanima, kako so vam naše oddaje všeč. Več reportaž, več testov, več predstavitev motorjev, več športa, več bike bejb, kaj vas zanima... sej veste, predlogi so vedno dobrodošli...

Objavljeno

Čakam, da si en zavedn motosvetovec da tetovažo "Motosvet" naredit. Čez cel hrbet. :D :P :grim :grrr :devil:

Objavljeno

Čakam, da si en zavedn motosvetovec da tetovažo "Motosvet" naredit. Čez cel hrbet. :D :P :grim :grrr :devil:

In to pred kamero, na TV oddaji. Pa se dere šumastgou.

Objavljeno

Ja, mene tudi zanima, kako so vam naše oddaje všeč. Več reportaž, več testov, več predstavitev motorjev, več športa, več bike bejb, kaj vas zanima... sej veste, predlogi so vedno dobrodošli...

lahko bi še za nas mal poskrbeli :grim

drugače pa :OK:

Objavljeno

o kaki oddaji je tu govora??????

karkoli že je, dobrih bab ni nikoli preveč :grim

Objavljeno

Kako o kaki oddaji... o motosvetovi TV oddaji... pa ne mi rečt, da je ne spremljaš??

Objavljeno

Kako o kaki oddaji... o motosvetovi TV oddaji... pa ne mi rečt, da je ne spremljaš??

Objavite to oddajo na spletu.

Objavljeno

:eek: nope, nikoli slišal! :?

kdaj, kateri kanal?????

aja, bab ni nikoli preveč! :grim

Objavljeno

pervy dostop do MS Tv vsebin imajo samo preverjeni člani, podobno kot kategorija na forumu...ker so vsebine res hude a neprimerne za mladoletne :naughty: :kva2:

:OK:

Objavljeno

sej sem mogla tega barabina od TCja kr orng podkupt da sem not pršla,ampak se je splačalo obakrat .)

Objavljeno

sej sem mogla tega barabina od TCja kr orng podkupt da sem not pršla,ampak se je splačalo obakrat .)

:eek: še vedno mi ni jasno o čem vi, je to kak skrivna šifra za MS swinger klub? :?

Objavljeno

:eek: še vedno mi ni jasno o čem vi, je to kak skrivna šifra za MS swinger klub? :?

Folk ni resen :D

Bab res ni nikoli dost!

Testov se ne bom nič manj branu kot HOT bejbik!

lp

Objavljeno

:eek: :eek: :eek: Prosim? Kje pa je ta oddaja?

pervy dostop do MS Tv vsebin imajo samo preverjeni člani, podobno kot kategorija na forumu...ker so vsebine res hude a neprimerne za mladoletne :naughty: :kva2:

Prvič slišim za te TV vsebine, kako pa postaneš preverjeni član :hmm:

Objavljeno

Nove motosvetove TV oddaje se bodo ponovno snemale po končanem nogometnem SP. .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!