Skoči na vsebino

V-Strom day

Fritz

Priporočene objave

No glede na dejstvo, da je nekje ta izlet že v tradiciji (Maltatal) in ga vodi žrebko, Vam prilagam sliko letošnje trase :trance_27_notworthy:.

Preštudirajte :wallbash: in si planirajte :surrender: prosti dan.

LP vsem

post-13297-127710729966_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No glede na dejstvo, da je nekje ta izlet že v tradiciji (Maltatal) in ga vodi žrebko, Vam prilagam sliko letošnje trase trance_27_notworthy.gif.

Preštudirajte wallbash.gif in si planirajte surrender.gif prosti dan.

LP vsem

Lepo da je spet leto naokoli - samo povej kdaj je zopet žegnjanje tam gori (datum) da bi morda lahko planiral našo skupno druženje ??

Letos kot vidiš sem bolj malo z vami saj sem nonstop v Holandiji !! Oa bi mi pasalo malo zamenjat ravnice z hribi !!

LP worship.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No glede na dejstvo, da je nekje ta izlet že v tradiciji (Maltatal) in ga vodi žrebko, Vam prilagam sliko letošnje trase :trance_27_notworthy:.

Preštudirajte :wallbash: in si planirajte :surrender: prosti dan.

LP vsem

Lepo, lepo samo, da vreme bo.

Žrebec kako to, da si za nazaj spustil prehod preko Ljubelja pa ono dobro oštarijo na SLO strani, kamor si nas ti peljal in kjer moškim oreng pa hitr jest dajo, ženskam pa čorbo pa še na tisto morajo čakat ...

lp igor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo, lepo samo, da vreme bo.

Žrebec kako to, da si za nazaj spustil prehod preko Ljubelja pa ono dobro oštarijo na SLO strani, kamor si nas ti peljal in kjer moškim oreng pa hitr jest dajo, ženskam pa čorbo pa še na tisto morajo čakat ...

lp igor

Zamenjal se je najemnik in s tem oštir, :headbang: , zato imam v planu #pizza pauze# :lol: :rolleyes::boobies: .

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hojla,

kulk je to cca v km? :naughty:

Seveda iz vašga konca plus moj del do Vas :wacko: !

štormar ne sprašuje po kilometrih:krneki:

me zanima, upam da se ga vidimo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Planiram iti zraven na Malto :yes:

Jaz se pa 03.07. 2010 vračam po tej poti iz moto potepanja po evropi.

Hm, bo za preštudirat, da pridem mimo en dan kasneje. Zanimivo :trance_27_notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hojla,

:eek::wallbash: ...358.... :headbang::eek:

Pravilna ugotovitev je da V-strom-ar ne sprašuje, saj je "V-st_rom-ar" (vsestranski romar), pravi potepuh :huh:

Za tiste z garminom prilagam datoteko pa si jo naložite in dodelajte. :music3:

LP

Maltatal zegn 2010.zip

Popravljeno . Popravil žrebec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hojla,

Sem izračunal v mapsourcu: iz mokronoga 589 km, ti pa dodaj še 70 km iz krškega. Iračunane vožnje pa je cca 8 ur, brez pauz !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malta tal

Na željo oziroma število udeležencev lahko tudi traso skrajšamo, kot ste opazili se gre preko nekaj zanimivih krajev in smučišč, tako da lahko kakšno relacijo pustimo za drugič, predvsem tisti del na desni strani slike ko po obliki prevozimo S črko. :naughty:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem izračunal v mapsourcu: iz mokronoga 589 km, ti pa dodaj še 70 km iz krškega. Iračunane vožnje pa je cca 8 ur, brez pauz !

:worship: najlepša hvala-kar se tiče km me je zanimalo samo inf.,da vem planirat mogoče že v soboto odrinem proti gorenjski :evilgrin: ,sem pa v enem dnevu naredu 1200km :eek: pa ne na štromu-Honda Hornet-mau drugač .) (od 8h-19h Ohrid-Krško) tako,da kar se tega tiče ni blema :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hojla,

poglejte kaj sem najdu danes,ko sem pral motor 3000 prevoženih km :wallbash: ,še dobro,da prej preden bi mi med vožnjo odpovedal!Kontolirajte vitalne dele!!!!!!

Ko sem ga nesel v trgovino kjer sem kupu keten kit so brez računa vzel reklamacijo in jutri dobim druzga! :worship:

post-22424-127723266783_thumb.jpg

post-22424-127723282937_thumb.jpg

post-22424-127723291727_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hojla,

poglejte kaj sem najdu danes,ko sem pral motor 3000 prevoženih km :wallbash: ,še dobro,da prej preden bi mi med vožnjo odpovedal!Kontolirajte vitalne dele!!!!!!

Ko sem ga nesel v trgovino kjer sem kupu keten kit so brez računa vzel reklamacijo in jutri dobim druzga! :worship:

Še dobr, da si redoljuben in si opazil. Si raj ne predstavljam kako to useka med vožnjo.

No zdej pa vsi mopeke pucat. Aky velja tudi zate. Janet se lohk pa od pucanja kej zlom.

Kje si pa kupu tole zadevo? Predvidevam, da ni original.

Lp Igor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No zdej pa vsi mopeke pucat. Aky velja tudi zate. Janet se lohk pa od pucanja kej zlom.

Kje si pa kupu tole zadevo? Predvidevam, da ni original.

Ketno mam novo - DID. Se sveti, da ne morem vanjo gledat. Scottoiler je tudi gor, tako da ne bo rjava prvi mesec.

Ostalo rjo sem pa pobrusil pa s črnim mat sprejem prešprical. Bicikl zgleda kot nov.

Baracuda - Čigav kettensatz je to? Jaz sem kupil DID...

A.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

!Kontolirajte vitalne dele!!!!!!

še kateri so takšni vitalni deli...?

cistim motor redno, ampak priznam da bi najbrz kaksno taksno "malenkost" hitro spregledal...

morem se zamisliti :hmm:

redno cistim in mazem verigo, preverjam stanje pnevmatik, preverjam tlak, preverjam tekočine (zavorno olje, motorno, hladilno),

gledam če bi kje kaj bilo mokro kjer ne sme biti...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako dobu novo zadevo in zmontiral :naughty: .

Tole je kit,ki sem ga montiral:

http://www.saplex.si/artikel.php?artikel=117&kat=8

Se pravi DC ketna in AFAM zobniki

http://www.motorbike-world.co.uk/frame-detail.asp?PAGE=/afam-chains-sprockets.htm

Popravljeno . Popravil Baracuda
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včirej zmontiral nov zobnik!

Danes z ženo naredu turico na Kum 1219m :surrender: nad morje bilo je lepo :trance_27_notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včirej zmontiral nov zobnik!

Danes z ženo naredu turico na Kum 1219m :surrender: nad morje bilo je lepo :trance_27_notworthy:

post-22424-127745280241_thumb.jpg

post-22424-127745283311_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla, :yea2:

Zbor za 4.7. je ob 09.00 na OMV Lesce, kjer bo kava jutranja :kava: nato pa ob 09.30 :kva1: odrinemo

po garminu.......... :yes:

A se strinjate ? :bum:

LP žrebec

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!