Skoči na vsebino

Heksnfest 2006


Priporočene objave

V Notranjskem študentskem klubu smo se zaradi hudega pomankanja tovrstnih prireditev na Notranjskem tudi letos odločili organizirat zdaj že tradicionalen festifal Heksnfest! V času od 26.6 do 1.7 se bo odvilo mnogo glasbenih, športnih in kulturnih dogodkov namenjenih tako mladim, kot tudi vsem ostalim, ki ste mladi po srcu. Vse prireditve in koncerti so brezplačni z izjemo nekaterih športnih dogodkov, kjer je le simbolična prijavnina. Vabljeni vsi, udeležba obvezna! :D

Več informacij in celoten program na www.heksnfest.com

Če koga zanima karkoli v zvezi z dogajanjem, kar na dan z vprašanji :) Gre pa v celoti za neprofiten projekt, tako da upam da objava na Motosvetu ni sporna.

LP, DeX (NŠK)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Super, ti kar pridi :D

Glede Paintballa, pa mislim da je cena 2000sit. Se bom danes še dokončno pozanimal pri kolegu, ki se je menil s človekom, ki bo postavil poligon in priskrbel opremo. Paintball se bo dogajal v Dolenji vasi za Farbarjevim kozolcem (tam kjer bo afterparty), je pa tako, da se bo najverjetneje streljalo deloma na poligonu na travniku, nekaj pa tudi v gozdu zraven. Ekipe še niso formirane, priporočljivo pa je, da se prijaviš/prijavite prej, lahko pa tudi na mestu dogodka. Zborno mesto je ob 16.00 v soboto pred oš Cerknica na igrišču, od kjer se bomo skupaj peljali do Dolenje vasi na kraj dogodka!(cca 2km)

Vabljeni vsi, DeX čaka da vas pomarkira :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V šotoru pred OŠ Cerknica! Se ne da zgrešit, OŠ s telovadnico je prva stavba na levi, ko prideš v Cerknico iz Lj strani :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!