StArII Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 v bistvu ni res .) enemu kolegu je normalno slo..mel je 12ko fergi, orginal dizo pa sport filter.. ko je menjal ror na gusu z kopijo MHR teama, in se je skuter posledicno na koncu bol sukal, mu je po minuti voznje ribno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 zarad auspuha mu je ribnu!!!!???!?!?!? .) to je pa mau cudn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 :lol1: :lol1: ta je pa huda zaradi izpuha zariba :lol1: :lol1: prej ribne zaradi narobe nastavljenega uplinjača ali mehanske napake, pa če bi mel izpuh luknjo fi5mm se bi pregreval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 sej je možno, ker tist izpuh mu da moč na visokih obratih, kjer original v bistvu duši mašino s tistim izpuhom se je pa pri visokih obratih razvrtel in se še bolj vrtel kot bi se z original, za kar pa original cilinder ni narejen, in možno da je zaradi tega ribnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 sam zarad auspuha je zloooooooo mau vrjetnosti da ti ribne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 :lol1: :lol1: ta je pa huda zaradi izpuha zariba :lol1: :lol1: prej ribne zaradi narobe nastavljenega uplinjača ali mehanske napake, pa če bi mel izpuh luknjo fi5mm se bi pregreval. daj decko ne bit prevec pametn .) glej da ti razlozim.. predstavlaj si AC agregat.. vredu, hladi se tudi z mesanco.. in ti imas premalo dizo v fergiju pa sportni filter.. in gor das izpuh ki trga na visokih obratih.. in z tem izpuhom se cilinder bol zasuce.. ze tak al tak je premalo benza torej premalo hlajenja.. pa bol se suce zadeva, vecje je trenje in se posledicno tudi bol greje.. in pol se lahko al pregreje alpa enostavno ribne.. prvo presraufaj nekaj pol pa mi bit pametn ok? sam zarad auspuha je zloooooooo mau vrjetnosti da ti ribne sej je pri tem vecina kriv fergazer.. auspuh pa lahko samo se poslabsa zadevo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 to je ze bl mozno sam zarad auspuha je tko tezko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dusk Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 žiw. Mene samo neki zanima. Kok naj bi bil premer bata za (70ccm)? Ker sem dobiu zlo enih različnih variant. Neki predelujem mini moto, pa bi ga rad glih malo.... Hvala za odgovr. Dusk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 žiw. Mene samo neki zanima. Kok naj bi bil premer bata za (70ccm)? Ker sem dobiu zlo enih različnih variant. Neki predelujem mini moto, pa bi ga rad glih malo.... Hvala za odgovr. Dusk Odvisno od motorja. Moja 6ka ma original premer 38mm = 50ccm, zbrusil sem na 42mm kar je 60ccm, zdej po logiki bi moglo bit 46mm = 70ccm. Zdej pa nevem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 žiw. Mene samo neki zanima. Kok naj bi bil premer bata za (70ccm)? Ker sem dobiu zlo enih različnih variant. Neki predelujem mini moto, pa bi ga rad glih malo.... Hvala za odgovr. Dusk ccm izračun: Volumen = ("PI" krat "(Premer valja)"^2 deljeno s 4)krat "hod bata" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno April 30, 2009 Deli Objavljeno April 30, 2009 Mene pa zanima kje zbrusit v Vipavski dolini. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se