Weasel Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 LP Mene zanima kje bi dubu stransko tačko za ta motor ker če po pravic povem je težk. Pa kje bi lah dubu tut taške za sopotnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 tačke za sopotnika mam jst doma, ker sm mel diteha, pa sem ga prodal in sem tačke dol pobral češ: bom mel za drugo aprilio (1998 racing)....ampak kot nalašč, tačke ne pašejo gor :angry2: če rabiš PM! so pa odlično ohranjene!!! sej maš moj msn v profilu, dodaj me pa se zmenma stransko tačko pa tudi dobiš za 5k pri pooblaščenem prodajalcu aprilie - seveda neoriginalno (original je celih 12k :angry2: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Kaj za sopotnika se tudi da dobit? Kako pa bi zgledalo to? Prosim naj da kdo kakšno slikco motorja z temi tačkami :) Drugače pa motor je res težek, kar sem zadnjič ugotovil pri vožnji po zadnji, ko semga komej potegnu k seb, da ni padu pol :blush: Ampak na on štender pa ga komot dobiš... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) evo jih, sam na enih slikah se mi zdi da niso do konca odprte (sej se vidi ko so postrani) drugače ko jih odpreš so čisto naravnost, so zložljive seveda in za montažo ni treba nič vrtanja, ker ima ditech že na okvirju narejene luknje (ravno za te tačke), tako da jih samo našraufaš gor (šraufi priloženi :D) [attachmentid=73721] [attachmentid=73722] [attachmentid=73723] ja če jih kdo rabi jih prodajam, ker sem ditecha tudi prodal in kot sem rekel ne pašejo na motorje z minareli blokom Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Sem te dodal na msn, upam da bo stekla kupčija :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Weasel Objavljeno Junij 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) Ej a je kej drgac pr zalaganju? MA ja sej sm se navadu dt na tačke i to sam je laži met une usen Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil Weasel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 zakaj pr zalaganju, do asfalta jih ne boš nikol dobu, ker so previsoko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se