glažar Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Kot veste smo se danes odpravili v Reko na obisk k Beniyu ,mislim da slika pove vse v kakšnem vremenu sem štartal še te temperatura 6 stopinj
glažar Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Šrečanje z Benijem v Reki kjer so imeli motoristi krvodajalsko akcijo . .
igor br Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 HEJ uživači, Jst bi tud, pa me recesija sili v delo No sam tolk, zaarali so mi Stromčka, tako, da je praktično prodan (sem kar vesel glede na recesijo), čeprav zdele še dva težita bi morda moral naredit vrtno licitacijo :yes:. Po duši, pa sva še vedno štromarja in z vami, če naju še marate . SREČNO IN PREVIDNO, je že mrzla podlaga, pa listeje pa tako sranje. Se ga tipkamo, BY Lepo, da vama je uspelo prodat. Glede listja in mrzle podalage pa naj povem, da tam kjer smo se mi (Glažar, Janet, Ofsajd, midva in Beni)vozili je bilo cca 20 stopinj in sonček. Kavica v Novem Vinodolskem je bla super, družba tudi. Tud z Janetko je blo vse OK dokler nismo šli na Grobnik in se je ob zvokih motorja preselila v drug svet. Šele skrb ali so njeni fantje doma lačni in žejni jo je vrnila v realno življenje ... Glede tega če vaju bomo še marali ko bosta vozila BMW po moje ne bo težav, saj so se Beni, Glažar in Ofsjad tako ali tako pogovarjali le o BMW-jih. Upam, da ste vsi že na toplem doma, Igor in Darja
glažar Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 In odločitev da popeljemo Janetko na Grobnik da vidi kako to delajo mojstri
glažar Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 In punca se je vživela da smo jo komaj spravili DOMOV ,pa poglejte v ozadju je podelitveni prostor in Janetka je želela na postolje .
glažar Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Iz grobnika pa nas je pot vodila do Novega Vinodolskega
OFI Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Tokrat "le" 496km. Kratko in sladko . Hvala vsem za družbo in prijeten dan
70robert Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Tokrat "le" 496km. Kratko in sladko . Hvala vsem za družbo in prijeten dan Vidim, da je bilo fajn, mene je pa napadla viroza, tako da vozim daljinca v postelji :zzz:
OFI Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Vidim, da je bilo fajn, mene je pa napadla viroza, tako da vozim daljinca v postelji :zzz: Ko se pozdraviš se kaj oglasi, moram do tebe, da končno vidim napeljavo in tiste konektorje
janetka Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Heeee louuuuuuuuuuu Evo mene na prvem peronu. V petek sem šla z nasmehom spat, v soboto z nasmehom vstala, vzela ključe, kune in dokumente pa gremoooooooo. Od doma sem šla v zaspanem turobnem :yawn: vremenu a vsaj megle ni bilo. Na Voklem je malo čez sedmo uro kazalo bogatih 11 stopinj , oblečena kot medved sem mislila, da mi mraz ne more do živega. Pridem pred Mercator, jasno ta prva, da me ne pozabil, …. se parkiram…..vidim da se odpre šele ob 9. uri in tako sm si misnla da se bom za kavo pod nosom obrisala …. A bife je bil odprt, tko da kava je bila. Če nekaj časa se pripeljejo še Ofsajd pa Igor & Darja. Potem pa dolgoooooo časa nič…. Igor ugotovi, da ga zebe in začne iskati v okolici zaprtega Mercatorja intimni kotiček :naughty: da bi navleku dolge gate pod hlače. V stavbo Marcartorja se do 9. ure ne sme, tako da tud z lulanjem ni blo nič. Prpele se Glažar, pade debata , koordinate, komanda, pokadi 2 cigareta in aaaaaaakcija. Pelemo se do Vrhnike po AC potem pa po stari cesti naprej.V koloni na čelu je srebrni tisočak, potem moj črni lepotec , nato rdeči tisočak in na koncu mali gasilski štrom. Drugi postanek obavezno v Postojni na benzi, kjer sta parkirana še BMW in Yamaha . Ofsajd stopi v stik z Benijem , določmo traso in hajdi …idemo dalje ….Začelo me je zebsti, ker od nikjer sončnega žarka…pod čelado se mi megli ….in postanem trda….. pot gre skozi Knežak kjer na oooooo vinkih izvajam vaje, ki sta jih izumla Glažar in Ofsajd, pa me zavede Glažarjev zadnji konc in dalje vozim po svoje. Pridemo do Ilirske Bistrice, brez problema čez mejo….. in potem mimo Rijeke, dol do kraja Čaval ??? kjer je bil domenjen zmenek z Benijem. Srečali smo tudi Blekija, bivšega štromarja. Krvi nam niso vzeli, moje pa itaq ne bi hotli ker je v njej sama žlehtnoba. Ko smo se »napričali, skofetkali i napušili , fantje povejo, da gremo na Grobnik….. (vmes sm skakala okol s fotkičem pa nism bla na tekočem z debato). Jest vprašam: a na un GROBNIK ? Odgovor je bil: ja seveda na un Grobnik, se je samo en a ne? Oooooooooo, ko bi vi vedel, kako sm se jest počutla, ufffff, kot bi me Rosi na kavo povabu ….. kumi sm čakala da jest vidm tiste spidi-gonzalese…..tiste drobne pajkce v ledru, ki se morjo fajn za balanco držat da jim motor spod ritk ne uide. 1,2,3 smo bli na Grobniku, parkiral, …kr tekla sm na tribuno…. Madonca kaki zvoki….. rohnelo je grmelo, pokalo, brenčalo….. snemam zvok, snemam adrenalince na 2 kolesih. Kr ne bi šla domu…. Razmišlam o tem od kod jim jajca, da se spustijo do tako velikih hitrosti, jih ni nič strah…. Kaj če gre veverca čez pisto….. kaj če jim ovink ne znese… a bo fajn bolel če rukne…… :unsure: Potem opazujem ene 4 pajkce, ki se zapelejo v pisto, ko končajo z dirko…sej ne morš verjet kako zbite motorje majo…to so kar s trakovi polepleni tanki, tam neki stran visi, :wacko: tu nekaj manjka…. Ti motorji so res suženj šoferju. Ne hvala , bom jest samo gledala…vi pa razbijajte motorje…poleg vsega tudi jajc nimam… Glažar vpije »Alo gremooooooo«, men se je pa zdelo, da smo kumi 5 minut na tribuni…… oh škoda …pa tolk fletnih fantov na kupu. Gremo dalje proti Novem Vinodolskem, prežetim s soncem, morje 50m stran od parkinga, turistične ladje, pa nikjer nobene gužve, le domačini, ki na slow mušn preživljajo soboto. Ustavili smo se v lokalu katerega lastnik je motorist, vozi pa drek pumpo al kuko se že temu reče…. Lokal je ves v znamenju HD. Res okusno opremljen. Ker so naši fantje ves čas govorli le o »Bom Mal Wažn« oz. »Bring Me Woman« , sm rekla Glažarju : »potegn ga vn«… in šla z njegovim mal slikat okolico….. Moško debato je prekinila Darja, ki je udarila po mizi in rekla: jest sm lačna….. in seveda gremoooooo lakota , lakota. Beni nas je odpeljal par kilometrov stran v »Konoba Studen » kjer smo se napokali, vmes pa ves čas debata BMW levo… BMW desno, moj recept za lazanjo jih sploh ni zanimal…. Tako so bli zagreti, da ne bi opazli tud, če bi jim čevape s krožnika sunla….. Ob 16 uri smo se spet usedli na motorje z določeno traso do doma, ker nas je skrbelo, da bi se prepozno vrnili domov, konec koncev Glažar mora celo do Mojstrane, Ofsajd v Hrastnik…. jest nekje umes, Igor z Darjo pa v Ljubljano. Malo pred Rijeko je bilo ob 17 uri še 20.3 stopinje, okol pol šeste smo šli iz Ilirske Bistrice, spet čez tist klinčev Knežak in njegove ride, kjer sem v želodcu čutla kako se premetava tist puranov zrezek, jest res ne morem vozit ko se napokam…. Ampak od zraka se pa tud ne da žvet. Na gorenski AC je blo pa spet mrzlo. Pri Voklem je kazalo 12 stopinj malo pred 19 uro. Kos sm po 12 urah štromanja zapelala v garažo, se je števc ustavu na okroglih 410 km in ko sm prišla v hišo sm zavpila : fantjeeeeeeee na Grobniku sm blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Se vidmo ne' Bye, bye Janetka press
horn3t Objavljeno Oktober 4, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2009 Samo, da ste se lepo imeli in spet nekaj novega v prijetni družbi doživeli . Kot vidm, so se tudi temperature v SLO počasi spustile na jesenko raven in se sezona počasi bliža koncu (čeprav ne dvomim, da boste še kam odbrzeli s svojimi Štromčki - kako vam zavidam), tule v Nemčiji je pa na momente že prav pasje mraz, čeprav se motoristi še kar veselo vozijo. Pohvale za poročilo in foto dokumentacijo! Lepo se imejte
OFI Objavljeno Oktober 5, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 koncu mali gasilski štrom. Tisim ki ne vedo kako izgledajo gasilska vozila, predlagam ponoven obisk avtošole.
Fritz Objavljeno Oktober 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2009 Eh, pa ste spet pr bemfah O:-)
janetka Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 veš Fritzi, jest mislim da je to čista provokacija, dokler ne bojo mel otipljivga BMW-ja v garaž, jih sploh ne :grrr jemlem resno Čestitam za zamenjavo
janetka Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Tisim ki ne vedo kako izgledajo gasilska vozila, predlagam ponoven obisk avtošole. Poznam cenej varianto
Fritz Objavljeno Oktober 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Čestitam za zamenjavo Qwalla. Tkole na hitrco - leti bolj, trese pa tud bolj. Glede tega je nedvomno bolj za punce. Je pa dost manj šaltanja, kar se mi neznansko dopade. Zdajle čakamo na naslednjo sezono in obisk pri Brumu, da ga nekako predela iz vibratorja v gliderja Sem pa lih danes srečal kolega, ki prodaja l. 2001 BMW R1150GS (to je še tista serija, ko je BMW delal prave endure ) s prevoženimi 50.000km. Če koga zanima, naj me porufa na PM.
glažar Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Fritz čestitam za zamenjavo ,končno da si šel med dvo cevkaše .Sedaj samo se ofsajda prepričamo da naj si že zamenja tisti štromček za Štroma
Fritz Objavljeno Oktober 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Sam moram pa rečt, da mi je tamali Štromčk zvesto služil štiri leta in mi je bilo kar malo žal, ko ga je Sasoking odpeljal. Na novega pa se bo treba še navaditi in ga popeljati po svetu. Velik ali majhen, še vedno je Strom, to pa res
raza Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Fritz čestitam za zamenjavo ,končno da si šel med dvo cevkaše .Sedaj samo se ofsajda prepričamo da naj si že zamenja tisti štromček za Štroma Kako bomo pa tebe prepričal, da to ni to?BMW mislim
Baracuda Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Kako bomo pa tebe prepričal, da to ni to?BMW mislim Strom je Strom zelo solidno prevozno sredstvo :naughty: zame boljši kot tako opeti BMW(če druzga ne se mi oblikovno ne dopade) .Sicer pa vsake oči majo svojga malarja :grim .Ko je pa treba na popravilo ali servis pa .Mi mamo Bruma pa skocka Štromčka u nulo pa še denarnica zdrži za BMW :wacko: pa nebi bil siguren,da je tako :naughty: Pa brez zamere vsem BMW gostom na V-strom strani in tistim,ki še boste
janetka Objavljeno Oktober 7, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2009 Strom je Strom zelo solidno prevozno sredstvo :naughty: zame boljši kot tako opeti BMW(če druzga ne se mi oblikovno ne dopade) .Sicer pa vsake oči majo svojga malarja :grim .Ko je pa treba na popravilo ali servis pa .Mi mamo Bruma pa skocka Štromčka u nulo pa še denarnica zdrži za BMW :wacko: pa nebi bil siguren,da je tako :naughty: Pa brez zamere vsem BMW gostom na V-strom strani in tistim,ki še boste Pod tole se podpišem :grim , pa pojma nimam o motorjih.... Hornyju se do preklica podeli status pripravnika zaradi rednega sodelovanja. 17. oktober pa je razglašen za državni praznik Štromarske sekte. Vprašanj in pripomb ne sprejemam
horn3t Objavljeno Oktober 7, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2009 Hvala Janetka! V čast mi je, da sem pripravnik. Bom še kaj bolj ali manj pamentega napisal, pa Štroma ob prvi priliki kupil, da izpolnim vse pogoje. Datum državnega praznika si bom pa tudi zeelooo lahko zapomnil! Lep dan še naprej!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se