cyc Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 OK ... sej verjetno sem med zadnjimi izvedel, tisti, ki ste nameravali it na koncert verjetno ze veste ... Skratka, odpade "zaradi bolezni". Ce kdo kaj vec ve, a bo not datum al jih 5 let ne bo ... naj prosim napise. -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 kje pa je to pisalo ?? hotschko {Born To Lose Live To Win} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Dobil na mail od organizatorja, pa se tole mi je prijatelj dal: http://www.mladina.si/ -- Odpoved Zoran Savin [14:35:00] Koncert Rammstein odpovedan! Z založbe Multimedia so sporočili, da je zaradi bolezni koncert skupine Rammstein 10.6.2002 v Ljubljani ODPOVEDAN. Z založbe so sporočili tudi, da bo več informacij o odpovedu koncerta kasneje posredoval organizator sam. Tiste, ki ste pri nas zadeli vstopnice za ta koncert, prosimo, da počakate na organizatorjevo obvestilo. Če bo koncert samo prestavljen, boste obljubljene karte dobili takrat, če pa bo dokončno odpovedan, bomo supaj poskušali najti ustrezno rešitev. -- Jaz zdajle v tolazbo gledam Rammstein - Live aus Berlin divx -- Andraz, cyc Popravil/a - cyc dne 07/06/2002 ob 19:18:03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 a ustrezna rešitev pomeni by by penezi? lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Jest sm dons po radiu slišu, da se denar dobi nazaj tam, kjer ste jih kupil. God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Ma kaj denar nazaj, jaz cem koncert! -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Jest bi pa rad na lotu zadel! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Meni se pa luštajo čevapčiči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Ah vi niste resni -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 A smo že kdaj bli resni? God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Ne ... ampak saj nisem nikjer tega trdil -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Resnost je relativna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Jest hočem ABSOLUTNO neresnost!!! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 te bom jaz absolutno za usesa,ce bos se tako naprej smetil! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 || Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 JST SM PA ŽALOSTNA!!!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Pupa kaj se nimaš s kom cartat? Eh, to bomo rešli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 8, 2002 Deli Objavljeno Junij 8, 2002 Pezda sem razpizden. Pa ravno danes sem se odpravil po rezervirane vstopnice. Še tist mal kar se pri nas dobrega napove, se ne zgodi. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2002 Ja ... jaz izjemno redko hodim na koncerte, mi mora bit zelo vsec zadeva ... in Rammstein je ena redkih reci, ki sploh niso bile pod vprasajem - v smislu a grem ali ne. Sej - ironija - kart sploh nisem nabavil, ker se mi ni zdelo verjetno, da bi jih razprodali. Po navadi folk cudno gleda ko povem da so mi Rammsteini zleo vsec, ampak toliko bi nas ze blo da zaradi tega ne bi blo treba odpovedat koncerta. -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Junij 8, 2002 Deli Objavljeno Junij 8, 2002 quote: ...ampak toliko bi nas ze blo da zaradi tega ne bi blo treba odpovedat koncerta. -- Andraz, cyc ...sigurno več kot 2k folka, tolk kart so namreč že prodal...pol pa Lorenz salmonelo faše [http://www.skuc.org/koncerti/ramstein-odpade.html] Popravil/a - marauder dne 08/06/2002 ob 09:18:05 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 8, 2002 Deli Objavljeno Junij 8, 2002 YESSS, upam da bodo prestavili na zame ugodnejši datum. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice lady Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 Res škoda, da je koncert odpovedan... edina tolažba je, da se približuje 10. Bikers Weekend v Lendavi in s tem kar nekaj zanimivih skupin... Ice Lady Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tetsuya Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 Pri nas je pač tako, da se vsake toliko časa pojavi kak dober bend, pol more pa še tist zaradi takšnih in drugačnih razlogov odpovedat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 Pa sploh je zanimivo, da tud k kakšn orenk bend pride, ni zadeva razprodana, Simona Weiss pa ma razprodano Halo Tivoli. Folk, kje je kle logika - a smo res taki holcerji??? Drgač si pa jest želim U2 koncerta - lansklet sm bil na Dunaju in je blo fenomenalno!!! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Ne nismo holcerji - vsaj nekaj nas ni, zal pa vecina jugoslavije (beri slovanije, slavonije) raje poslusa Petra Grasa in ostale juznaske izmecke, kot glasbo. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se