Skoči na vsebino

Proti Bohinju s polnim gasom

eMBe

Priporočene objave

Ja obvladata ampak v glavi bebca! Vsi nepregledni ovinki posekani po nasprotnem pasu - samo vprašanje časa... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prejšnjo soboto sem se namakal tam pri cerkvi in nekateri so res s polnim plinom šli naprej od Bohinja, (mimo cerkve pa več ali manj normalno-vsaj to)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

JA hvala za te pohvalne besede!! :slap: Na Grobniku ti pa tud lohk pod 1.35 pokažem,povej kdaj pa

gume prnes!! :naughty:

Pa prid še ti mal na cesto potrenirat, da se boš kej novga nauču!! :lol1: :lol1:

Lep pozdrav tud tebi in vsem prisotnim tle gor! :kva2:

:slap: :slap:

Sicer mal pozno odgovarjam na tole k sm mal pozno temo opazu... mal sem len ampak kaj nej :P

šef jst te brez problema povabim na grobnik. Samo do ljubljane prid, potem naloživa tvoj motor na prikolco, te pelem dol, ti plačam vožnjo, pa še nov komplet gum ti dam če se pelješ pod 1.35. Če se pa ne boš, mi pa povrneš vse stroške prevoza+gume. Če si res tok prepričan vase boš sprejel stavo!

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

No ja učerej dežna "dirka" proti Bohinju.... :unsure:

sam, da ste vsi celi in da ni nihče dubu svoje RIP teme ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Bohinjska Bistrica – V soboto, nekaj po 18. uri, se je na regionalni cesti, ki od Bohinjske Bistrice pelje do Bohinjskega jezera, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je 22-letna Ljubljančanka, sopotnica na motornem kolesu, dobila hude poškodbe.

Kot so sporočili s kranjske policijske uprave, je 24-letni voznik motornega kolesa, sicer doma z Bleda, peljal od naselja Kamnje proti Bistrici. Ko je zapeljal v dvojni ovinek, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad motorjem in padel. Voznik in sopotnica sta skupaj z motornim kolesom zdrsnila s ceste na travnik in trčila v drevo.

Pri trku je mlada Ljubljančanka, in to kljub uporabi zaščitne čelade, dobila hude poškodbe glave, medtem ko se je voznik laže ranil.

IPB Slika

Vir: Delo.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 let pozneje...

No zdej, 3 leta po zadnji objavi, a kdo ve a je situacija na tej cesti še zmerej taka kot je bla, al kej manj dirkajo?

kako je bilo pred tremi leti na tej cesti točno nevem, vem pa kako je bilo danes, sem lovil ribe na savi bohinjki in lahko ti napišem da se je dogajalo, prevladovali so ss motorji, grmelo je k sto hudičev tekom celega dneva še posebej popoldan, če pomislim da je danes torek, mora biti tam čez vikend prav peklensko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v zadnjem mesecu dni sem se 2x peljal po tej cesti, pa nevem ali sem imel srečo al kaj, vendar ne duha ne sluha o kakih norcih na sportakih, ki bi padali mimo mene z nebeškimi hitrostmi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem bil ta poletje vsaj 1x na teden v bohinju, veckrat grem tja cez Pokljuko, je bolj zabavno, pa ceprav je nekaj makedama vmes. Pa na bohinski strani prometa prakticno ni.

Lahko pa mirne duse recem da je kamikaz letos bolj malo, na vsake tolko kaksen prleti, da bi pa bilo tako kot pise nekje v temi "ilegalen poligon", pa mislim da ne, ali pa se je narod mal umiril.

Hecno mi je edino ko v soteski kaksnemu pripeljem na rit (s primerno varnostno razdaljo :P ) pa zacne takoj tisat, ceprav ne pozna ceste, sem jih ze kar nekaj videl, kako potem lovijo motor po celi cesti.. No, taksnih se bolj bojim kakor pa lokalnih kamikaz.

Je pa definitivno fletna voznja do bohinja in nazaj, se je ne morem navelicat :)

P.s. Bodte edino izredno pazljivi na cesti: Ribcev laz(ubistvu Ukanc) - Slap Savica, kjer je super cesta tistih dobrih 5km, problem nastane edino ko se je treba umikat kakemu avtobusu, ki ga je ponavad(ubistvu vedno) dost cez oba pasova..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Moja " firma ima "izpostavo" na začetku tega odseka, ravno ob ravnini, ki je nadaljevanje dokaj strmega 250 metrskega brega - vzpona. No čeprav je Bohinjka vmes, se v mojo pisarno vseeno sliši in lahko povem, da ggggrrrrmmmmiiii,ggggrrrrmiiii...dopoldne, popoldne....če je le lepo vreme.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No zdej, 3 leta po zadnji objavi, a kdo ve a je situacija na tej cesti še zmerej taka kot je bla, al kej manj dirkajo?

Najmanj enkrat na teden se peljem v Bohinj. Situacija se je malo umirila. Res je, največkrat imajo kamikaze kranjske tablice (večino jih že poznam), v skupinah peljejo kar lepo, prileti pa včasih kak "hm" tudi z drugimi tablicami. Ampak vedno Slovenec, tujci se držijo znakov.

Ampak samo enkrat bo nekdo sklatil otroka v kaki vasi...

lp

bv

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!