Vstromar Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Evo ena romantična od mene ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 No glede na dejstvo, da je nekje ta izlet že v tradiciji (Maltatal) in ga vodi žrebko, Vam prilagam sliko letošnje trase :trance_27_notworthy:. Preštudirajte in si planirajte :surrender: prosti dan. LP vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 No glede na dejstvo, da je nekje ta izlet že v tradiciji (Maltatal) in ga vodi žrebko, Vam prilagam sliko letošnje trase . Preštudirajte in si planirajte prosti dan. LP vsem Lepo da je spet leto naokoli - samo povej kdaj je zopet žegnjanje tam gori (datum) da bi morda lahko planiral našo skupno druženje ?? Letos kot vidiš sem bolj malo z vami saj sem nonstop v Holandiji !! Oa bi mi pasalo malo zamenjat ravnice z hribi !! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 sem prešprical prejšnje poste ..... odhod 4.7.2010 sory ¨! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor br Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 No glede na dejstvo, da je nekje ta izlet že v tradiciji (Maltatal) in ga vodi žrebko, Vam prilagam sliko letošnje trase :trance_27_notworthy:. Preštudirajte in si planirajte :surrender: prosti dan. LP vsem Lepo, lepo samo, da vreme bo. Žrebec kako to, da si za nazaj spustil prehod preko Ljubelja pa ono dobro oštarijo na SLO strani, kamor si nas ti peljal in kjer moškim oreng pa hitr jest dajo, ženskam pa čorbo pa še na tisto morajo čakat ... lp igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Lepo, lepo samo, da vreme bo. Žrebec kako to, da si za nazaj spustil prehod preko Ljubelja pa ono dobro oštarijo na SLO strani, kamor si nas ti peljal in kjer moškim oreng pa hitr jest dajo, ženskam pa čorbo pa še na tisto morajo čakat ... lp igor Zamenjal se je najemnik in s tem oštir, , zato imam v planu #pizza pauze# :lol: . LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Hojla, kulk je to cca v km? :naughty: Seveda iz vašga konca plus moj del do Vas :wacko: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Hojla, kulk je to cca v km? :naughty: Seveda iz vašga konca plus moj del do Vas :wacko: ! štormar ne sprašuje po kilometrih:krneki: me zanima, upam da se ga vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Planiram iti zraven na Malto :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Planiram iti zraven na Malto :yes: Jaz se pa 03.07. 2010 vračam po tej poti iz moto potepanja po evropi. Hm, bo za preštudirat, da pridem mimo en dan kasneje. Zanimivo :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 (popravljeno) Hojla, kulk je to cca v km? :naughty: Seveda iz vašga konca plus moj del do Vas :wacko: ! ...358.... Pravilna ugotovitev je da V-strom-ar ne sprašuje, saj je "V-st_rom-ar" (vsestranski romar), pravi potepuh Za tiste z garminom prilagam datoteko pa si jo naložite in dodelajte. :music3: LP Maltatal zegn 2010.zip Popravljeno Junij 21, 2010. Popravil žrebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Hojla, kulk je to cca v km? :naughty: Seveda iz vašga konca plus moj del do Vas :wacko: ! Sem izračunal v mapsourcu: iz mokronoga 589 km, ti pa dodaj še 70 km iz krškega. Iračunane vožnje pa je cca 8 ur, brez pauz ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Malta tal Na željo oziroma število udeležencev lahko tudi traso skrajšamo, kot ste opazili se gre preko nekaj zanimivih krajev in smučišč, tako da lahko kakšno relacijo pustimo za drugič, predvsem tisti del na desni strani slike ko po obliki prevozimo S črko. :naughty: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Sem izračunal v mapsourcu: iz mokronoga 589 km, ti pa dodaj še 70 km iz krškega. Iračunane vožnje pa je cca 8 ur, brez pauz ! najlepša hvala-kar se tiče km me je zanimalo samo inf.,da vem planirat mogoče že v soboto odrinem proti gorenjski :evilgrin: ,sem pa v enem dnevu naredu 1200km pa ne na štromu-Honda Hornet-mau drugač .) (od 8h-19h Ohrid-Krško) tako,da kar se tega tiče ni blema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankop Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Škoda...lepa fura....sam sem na dopustu od 1. do 17. Uživajte, pa srečno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Hojla, poglejte kaj sem najdu danes,ko sem pral motor 3000 prevoženih km ,še dobro,da prej preden bi mi med vožnjo odpovedal!Kontolirajte vitalne dele!!!!!! Ko sem ga nesel v trgovino kjer sem kupu keten kit so brez računa vzel reklamacijo in jutri dobim druzga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor br Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Hojla, poglejte kaj sem najdu danes,ko sem pral motor 3000 prevoženih km ,še dobro,da prej preden bi mi med vožnjo odpovedal!Kontolirajte vitalne dele!!!!!! Ko sem ga nesel v trgovino kjer sem kupu keten kit so brez računa vzel reklamacijo in jutri dobim druzga! Še dobr, da si redoljuben in si opazil. Si raj ne predstavljam kako to useka med vožnjo. No zdej pa vsi mopeke pucat. Aky velja tudi zate. Janet se lohk pa od pucanja kej zlom. Kje si pa kupu tole zadevo? Predvidevam, da ni original. Lp Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 No zdej pa vsi mopeke pucat. Aky velja tudi zate. Janet se lohk pa od pucanja kej zlom. Kje si pa kupu tole zadevo? Predvidevam, da ni original. Ketno mam novo - DID. Se sveti, da ne morem vanjo gledat. Scottoiler je tudi gor, tako da ne bo rjava prvi mesec. Ostalo rjo sem pa pobrusil pa s črnim mat sprejem prešprical. Bicikl zgleda kot nov. Baracuda - Čigav kettensatz je to? Jaz sem kupil DID... A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 !Kontolirajte vitalne dele!!!!!! še kateri so takšni vitalni deli...? cistim motor redno, ampak priznam da bi najbrz kaksno taksno "malenkost" hitro spregledal... morem se zamisliti redno cistim in mazem verigo, preverjam stanje pnevmatik, preverjam tlak, preverjam tekočine (zavorno olje, motorno, hladilno), gledam če bi kje kaj bilo mokro kjer ne sme biti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Tako dobu novo zadevo in zmontiral :naughty: . Tole je kit,ki sem ga montiral: http://www.saplex.si/artikel.php?artikel=117&kat=8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 (popravljeno) Tako dobu novo zadevo in zmontiral :naughty: . Tole je kit,ki sem ga montiral: http://www.saplex.si/artikel.php?artikel=117&kat=8 Se pravi DC ketna in AFAM zobniki http://www.motorbike-world.co.uk/frame-detail.asp?PAGE=/afam-chains-sprockets.htm Popravljeno Junij 23, 2010. Popravil Baracuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 24, 2010 Deli Objavljeno Junij 24, 2010 Včirej zmontiral nov zobnik! Danes z ženo naredu turico na Kum 1219m :surrender: nad morje bilo je lepo :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Včirej zmontiral nov zobnik! Danes z ženo naredu turico na Kum 1219m :surrender: nad morje bilo je lepo :trance_27_notworthy: dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mac69 Objavljeno Junij 26, 2010 Deli Objavljeno Junij 26, 2010 SEM TUT SVOJGA MALO SPUCAL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 Ojla, Zbor za 4.7. je ob 09.00 na OMV Lesce, kjer bo kava jutranja nato pa ob 09.30 odrinemo po garminu.......... :yes: A se strinjate ? LP žrebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se