Vojč Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Ima kdo izkušnje z NOKIO 6230i prvi vtisi :OK: edino, kar me moti je to, da nisem zraven dobil kabla za računalnik v primeru nalaganja slik ipd :( na mobitelu ja :devil:
Skubaduba Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 prvi vtisi :OK: edino, kar me moti je to, da nisem zraven dobil kabla za računalnik v primeru nalaganja slik ipd :( na mobitelu ja :devil: Odlicen telefon :worship: , glede povezave s PC kisto pa si kupi bluetooth USB kljucek ;)
Brihta Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 Ej zanima me ker tel ma dober radio da se ga da poslusat preko slusalk pod čelado Predvidevam da nobeden. Sam sem ze poskusil z mp3 predvajalnikom, samo pri 70 km/h+ ne slisis vec nic, samo veter :)
k0ci Objavljeno Julij 14, 2006 Opozori Objavljeno Julij 14, 2006 to ni kriv predvajalnik ampak slušalke, moraš kupit take, ki zadihtajo in se okolice skoraj nič ne sliši, samo zvok iz slušalke sam imam sonyeve, so majhne in nič ne motijo med vožnjo- se jih sploh ne čuti
ghibli Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 Nokia 6280 dober radio :OK: , jajc od telefona. :BUA:
kalanček Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 to ni kriv predvajalnik ampak slušalke, moraš kupit take, ki zadihtajo in se okolice skoraj nič ne sliši, samo zvok iz slušalke sam imam sonyeve, so majhne in nič ne motijo med vožnjo- se jih sploh ne čuti po pa postane že mejhn problemček če se okolice skorej nč ne sliš <_<
Ćardak Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 A ma kdo izkušnje z SonyEricssonom W810 Walkman??? .)
BlazS Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Ja jest, sej sem napisal na prejsnji strani. Men je ful vsec in sem zelo zadovoljen. Walkman je fajn zadeva. Pa velikrat si dam gor ksne nanizanke pa jih pogledam ko mi je kje dolgcas.
batzajla Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 motorola smrdi. sm bil prej z eriksonom bolj zadovoln :trance_33_sleep: mam zj V975 in je polno enih čudnih fint,preveč tipk,med sms-iranjem velikrat pomotoma pritisnem povezavo na wap in take jajca... pa še baterija ni nevem kva,tm ene 2 dni
Aless Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Ma kdo izkusnje z samsungom :? namrec kmal mi potece narocnina pa bo treba nov telefon kupt pa izbiram trenutno med sgh z510 in d520,ker kaj drugega mi pa trenutno v mobitelovi ponudbi res ni lepiga,vsaj za pametn dnar ne
stuhec Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 motorola smrdi. sm bil prej z eriksonom bolj zadovoln :trance_33_sleep: mam zj V975 in je polno enih čudnih fint,preveč tipk,med sms-iranjem velikrat pomotoma pritisnem povezavo na wap in take jajca... pa še baterija ni nevem kva,tm ene 2 dni saj men tut 2 dni komaj zdrzi, pa je v redu N 6230i
Ćardak Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Ja jest, sej sem napisal na prejsnji strani. Men je ful vsec in sem zelo zadovoljen. Walkman je fajn zadeva. Pa velikrat si dam gor ksne nanizanke pa jih pogledam ko mi je kje dolgcas. pravjo da hitro zrabi baterijo a je res? :?
k0ci Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 (popravljeno) ja itq d je res, poglej kako velik ekran ma, potem pa še tisti mobi friki ko skos drkajo aparat dan in noč pa jim zdrži dva dneva pa jokajo pol kako ma slabo baterijo....al to je telefon ne igrača da bi skos neke filme gledu pa igrce drku pa musko vrtu Popravljeno Julij 21, 2006. Popravil k0ci
Ćardak Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 ja itq d je res, poglej kako velik ekran ma, potem pa še tisti mobi friki ko skos drkajo aparat dan in noč pa jim zdrži dva dneva pa jokajo pol kako ma slabo baterijo....al to je telefon ne igrača da bi skos neke filme gledu pa igrce drku pa musko vrtu torej res :? ...faq :)
k0ci Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 lej če boš delu to kar sem napisu pol res no bo zdržala dolg, če boš pa normalno ga nucal za klicat pa bo zdržala kakih 5 al pa 7 dni
Ćardak Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 lej če boš delu to kar sem napisu pol res no bo zdržala dolg, če boš pa normalno ga nucal za klicat pa bo zdržala kakih 5 al pa 7 dni ja ko pravjo da je ful dobr za gledat filme pa tako :D ...sam js bi rabu ga itq samo za klicat pa še kej :OK:
KeC Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 (popravljeno) Ja jest, sej sem napisal na prejsnji strani. Men je ful vsec in sem zelo zadovoljen. Walkman je fajn zadeva. Pa velikrat si dam gor ksne nanizanke pa jih pogledam ko mi je kje dolgcas. Daš nanizanke gor? Misliš filme? V kakšnem formatu pa jih naložiš gor? A ma kdo izkušnje z SonyEricssonom W810 Walkman??? .) Par dni nazaj nabavil. Do sedaj lahko rečem samo :worship: :worship: :worship: Popravljeno Julij 24, 2006. Popravil KeC
Ćardak Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 Daš nanizanke gor? Misliš filme? V kakšnem formatu pa jih naložiš gor? Par dni nazaj nabavil. Do sedaj lahko rečem samo :worship: :worship: :worship: :OK:
k0ci Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 Daš nanizanke gor? Misliš filme? V kakšnem formatu pa jih naložiš gor? Par dni nazaj nabavil. Do sedaj lahko rečem samo :worship: :worship: :worship: mislim da sta 3gp in mpeg4 formata za video na tem telefonu 3gp ti dela kamera, mpeg4 lahk pa še z compa naložiš
extr3m3 Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 SonyEricssonom W810 Walkman je hud telefon. Lepa oblika,... vse neomejeno placa, lepe slike, ni da ni! Čeprov ga nimam jst, ma en kolega pa je full zadovoln z nemu. Jst mam telefon Nokio 6680 - supr telefon, ampak baterija je -
GHOST RIDER Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 (popravljeno) mam w810i in sm zlo zadovoln. sploh ce rad musko poslusas je to to ... zbiru pa sm med tem in nokio N70 :D B) :) Popravljeno Avgust 27, 2006. Popravil GHOST RIDER
extr3m3 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Bretranc ma nokio N70, pa nikakor ni zadovoln z njo. Baterija je res zanč, software,... ta telefon naj bi bil nadgradnja mojega (6680).
Barth Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Kje v LJ imajo najugodneje baterije za Nokio (konkretno 3330) - po možnosti kaka trgovinca v BTC ali centru LJ ? Pa ne me usmerjat v spletne trgovine, ker vem da so najcenejše, ampak se mi ne da ukvarjat z logiranjem, naročili in čakanjem. Razni preprodajalci iz oglasnikov in njihove mobi številke me tudi ne zanimajo. tnx
hajoktejn Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) Kje v LJ imajo najugodneje baterije za Nokio (konkretno 3330) - po možnosti kaka trgovinca v BTC ali centru LJ ? Pa ne me usmerjat v spletne trgovine, ker vem da so najcenejše, ampak se mi ne da ukvarjat z logiranjem, naročili in čakanjem. Razni preprodajalci iz oglasnikov in njihove mobi številke me tudi ne zanimajo. tnx En vhod pred Big Bangom, tam kjer prodajajo skuterje greš not v pritlični etaži je trgovina Mobiklinika; dobiš ugodno, izbira velika. Aja v BTCju valda. Popravljeno September 7, 2006. Popravil hajoktejn
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se