Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ej zanima me ker tel ma dober radio da se ga da poslusat preko slusalk pod čelado

Objavljeno

pojdi na mobisux tam bodo to ziher vedli :yes:

Objavljeno

Ej zanima me ker tel ma dober radio da se ga da poslusat preko slusalk pod čelado

Sej ne da imam kej proti, sam mislm da je poslušanje radia na motoreju lahko dokaj nevarno. ko greš hitreje ne boš nč slišal, torej boš dal bolj naglas, prej ko boš najdu tipko in jo z okorno rokavico prtisnu boš mal zgubu koncentracijo in vse....

Potem pr nižji hitrosti spet potiho.... Nevem, mal premislu, jest se v to nebom spuščal, poleg tega Leo lepo prede ;)

Objavljeno

Nokia N-gage je kar vredi. Sem imel stari model nekaj časa nazaj. Je malo ceglast, ampak kot sem že rekel dober telefon. Podpira tudi mp3 datoteke. Pa cena je trenutno dokaj ugodna, okoli 30-40k se giblje(najbrž z naročnino, ampak ne me prijet za besedo).

Objavljeno

Sej ne da imam kej proti, sam mislm da je poslušanje radia na motoreju lahko dokaj nevarno. ko greš hitreje ne boš nč slišal, torej boš dal bolj naglas, prej ko boš najdu tipko in jo z okorno rokavico prtisnu boš mal zgubu koncentracijo in vse....

Potem pr nižji hitrosti spet potiho.... Nevem, mal premislu, jest se v to nebom spuščal, poleg tega Leo lepo prede ;)

aa prou fajn je...eno slusalko u anmu usesu....pa vsa sliss sj ne nabijas naglas...pa se sliss kje so teli damn radarji....

Objavljeno

Priporočam Hyundaiev MP3 predvajalni ključ. Ima integriran tudi FM sprejemnik. Cena je okoli 15.000sit.

Objavljeno

nokia N80- najboljši mobitel na trgu :D

Samo da je NOKIA :OK:

Objavljeno

N80 sux. Baje seriska napaka

se lahko bolj natancno izrazis. ali kot JA, PAČ BEDEN JE.

you are pathetic. :angry2:

Objavljeno

kaj je bolj patetično:

- "nokia N80- najboljši mobitel na trgu "

- "Nokia N80 sux, baje seriska napaka"

?

Po mojem oboje isti šmorn - izjava brez argumentov, mal pač nabijanje.

Objavljeno

kaj je bolj patetično:

- "nokia N80- najboljši mobitel na trgu "

- "Nokia N80 sux, baje seriska napaka"

?

Po mojem oboje isti šmorn - izjava brez argumentov, mal pač nabijanje.

pa kdo je tebe kaj vprašal? :?

Objavljeno

pa kdo je tebe kaj vprašal? :?

Bog. Torej, jaz... Ups, spet sem si dal to hecno ime.

Glej, resno - daj razisli, če že nekoga obkladaš, da je patetičen - če nisi mogoče tudi ti. V tem primeru je bolje, da ga ne obkladaš.

In ja - tudi meni so Nokie čisto všeč. Celo opeka po imenu N90.

Objavljeno (popravljeno)

Glede N80... Imel sem probleme s telefonom, ko sem snemal video in ko sem zoomiral je slika postala vijolična in barve so se mešale. Nesel sem nazaj in dobil enak mobitel samo srebrne barve, kjer je isti problem. Še to sem nesel nazaj in zdaj čakam drug mobitel. Baje je res serijska napaka...

Popravljeno . Popravil Unikat
Objavljeno (popravljeno)

Spet ste mal zašli iz teme :closedeyes:

Drugače pa imam Nokio N70 in poslušanje mp3jev na motorju sem prakticiral samo 1x in nisem glasbe skoraj nič slišal tako, da telefon za take stvari odsvetujem :glare:

Drugače pa N80 in N70 sta v programski opremi enaki le oblika je drugačna.Lahko pa rečem da z N70 nisem preveč zadovoljen saj je zelo počasen ko imaš nekaj podatkov gor.In to je problem pri večini novejših telefonov :/

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

jz sm ga meu pa mi je ocitno nekje iz zepa padu :angry2: :angry2: drgac sm biu pa kr zadovoln z njim

Objavljeno

Jaz imam N70 in sem kar zadovoljen z njim.

Meni je koristno, da lahko pregledujem excelove in wordove dokumente.

Sem pa razočaran nad fotoaparatom. Ena kolegica ima enega Sony Eriksona (ne vem točno kateri model), ki zelo lepo izostri sliko. Dejansko imaš med slikanjem na displeju tak kvadratek kot pri digitalcu, ki pozeleni, ko je slika ostra. Nokia ima slabo ostrenje. Po drugi strani Nokia ne dela fotoaparatov, Sony pač.

Objavljeno (popravljeno)

Js pa mal gledam za novim mobitelom, in sicer se odločam med Sony-Ericssonom k750i (30.000 SIT) in W810i (45.000 SIT). A se mi splača dat 15 čukov več za W810i? Cene sem pobral iz simobila.

A ima kdo izkušnje s tema dvema telefonoma?

Popravljeno . Popravil Gionni
Objavljeno

Jest imam W800i, ki je predhodnik W810i in se mi zdi da je vse enako samo oblika je malenkost spremenjena. Jest sem s telefonam supr zadovoljen.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!