Zhuk Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Kaksno je vase mnenje o ideji MS na televiziji? cist tko, neobvezno, ...me pa zanima...
Noise Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Ja, mene tudi zanima, kako so vam naše oddaje všeč. Več reportaž, več testov, več predstavitev motorjev, več športa, več bike bejb, kaj vas zanima... sej veste, predlogi so vedno dobrodošli...
pirrulz Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Čakam, da si en zavedn motosvetovec da tetovažo "Motosvet" naredit. Čez cel hrbet. :D :P :grim :grrr :devil:
Noise Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Čakam, da si en zavedn motosvetovec da tetovažo "Motosvet" naredit. Čez cel hrbet. :D :P :grim :grrr :devil: In to pred kamero, na TV oddaji. Pa se dere šumastgou.
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Ja, mene tudi zanima, kako so vam naše oddaje všeč. Več reportaž, več testov, več predstavitev motorjev, več športa, več bike bejb, kaj vas zanima... sej veste, predlogi so vedno dobrodošli... lahko bi še za nas mal poskrbeli :grim drugače pa :OK:
Pervy Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 o kaki oddaji je tu govora?????? karkoli že je, dobrih bab ni nikoli preveč :grim
Noise Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Kako o kaki oddaji... o motosvetovi TV oddaji... pa ne mi rečt, da je ne spremljaš??
border Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Kako o kaki oddaji... o motosvetovi TV oddaji... pa ne mi rečt, da je ne spremljaš?? Objavite to oddajo na spletu.
Pervy Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Kako o kaki oddaji... o motosvetovi TV oddaji... pa ne mi rečt, da je ne spremljaš?? :eek: nope, nikoli slišal! :? kdaj, kateri kanal????? aja, bab ni nikoli preveč! :grim
Thundercat Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 pervy dostop do MS Tv vsebin imajo samo preverjeni člani, podobno kot kategorija na forumu...ker so vsebine res hude a neprimerne za mladoletne :naughty: :kva2: :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 sej sem mogla tega barabina od TCja kr orng podkupt da sem not pršla,ampak se je splačalo obakrat .)
Pervy Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 sej sem mogla tega barabina od TCja kr orng podkupt da sem not pršla,ampak se je splačalo obakrat .) :eek: še vedno mi ni jasno o čem vi, je to kak skrivna šifra za MS swinger klub? :?
Port Folio Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 :eek: še vedno mi ni jasno o čem vi, je to kak skrivna šifra za MS swinger klub? :? Folk ni resen :D Bab res ni nikoli dost! Testov se ne bom nič manj branu kot HOT bejbik! lp :OK:
Gregc Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 Kako o kaki oddaji... o motosvetovi TV oddaji... pa ne mi rečt, da je ne spremljaš?? :eek: :eek: :eek: Prosim? Kje pa je ta oddaja? pervy dostop do MS Tv vsebin imajo samo preverjeni člani, podobno kot kategorija na forumu...ker so vsebine res hude a neprimerne za mladoletne :naughty: :kva2: :OK: Prvič slišim za te TV vsebine, kako pa postaneš preverjeni član :hmm:
šokac Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 Kako o kaki oddaji... o motosvetovi TV oddaji... pa ne mi rečt, da je ne spremljaš?? Nove motosvetove TV oddaje se bodo ponovno snemale po končanem nogometnem SP. .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se