AeRoxx Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Najprej en Łep pozdrav vsem skupaj :) Zanima me katere trgovine so vse v Mariboru, ki prodajajo yamahine skuterje. :blush: Mogoče je že biŁo kai govora o tem, :? bi pa vseeno proso če mi lahko poveste intrnetne nasŁove trgovin! :) lp Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vk21 Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 http://www.delta-team.com/zastopniki.html#slo02 evo vsi uradni prodajalci:) lp, vito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno Junij 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Hmm :) zanimivo .) TNX :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Najprej en Łep pozdrav vsem skupaj :) Zanima me katere trgovine so vse v Mariboru, ki prodajajo yamahine skuterje. :blush: Mogoče je že biŁo kai govora o tem, :? bi pa vseeno proso če mi lahko poveste intrnetne nasŁove trgovin! :) lp Nejc Mislim, da AUTOCOMMERCE AUTO na Ptujski cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Mislim, da AUTOCOMMERCE AUTO na Ptujski cesti. tu ti aprilije prodajajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 avtocenter šerbinek ma yamahe pa v Stupid-u se tudi da kupit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se