Dejan-V Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Pozdravljeni! Sem lastnik Hyusonga Racing SF50, in bi želel kromirati nosilce ogledal in ogledala sama ter ročke zadaj za držati se ter obročke za luči spredaj. Ali bi mi lahko kdo naredil photoshop na slikico na linku http://dejan-v.moj-album.com/slike/2189733...10deZMSj0.v.jpg , kjer bi mi te zadeve posodobil, lepo prosim? Najlepša hvala in LP Dejan-V Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 plastik se ne da kromirati, razen če kupiš take kao krom look, ampak tisto ni krom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 plastik se ne da kromirati, razen če kupiš take kao krom look, ampak tisto ni krom in ta "krom look" sprej se potem rad lušči <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 to je seveda splošno znano :D poglej parabolo od luči....samo dotakneš se tiste kao krom obloge pa je imaš polno na prstu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 a tist k je not? okol luci? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejan-V Objavljeno Junij 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Hvala za odgovore, ampak ali mi lahko kdo naredi photoshop, da sploh vidim kako izzgleda? LP Dejan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 Nwem...to je Kymco, dvomim da bi mi ga odprlo v photoshopu.... :) joke...em...bom probal, samo nimam časa zdele :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DoMy Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 a lahk daš mogoče večjo sliko? kr je lažje na večji delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DoMy Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 neki sm se trudo pa sm naredo dve verziji. pa upam da se vsaj malo približu k temu kar si hotel. slika1: slika2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 pa ti si naravni talent :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 29, 2006 Deli Objavljeno Junij 29, 2006 sorry ka te ocenjujem, ampak mal ti je kroma sfalil pr ogledalih...sj smo rekl, da ne gre na plastiko kr tko :D :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Plastike so krive, ne on :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DoMy Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 sorry ka te ocenjujem, ampak mal ti je kroma sfalil pr ogledalih...sj smo rekl, da ne gre na plastiko kr tko :D :OK: :OK: :OK: izvoli pa naredi. saj sm reko samo za predstavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Evo, če ti un ni všeč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 Evo, če ti un ni všeč... No, vsaj ena spodobna ogledala...pozabu si še lučke ;) DoMy, sj bi naredu, pa se mi ne da, pa tut časa mam bolj malo... verjem da bi naredu bolš ko ti... :P joke ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 No, vsaj ena spodobna ogledala...pozabu si še lučke ;) Evo ti lučke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XIN Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Ma kdo čas da mi s photoshopom nekaj nardi.. naredu bi sam sam nisem še tako daleč pršu da bi kej dobrga ratalo.. no imam piaggio zip 1 in zdej sem se odloču da ga mal na zunej polepšam [tud zarad prask ki so se naredle ob padcu]. SLIKE MAM VSE SAMO BI BLO TREBA MAL NOT VNEST PA TO.... za narest bi pa blo: barvanje.. v sliko dodana pohodna pločevina.. drug avspuh "namontirat" :D odstrant zadej tisto držalo za tablco.. prebarvat feltne. dobro to je vse.. upam da se bo našu kdo da vidm kak bo zgledalo če se lotim izdelave.. pa upam da kmal predn se začnemo vozt. MSN: madhead_isse@hotmail.com [povej da si iz motosveta] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) jas pa bi prosil nekoga ki ima čas da bi mi na photoshopu narisal kako bi zgledalo če bi na mopedu: yamaha tzr 50 race replica 2008 zadnji nosilec in šraufe prebarval v zlato barvo. slike so že pripete hvala za odgovore Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil 666 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 jas pa bi prosil nekoga ki ima čas da bi mi na photoshopu narisal kako bi zgledalo če bi na mopedu: yamaha tzr 50 race replica 2008 zadnji nosilec in šraufe prebarval v zlato barvo. slike so že pripetehvala za odgovore ker nosilec ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 A si to mislu ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 A si to mislu ? :hmm: ja to ja. a bi še lahko šraufe pobarval?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 ja to ja. a bi še lahko šraufe pobarval?? a je tko ql ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 a je tko ql ? ja dobro je. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 ja dobro je. hvala np Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se