gebre Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Dobro, tisti, ki divjajo tam čez vasi so kreteni. Je pa jeba bl v kolesarjih, ti priletiš on pa krepko čez tisti njegov dovoljen 1m cestišča...sledi jeba Se mi je pa že zgodilo, da sem v enem od tistih dveh dooolgih desnih ovinkov (proti bohinju) srečal bčs-ko :blink: :wacko: , valda ene 20km/h pa praktično čez cel pas dobro, da sem jo srečal iz nasprotne smeri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erch Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 BČS-ko sej nemorš vrjet. In pol nej prleti kašna kamikaza ke notr 200 ( al kukr kol pač vozjo) je pa že neizbežna katastrofa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Dobro, tisti, ki divjajo tam čez vasi so kreteni. Je pa jeba bl v kolesarjih, ti priletiš on pa krepko čez tisti njegov dovoljen 1m cestišča...sledi jeba Se mi je pa že zgodilo, da sem v enem od tistih dveh dooolgih desnih ovinkov (proti bohinju) srečal bčs-ko :blink: :wacko: , valda ene 20km/h pa praktično čez cel pas dobro, da sem jo srečal iz nasprotne smeri Uf to mora bit pa šit, ker tm se kr nabere..... drugač pa je kul cesta za mal "sprehodit" motor...... po vaseh pretiravat je pa itak neumno..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erch Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Enkrat sem nekje zasledil da so razmišljal seco da bi provide dal ke ob problematičnih urah. Sam vprašanje kok bi to kej pomagal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se