tom Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 (popravljeno) Danes se spet začenja festival Lent v Mariboru. Gre kdo kaj pogledat? Meni se najbolj zanimivo zdi dogajanje na večerovem odru, bo kar nekaj zanimivih skupin. celoten program pa najdete na: lent.slovenija.net Popravljeno Junij 23, 2006. Popravil tom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 yep...... seveda bomo kaj šli pogledat..... verjetno že kar danes zvečer..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50cent Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Meni pa se najbolje zdi v "piranhi" kjer se vsedeš v prvo vrsto pred cesto in nato opazuješ parado lepih deklet, ki paradirajo gor in dol, pa gor in dol......seveda ob podpori 1825.....se razume. Drugače pa se mi zdi jurčkov oder ali pa večerov malo bolj posrečen, pa tudi predstave na glavnem trgu niso slabe......moje mnenje :) Se vidimo na Lentu!! :OK: :OK: Lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 ĐORĐE BALAŠEVIĆ (SCG) Prizorišče: Glavni oder na Dravi Čas: 30.06.2006 ob 21.30 BLUEGRASS HOPPERS Prizorišče: Jurčkov oder Čas: 08.07.2006 ob 20.10 :OK: Ostalo pa odvisno od prostega časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Vsekakor se bomo podali v preboj med množico obiskovalcev do željene predstave. Živel Lent. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Junij 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2006 evo sem že nazaj s prvega sprehoda po lentu. prvi vtisi...hm gostinska ponudba takšna kot vsako leto, pričakoval sem malo večjo gužvo za prvi dan, predvsem je bilo dost že kar opite mladine, seveda ker je bil danes zadnji šolski dan in so morali zalit vse skup. mislil sem it pogledat big foot mamo na večerov oder ob 21.30, ampak je takrat še igrala neka druga skupina, na big foote pa se mi ni dalo čakat. bo pa na vačerovem odru še vseeno kar pestro, tak da bom si še vzel čas in šel kaj pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Yep, tudi midva sva včeraj bila na Lentu. Kupila biltene in se malo sprehodila gor in dol. Se ustavila na malem pivu (od jutri naprej bodo lepo piksne kar v najinih ruzakih, ker je malo pivo 400 SIT), jaz (čeprav sem priseljena Mariborčanka) srečala en kup ljudi (žal vas, ki ste bili ne poznam, da bi se srečali), danes pa se že začne zares. Zvečer greva na Terrafolk, jutri kolebava med skupino Slon in sadež in med Javšnikom, pa tudi Let3 bodo - ampak verjetno bo kar Javšnik..... itd.... če mene vprašate, bo letos veliko za videti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Tudi jaz bom letos kar vsak dan na Lentu in to samo pred glavnim odrom. :( Pupa oglasi se še kaj.......prinesi mi kak mrzli pir :P ....(bognedajmišedajozapihat) LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Tudi jaz bom letos kar vsak dan na Lentu in to samo pred glavnim odrom. :( Pupa oglasi se še kaj.......prinesi mi kak mrzli pir :P ....(bognedajmišedajozapihat) LP D Zagotovo te pridema pozdraviti, ko boma tam......... :OK: Ti bom prinesla kako malo pivo v pločevinki ok? da ne boš napihala preveč .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 Vlatko Stefanovski ... :wub: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 danes na "plavajoče" Laibache ! .) škoda da je car Rambo istočasno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 danes na "plavajoče" Laibache ! .) škoda da je car Rambo istočasno ! jaz pa še kolebam ali bi šla ali ne........ moj dela, sami se mi pa ne gre, razen če se kaka družba "najde".... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Stefanovski nije bio loš :OK: Zaradi vsega tega mesa na Lentu sem fasal slinavko :whistle: Komaj čakam petek 30.06.2006 na Večerovem odru, ob 21.30 začnejo TBF-ovci :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 jaz pa še kolebam ali bi šla ali ne........ moj dela, sami se mi pa ne gre, razen če se kaka družba "najde".... .) lahko prideš meni družbo delat :P :P , dobiš čokoladico :rolleyes: LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 lahko prideš meni družbo delat :P :P , dobiš čokoladico :rolleyes: LP D a danes lahko prinesem enega kozla, če pridem?? .) :rolleyes: hmmmm bom še videla, če pridem al ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 lahko prideš meni družbo delat :P :P , dobiš čokoladico :rolleyes: LP D Prišparaj še eno zame do petka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Prišparaj še eno zame do petka. brez skrbi, jih imam ogromno....... LP D a danes lahko prinesem enega kozla, če pridem?? .) :rolleyes: ja ja, danes sem že sama......pa fejst mrzlega prosim..... .) LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 pupa, jaz imam prosto med 20 in 20.30, takrat pa res lahko greva na ledeno mrzlo vodo....barto danes ne bo imel časa, tako da sem sama.... LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 barto danes ne bo imel časa, tako da sem sama.... LP D :kva2: :kva2: :kva2: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :P a jebatga....... bomo imele združenje osamljenih bab hehehehe se nam pridružiš :devil: :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 včerajšnja noč z Laibachi = čista 10 ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 včerajšnja noč z Laibachi = čista 10 ! .) si bil opažen. Ampak preden sem te uspela poklicati si se že izgubil v množici z gospodično .) tudi jaz sem bila zelo zadovoljna. Hecno je bilo edino gledati starejše ljudi, ki so po drugi pesmi začeli zapuščati prizorišče. Verjetno so mislili, da je to klasična glasba :blink: :eek: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 moram priznati, da so bili všeč tudi meni.. :OK: :OK: LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 moram priznati, da so bili všeč tudi meni.. :OK: :OK: LP D na evo... pa si se nekaj pritoževala......... .) res niso bili slabi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 (popravljeno) Zdravo Bil v petek na Big Foot Mami, so sele ob 11ih začeli igrat, samo so bli svetovni. Danes pa: NEISHA :wub: na Jurčkovem odru ob 20.00 malo pivo 400 sit veliko pivo 500 sit no ja, je pa gostincem lepo ko vidijo kak $$$ letijo.. :lol: By :yea1: Popravljeno Junij 27, 2006. Popravil DarkDewil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se