Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Meni je blo strašno žal, da nam vreme ni bilo naklonjeno,

saj vem nekaterim pa dež pač ne pride do živega.

Ker pa je vsaka stvar za nekaj dobra, ima tudi ta pondelkov dež gotovo svoj namen. :whistle:

Letos poleg tega, da nisem šla po žegn v Mirno Peč tudi Crni še ni registriru motorja,

ker je tako zalublen, da je z obema nogama v nebesih in z nobeno na realnih tleh,

brez njega pa tudi Mirna Peč ni Mirna Peč. :rolleyes:

Fantje .... apeliram na vas, da mojga bratca spravite k pameti :fight1:

povejte mu kakšno "po moško ", mene tko al tko ne uboga ......... več

Objavljeno

Nabavil, montiral in preiskusil MRA windshield. Zadovoljen. Zunaj sonček ... hitro na Štromčka . Plan .. svaljkanje Notranjska vključno z Ljubljano. Mogoče koga srečam. Podrav vsem ! :yea1:

Objavljeno

Hej,

v Mirni sva videla samo enega štroma, pa še tega nisem poznal.

Kje pa ste bli??? :?

Midva sva požegnana, pod ritjo pa mava že cca 1000 km. Pridna kaneda :grim

Tud jaz imam že cca 1000km :evilgrin: se kar vrtijo :yea1:

Objavljeno

Letos poleg tega, da nisem šla po žegn v Mirno Peč tudi Crni še ni registriru motorja,

Fantje .... apeliram na vas, da mojga bratca spravite k pameti :fight1:

povejte mu kakšno "po moško ", mene tko al tko ne uboga ......... več

Razglašam konec alarma, Crni je motor registriru , aleluuuuuuuuuja :yea2:

kar se pa km-jev tiče jih mam malček pod 200.....ampak...

Objavljeno

Vceraj sem dobil in montiral fork brace... vse kar lahko recem je samo wow, razlika je OCITNA.

20100409-jnud57849w8sq4sqw6im5i1ihn.jpg

Objavljeno

Vceraj sem dobil in montiral fork brace... vse kar lahko recem je samo wow, razlika je OCITNA.

:hmm::hmm::hmm::?:?:?

Objavljeno (popravljeno)

Kaj pocne forkbrace se najlepse vidi na tejle simulaciji:

http://www.superbrace.com/simulation.html

Kupil sem pa tale fork brace:

http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,9428.0.html

Ugodno :naughty: nov je

http://www.superbrace.com/proddetail.asp?prod=3304 :headbang:

Če dela svoj posu je OK čeprav 165$ ni mali denar :wallbash:

Popravljeno . Popravil Baracuda
Objavljeno

ni mi jasni kdo in kje so pogruntal ali pa dognal da naj bi se vilice takole zvijale :eek: bi moral po vseh kilometrih peš hoje imet noge na en velik oooooooooooooooooooooo potemtakem :hmm:

Objavljeno

Če dela svoj posu je OK čeprav 165$ ni mali denar :wallbash:

Zato sem pa kupil takega za 80$ trance_25_naughty.gif.

Objavljeno

pa se tole pozna pri normalni, zmerno hitri voznji?

ali potrebujes za obcutek v razliki dinamicno voznjo skozi ovinke?

ali light offroad z manjsimi skakalnicami, da obcutis razliko?

verjetno more voznik narediti vsaj 2000 km po razlicnih podlagah, ovinkih, hitrostih da opazis razliko.

laik sem, ampak vseeno, da bi se to takoj obcutila razlika... razumem zamenjava pnevmatike ali amortizerjev ali ozje/sirse belance, stevilo zob na zobniku, ipd.

je pa res, da americani veliko vec testirajo, montirajo, demontirajo, predelujejo, kot mi... in lahko morda res kaj vec najdejo za izboljsave.

lp

Objavljeno

pa se tole pozna pri normalni, zmerno hitri voznji?

ali potrebujes za obcutek v razliki dinamicno voznjo skozi ovinke?

ali light offroad z manjsimi skakalnicami, da obcutis razliko?

verjetno more voznik narediti vsaj 2000 km po razlicnih podlagah, ovinkih, hitrostih da opazis razliko.

laik sem, ampak vseeno, da bi se to takoj obcutila razlika... razumem zamenjava pnevmatike ali amortizerjev ali ozje/sirse belance, stevilo zob na zobniku, ipd.

je pa res, da americani veliko vec testirajo, montirajo, demontirajo, predelujejo, kot mi... in lahko morda res kaj vec najdejo za izboljsave.

lp

Takoj je ocitno, ne rabis kilometrine nabirat.

Jaz sem pri stabilnosti prednjega dela v ovinkih, na vzdolznih zalivkah na cesti, se posebej pa je opazno na avtocesta v primeru bocnega vetra ali pa prehitevanje kamijonov.

Objavljeno

Jaz sem pri stabilnosti prednjega dela v ovinkih, na vzdolznih zalivkah na cesti, se posebej pa je opazno na avtocesta v primeru bocnega vetra ali pa prehitevanje kamijonov.

:?:?

Objavljeno

Pismo ena beseda je usla :) ...

Jaz sem opazil pri stabilnosti....

Objavljeno

Družba,

še enkrat vas spomnim ... da smo se ..... srečali v Ljubljani, letos pa se lahko v Kranju...

http://www.motosvet.com/ipa-vabi-v-kranj.html

bo ves spremljajoči cirkus poleg, tudi frčoplan in "Cobra11" :whistle: , sam bom v vlogi

KLV-stromarja :trance_27_notworthy: ....

Dady in Renegade se vidimo?

LP vsem

Žrebec

Objavljeno

Družba,

še enkrat vas spomnim ... da smo se ..... srečali v Ljubljani, letos pa se lahko v Kranju...

http://www.motosvet.com/ipa-vabi-v-kranj.html

bo ves spremljajoči cirkus poleg, tudi frčoplan in "Cobra11" :whistle: , sam bom v vlogi

KLV-stromarja :trance_27_notworthy: ....

Dady in Renegade se vidimo?

LP vsem

Žrebec

Žal 13.04 pod nožžžžžžžžžžž :headbang:

Objavljeno

Žrebec, škoda, da je tisti dan tudi akcija 'Očistimo Slovenijo' in bomo nekateri umanjkali na motorizmu. Drugače pa veliko uspeha in prijetno druženje.

Barracuda oz. Boris, srečno. Naj te fajn poštimajo, da boš čimprej nazaj v sedlu :OK:

Objavljeno

Žrebec, škoda, da je tisti dan tudi akcija 'Očistimo Slovenijo' in bomo nekateri umanjkali na motorizmu. Drugače pa veliko uspeha in prijetno druženje.

Barracuda oz. Boris, srečno. Naj te fajn poštimajo, da boš čimprej nazaj v sedlu :OK:

Hvala!

En mail sem ti poslal glede tegale:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=170451691051

Sem kar naroču pa, kar bo bo :?

Objavljeno

Hvala!

En mail sem ti poslal glede tegale:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=170451691051

Sem kar naroču pa, kar bo bo :?

Sorry, včasih na hitro pogledam v službi in potem popoldan ne spedenam vseh že 'prebranih' sporočil. Načeloma je tako, da ti na to udarijo še DDV in to tako, da od tebe zahtevajo neko potrdilo, koliko si plačal za ta, na eBay-u kupljen artikel (jaz jim pošljem kar sliko strani potrditve plačila iz eBay-a, po mailu). Včasih pa kar mimo spustijo. Tudi če plačaš davek je vse skupaj ponavadi precej ceneje kot v naših trgovinah, če kaj takšnega sploh imajo. To sicer ne velja za vse izdelke, za nekatere pa zelo. Torej..brez skrbi..le čim prej potestirat in rešit s prodajalcem, če bo kakšna težava.

Objavljeno

Sorry, včasih na hitro pogledam v službi in potem popoldan ne spedenam vseh že 'prebranih' sporočil. Načeloma je tako, da ti na to udarijo še DDV in to tako, da od tebe zahtevajo neko potrdilo, koliko si plačal za ta, na eBay-u kupljen artikel (jaz jim pošljem kar sliko strani potrditve plačila iz eBay-a, po mailu). Včasih pa kar mimo spustijo. Tudi če plačaš davek je vse skupaj ponavadi precej ceneje kot v naših trgovinah, če kaj takšnega sploh imajo. To sicer ne velja za vse izdelke, za nekatere pa zelo. Torej..brez skrbi..le čim prej potestirat in rešit s prodajalcem, če bo kakšna težava.

Pri nas je 150eur ta ista zadeva je isto kupljena prek e-bey jaz sem jim pa nakazal 79eur se pravi -60eur.

Sam,da bo vse OK :naughty:

Objavljeno

Helow again

Pelje se odlično, moči, navora ima vsega dovolj oz preveč trance_44_wink5.gif

Neki pa me je zmotilo, namreč iz spodnjega dela mototrja pri počasni vožnji po ravnm se je slišal en čuden zvok. Kot bi neki na suho teklo. Pol pa ko sem dal le toliko dasa da je motor pelu (da ni bilo pol motor pol sam zagon) pa je ta zvok izginu. Isto se je pojavilo ko sem peljal po klancu navzdol ali pa če sem se pol pelu še z prenizko prestavo.

dosedanji lastnik trdi da so vsi V-Stromi taki ????!!!

A se komu sanja kaj je to ali pa je je kakšen V-Stromist na območju Ljubljane, ki bi si vzel zame 10 min časa in da mi pojani te zvoke v živo.

Hvala pa Lep Pozdrav

Košara sklopke je bila v pi___i, menjal in motor laufa fantastično....

Objavljeno

helouuuuu

kdo od vas ima v planu v soboto pridt na Primskovo....

IPA ma dan varne vožnje...od 10 - 14 ure ?

ajdi, da vidm kolk muffinov morm spečt za zajtrk :evilgrin:

Objavljeno

helouuuuu

:headbang::boobies: Žal 13.04 pod nožžžžžžžžžžž :wallbash:

Objavljeno

helouuuuu

Služba, se vidimo 8.maja na IPA žegnanju.

Objavljeno

Košara sklopke je bila v pi___i, menjal in motor laufa fantastično...

Oj

Mam podobno vprašanje oziroma problem s tem da mene tudi moti škrtanje pri prestavljanju.

Dobro prva, druga naj bi blo normalno...potem naprej je v redu samo ko motor še ni močno segret, ko se enkrat segreje pa se škrtanje pojavlja pri vseh prestavah....

mogoče komu jasno kaj bi lahko bilo....

je lahko sklopka...motor ima 44kkm....

koliko je strošek menjave le te? :unsure:

za karšnokoli pomoč hvala že vnaprej....bom dal za :beer1: ob priliki....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!