OFI Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 (popravljeno) ...lahko ker imaš tako lep znak v avatarju :evilgrin: Popravljeno Julij 1, 2010. Popravil Ofsajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 ...lahko ker imaš tako lep znak v avatarju :evilgrin: Gdaj boš štartal Jaz bom šel po zasavki-greva skupaj:? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Vse je še v zraku... sporočim v soboto zvečer... če me ne bo..prijetno vožnjo vsem, se pa definitivno pridružim v kateri izmed naslednjih zanimivih voženj... :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 A bo kdo šel? Lp Igor PS Lepo, da si mal Žrebičko razvajal. Mrbit mrbit... Kdaj in kje je pa štart? A majo kkšn page al kje si to stauhou? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Gdaj boš štartal Jaz bom šel po zasavki-greva skupaj:? Do Lesc je približno ura in pol vožnje od mene. Ob 9 smo zmenjeni, torej grem js ob 7.30 od doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Do Lesc je približno ura in pol vožnje od mene. Ob 9 smo zmenjeni, torej grem js ob 7.30 od doma. No tako jaz bom pri mostu v Hrastniku ob 6:30(kot sva se pogovarjala) :surrender: ,da bova opravila obveznost do PRESSS dame IN PRAVOČASNO PRISPELA NA ŠTART (T....NEKED VARIANTA :naughty: )! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Zanimiv opis... A pol se lahko tudi dva štajerca zraven prislinima, če bo časovno zneslo... KLV bi bil še verjetno sprejemljiv...za Versisa pa že dvomim... Pozdravljeni vsi skupaj !! Zakaj bi bil samo sprejemljiv samo KLV ....2 gresta sigurno iz Štajerskega konca RENEGADE & DADY (dva KLV-ja) pol pa še jomica&joma.....pa če se en VERSYS pridruži ni čisto nič narobe ...vseli smo kakršne koli družbe kajne "" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 Mrbit mrbit... Kdaj in kje je pa štart? A majo kkšn page al kje si to stauhou? Preberi prosim en malo nazaj, pa boš vse zvedel . Zbor na OMV Lesce ob 09.00 uri. Trasa je plod razmišljanja žrebca in njegovega garmina :music3: LP žrebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 ažurirano: 1.Žrebec 1000 moder 2.Baracuda 1000 moder 3.Bobiboss 1000 moder 4.Igor z Darjo 1000 rdeč 5.Joma z Jomico 1000 siv 6.Dady KLV 7.Renegade KLV 8.Ofsajd 650 rdeč 9.Janetka 650 mater je črn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 ažurirano: 1.Žrebec 1000 moder 2.Baracuda 1000 moder 3.Bobiboss 1000 moder 4.Igor z Darjo 1000 rdeč 5.Joma z Jomico 1000 siv 6.Dady KLV 7.Renegade KLV 8.Ofsajd 650 rdeč 9.Janetka 650 mater je črn morda se pridružim novinec za to družbo, a po prevoženih (34.000) km v manj kot 2 letih stari maček 10. Strominator 650 moder sem iz mb, do lesc 180 km oz 2h voznje po AC eno vprasanje: tanka se na petrolu (ce je sploh odprt v nedeljo???) v radovljici pred prihodom na zbor (zdi me prav in razumljivo) ali takoj po startu skupinsko tankanje? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 morda se pridružim novinec za to družbo, a po prevoženih (34.000) km v manj kot 2 letih stari maček 10. Strominator 650 moder sem iz mb, do lesc 180 km oz 2h voznje po AC eno vprasanje: tanka se na petrolu (ce je sploh odprt v nedeljo???) v radovljici pred prihodom na zbor (zdi me prav in razumljivo) ali takoj po startu skupinsko tankanje? lp ker je Žrebetino v službi in nima dostopa do čarunalnika ga nadomeščam: z ozirom na to, da si iz MB ti predlagam, da se dobiš še s 3tremi našimi štajerci (Renegade, Dady in JOma) ki imajo zbor pred Bauhausom v Vilachu. tam jih poberemo ob 10 uri. v kolikor prideš v LESCE , tam je velika zelena OMV črpalka, ki stoji vštric s trgovino Hofer. Vzad za benzo je bife in tam je zbor ob 9 uri, odhod pa ob 9,30. kjerkoli že boš, moraš ob odhodu imet poln tank, sendvič in pijačo (tko je naroču šef !!),tekom fure pa nas čaka še eno skupinsko tankanje... u glavnem tisočaki hehee Par zadev še .....citiram ŽREBCa Prosil bi vas da ste točni, torej ob 09.00 na OMV že z polnim tankom kdor misli tankat saj je pri nas dražje, ampak drugače ne gre , da bomo v Beljaku (Villachu) dokaj točni, torej okoli 10.00 ure, pa akademskih 15. Tam gori bomo ali ujeli žegen ali zamudili pa saj je itak vseeno, do sedaj smo bili vedno točni . S sabo je obvezna oprema sendvič+voda, da jih ne bom spet poslušal, da vas lačne in žejne okoli vlečem . Cestnina (Mauttarife 2010)= Osebni avtomobil (PKW € 16,00) in Motorno kolo (Motorräder € 8,20) Na dan žegna za motorno kolo € 6,00 Več info na tem naslovu http://www.familient...icles/View/1008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 ažurirano: 1.Žrebec 1000 moder 2.Baracuda 1000 moder 3.Bobiboss 1000 moder 4.Igor z Darjo 1000 rdeč 5.Joma z Jomico 1000 siv 6.Dady KLV 7.Renegade KLV 8.Ofsajd 650 rdeč 9.Strominator 650 moder 10.Janetka 650 mater je črn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
deanr Objavljeno Julij 2, 2010 Deli Objavljeno Julij 2, 2010 uuuu tole me srbi že neki časa.... in delam tako kot Janetka na "dovoljenju"....čez teden preveč delam...pol pa me hoče za vikend ) javim kao in kaj.. LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joma Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 morda se pridružim novinec za to družbo, a po prevoženih (34.000) km v manj kot 2 letih stari maček 10. Strominator 650 moder sem iz mb, do lesc 180 km oz 2h voznje po AC eno vprasanje: tanka se na petrolu (ce je sploh odprt v nedeljo???) v radovljici pred prihodom na zbor (zdi me prav in razumljivo) ali takoj po startu skupinsko tankanje? lp Strominator Pa menda ja ne boš pelal po AC .Če se nam želiš pridružit me kontaktiraj na mobi;051 603 236 (joma) Lp.Joma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 štromček spucan, da nau Janetka težila, živčki na paši in to je to.jutri se ga pa vidmo.če gre kdo čez ali mimo Šentjakoba se ga lohka dobimo pa skupaj naprej.:krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor br Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 ažurirano: 1.Žrebec 1000 moder 2.Baracuda 1000 moder 3.Bobiboss 1000 moder 4.Igor z Darjo 1000 rdeč 5.Joma z Jomico 1000 siv 6.Dady KLV 7.Renegade KLV 8.Ofsajd 650 rdeč 9.Strominator 650 moder 10.Janetka 650 mater je črn Janetka na žalost je najina udeležba postala zelo vprašljiva. Cel mesec smo čakali mojstre za zemeljski izkop brežine ob cesti,z našo parcelo, v petek pozno popoldne pa so se nalimali in razrili hrib. V kolikor naju jutri ob 9.00 ni v Lescah naju ne čakajte. Sicer pa uživajte. Lep pozdrav vsem, Igoe in Darja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Tale bo taprau link se mi zdi: familiental.com/de.aspx/Articles/View/1008 Sej če moj glih (še) ni štrom verjetn tut ni panike ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Tale bo taprau link se mi zdi: familiental.com/de.aspx/Articles/View/1008 Sej če moj glih (še) ni štrom verjetn tut ni panike ane? a greš z nami al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 (popravljeno) mimo Šentjakoba se ga lohka dobimo pa skupaj naprej.:krneki: Baracuda in jaz greva...ob 7 iz Hrastnika prek Trojan Popravljeno Julij 3, 2010. Popravil Ofsajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Baracuda in jaz greva...ob 7 iz Hrastnika prek Trojan pa gresta potem po tastari do Kranja al kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 pa gresta potem po tastari do Kranja al kako? Stvar časa in dogovora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 pol je najbolš da se kar tam dobimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 Stvar časa in dogovora Za jutr vse perajt :trance_27_notworthy: ,če ni takole očeden :grrr za jodlarski žegen se vidjamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 bi jest tud šu pa nimam dovoljenja :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 3, 2010 Deli Objavljeno Julij 3, 2010 bi jest tud šu pa nimam dovoljenja :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Kaj pa če jo podkupimo z eno škatlo trojanskih krofov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se