alensav Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 V eni firmi sem na poizkusnem delu in bi vas prosil, ce mi lahko izpolnete kratko anketo. 5 vprasanj. Ciljna skupina so moski 25-35 let, s kratkimi lasmi, ki po možnosti uporabljajo gel za lase. anketa Najlepša hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 V eni firmi sem na poizkusnem delu in bi vas prosil, ce mi lahko izpolnete kratko anketo. 5 vprasanj. Ciljna skupina so moski 25-35 let, s kratkimi lasmi, ki po možnosti uporabljajo gel za lase. anketa Najlepša hvala. Namig: Skupine kratkolasih moških z vetrom in gelom v laseh in hladilnim mazilom v žepu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Namesto gela raje uporabljam čelado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 :slap: glih tapraw forum si is najdu :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 prow ne zastopim zakj ta skupina ljudi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 V eni firmi sem na poizkusnem delu in bi vas prosil, ce mi lahko izpolnete kratko anketo. 5 vprasanj. Ciljna skupina so moski 25-35 let, s kratkimi lasmi, ki po možnosti uporabljajo gel za lase. anketa Najlepša hvala. Poskusi tukaj. http://www.zveza-romov.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Poskusi tukaj. http://www.zveza-romov.si/ Ta je pa iz srca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Odločno protestiram, ker sem diskriminirana. :angry: Od nekdaj sem si namreč želela izpolnjevati kratke ankete v zvezi s kratkimi lasmi in gelom. :) In ko se ponudi prilika, ne morem. :huh: In to samo zato, ker nisem moški. <_< :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se