Skoči na vsebino

Tačka(e) za aprili sr 50 di-tech

Weasel

Priporočene objave

tačke za sopotnika mam jst doma, ker sm mel diteha, pa sem ga prodal in sem tačke dol pobral češ: bom mel za drugo aprilio (1998 racing)....ampak kot nalašč, tačke ne pašejo gor :angry2:

če rabiš PM!

so pa odlično ohranjene!!! sej maš moj msn v profilu, dodaj me pa se zmenma

stransko tačko pa tudi dobiš za 5k pri pooblaščenem prodajalcu aprilie - seveda neoriginalno (original je celih 12k :angry2: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj za sopotnika se tudi da dobit? Kako pa bi zgledalo to? Prosim naj da kdo kakšno slikco motorja z temi tačkami :) Drugače pa motor je res težek, kar sem zadnjič ugotovil pri vožnji po zadnji, ko semga komej potegnu k seb, da ni padu pol :blush: Ampak na on štender pa ga komot dobiš... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo jih, sam na enih slikah se mi zdi da niso do konca odprte (sej se vidi ko so postrani) drugače ko jih odpreš so čisto naravnost, so zložljive seveda in za montažo ni treba nič vrtanja, ker ima ditech že na okvirju narejene luknje (ravno za te tačke), tako da jih samo našraufaš gor (šraufi priloženi :D)

[attachmentid=73721]

[attachmentid=73722]

[attachmentid=73723]

ja če jih kdo rabi jih prodajam, ker sem ditecha tudi prodal in kot sem rekel ne pašejo na motorje z minareli blokom

post-9362-1151089105_thumb.jpg

post-9362-1151089113_thumb.jpg

post-9362-1151089121_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil k0ci
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej a je kej drgac pr zalaganju?

MA ja sej sm se navadu dt na tačke i to sam je laži met une usen

Popravljeno . Popravil Weasel
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!