darc Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 :hmm: Lp. Sem lastnik scooterja Piaggio NRG-mc2, in imam tezave. Ko se z motorjem vozim malo dlje casa brez prestanka (priblizno 10 km), se mi zgodi to, da skuter nikamor ne potegne....enostavno izgubi pospeske. Pred tem, pa skuter vlece skoraj po ta zadni. Mislim, da se nekaj pregreva, vendar ne vem kaj. Sem ze zamenjal valcke, jermen, kontrastno fedro, male fedre v sklopki....Koncna je dokaj vredu. Prosim, pomagajte. Kaj je narobe? :blink: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Junij 28, 2006 Deli Objavljeno Junij 28, 2006 hmm če zgubi moč pol se cilindr pregreva... poglej če kje luft vleče kl to je velikrat vzrok.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
darc Objavljeno Junij 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2006 kaj?...cilinder pregreva?...a zj pa morm devat ~30kSIT za nouga? Pa, kk se lahka pregreva, sj mam vodno hlajenje :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
darc Objavljeno Junij 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2006 A kdo ve, ka bi lahka blo narobe??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Imam sledec problem: motor mi vcasih med voznjo crkne (prekine vzig kod bi obrnil kljuc), ko pa odprem plin do konca pa zacne spet delovat. Pa se to ko zacne spet laufat ga je treba vsaj 100m tiscat na polnem gasu ce ne spet crkne. Svecko sem zamenjal pa je cca. 2 dni mal bols laufal potem pa isto. Ce kdo ve zakaj se mi to dogaja nej pove da bom cimprej odstranil porblem. Btw, motor nima nobene predelave, imam original gilera lonec, valjcke 3,6g, pa blokade zuni. (zaradi valjckov se masina vrti pod zelo visokomi obrati, ce ma to kej veze) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 če bi bil štrom pol bi pokalo iz izpuha in trokiralo! Valčke daj not recimo 4,2g al pa 4,5g ker so prelahki! Čok (zaug) maš avtomatski al ročni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 Avtomatski je.... Sam problem je cudn, ker zadnjic sem mel RR-a gor pa mi je isto delal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 pa tak je emn delalo ko sem mel čok vedno potegnjen! Probaj fergl konkretno sčistit al pa daj svečko not z višjo toplotno vrednostjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 pa tak je emn delalo ko sem mel čok vedno potegnjen! Probaj fergl konkretno sčistit al pa daj svečko not z višjo toplotno vrednostjo te svečke so prasice... mene tut zafrkavajo pa jih menam vsakih 300 km... če pridem do tm... jih mam kr po 5 na zalogi... ne dobim nikjer dovolj dobre oz. da ima dost vlko toplotno vrednost... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 poskusi z ngk iridium Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 poskusi z ngk iridium bom, sam dvomim da je za mojga... zdj nwem ampak a majo ditechi pa purejeti enako veliko svečko kot navadni al ne? to morm prevert, potem pa bom nabavu iridium... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se