_jezus_ Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Skratka.. kupil sem pred casom hebo jermen + jermen (v kompletu..) . Jermen naj bi bil kevlar, ampak sem pred casom opazil, da ga kar lepo pobira.. Zdaj, po manj oz okoli 5 tisoc km, pa mi je jermen raztrgalo cist.. Nadomestni jermen sem dal, en malo rabljen.. Pa motor bolj ko ne v prazno vrti, in ne grabi tolk.. Prej na starem jermenu.. ko si dal gas je zagrabil in vlekel, ta pa bolj tako.. Tezko je speljat.. Skratka, kaksne jermene lahko uporabljam na ta variator? So lahko normalni, pac za aeroxa, al morjo bit sirsi, ali daljsi.. ali? Skratka, prosm za pomoc.. lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 pomoje original velikost, ker jermenic pa nimaš menjanih, pa mora tut tam pasat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 daj takega da bo pasal...ker če je prevelik te nix gut :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2006 blindek, kaj pa jaz sprasujem?... RAd bi vedel kateri pol pase.. zdej mam enga za aeroxa kao, pa ne grabi nic.. skos v prazno:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 unga malosijevga kup ko ga dobiš zravn v overrangu, nevem ker je lih, kevlar je sigurno, pa je kr fajn debel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2006 zakaj bi kupil overrange jermen? halo?:) rabim en normaln jermen, da ne bo zdrsaval, that's it:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 jah lej...reku si da si dal original gor pa vrti v prazno, to pomen da je pretanek, jst sm ti pa svetoval malosijevga kevlar, ki je debel in bi moral delovat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 a nebi blo bol simpl da se pr kakmu serviserju pozanimaš pa mu poveš kaj je narobe.ne bo te nič stalo če ga vprašaš...al pa kak manual,pa da ti potem poda dimenzije original jermena za tvoj motor.mogoč bi na netu tut kaj najdu.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Student81 Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Da nem nove teme odpiral! Kaj bi blo NAROBE? Ko dam gas ... more scooter prav v mal višje obrate ... nato pa potegne.. Zakaj ne potegne takoj ... da se lahko pelješ tudi počasi ... ne pa da kr na šus. ? Valčki so 8g če se ne motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 am k se glih u tem pogovarjamo HEBOTU kje je trgovina hebo v lj???? Če si valcke pred kratkim menjal pocakaj malo da se stvar usede.Ce ne pa ....... ker motorm mas?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Da nem nove teme odpiral! Kaj bi blo NAROBE? Ko dam gas ... more scooter prav v mal višje obrate ... nato pa potegne.. Zakaj ne potegne takoj ... da se lahko pelješ tudi počasi ... ne pa da kr na šus. ? Valčki so 8g če se ne motim. imaš pretrde fedrce na kuplungi, daj not mehkejše am k se glih u tem pogovarjamo HEBOTU kje je trgovina hebo v lj???? Če si valcke pred kratkim menjal pocakaj malo da se stvar usede.Ce ne pa ....... ker motorm mas?? kašna trgovina hebo, kaj misliš da ima vsaka firma k dela dele za skutrje v lj trgovino al kaj, bodi vesel da jih sploh dobiš v sloveniji hebo je isto kop polini ali malosi ali s6,... in nima vsaka firma svoje trgovine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maty Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Ja probaj tak kak ti je k0ci povedal, lahko pa ti nastane problem... Jaz tui mam aeroxa, pa mam blokade vune pa Leovince rr race, pa mi je isto delal. Pa sm zamenjal valčke iz 8g sn pršo na 2,5g pa še mi ni delal. Probaj z lažjimi valčki. No pol pa sem še menjal kuplungo tak ke mam zaj dirkalno, pa še fedro. Problem pa naj bi nastal, vsaj keko jaz vem, da se ti greje tota fedra ali kuplunga al neke tu, ker skuter dobi preveč obratov. Zaj ko sn pa to zamenjal pa mi dela, mam valčke 3,1 končna hitrost pa je 70km/h, včasih pa tudi 80 kak se mu zazdi. Se če si vido na kakih srečanjih ali pa dirkah da majo dekle prevrtane, to je zato da se jim hladi. Če ti nebojo valči pa fedra pomagali pa te bo f..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se