Skoči na vsebino

V-Strom day

Fritz

Priporočene objave

Barči & Joži

en lep dopust vama želim

in obvezno pozdravi lastnika naših prenočišč v Karancu

sej se me bo spomnu, ni za bat. :whistle:

Hvala za lepe želje :worship: upam,da bo res lepo.

Sklepića pa veš,da bom pozdravu,mi je glih danes napisal,da je vse OK in da naju pričakuje :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za lepe želje :worship: upam,da bo res lepo.

Sklepića pa veš,da bom pozdravu,mi je glih danes napisal,da je vse OK in da naju pričakuje :yea1:

:yea1:Baracuda :yea1:

Lep dopust in srečno vožnjo vama želiva z Jomico! :OK: Pa samo spomnil bi te, da si bil operiran na kolenu:alko:.Toliko!Da ne bo preveč :alko::pos: :beer1: :slap:pol pa:SS ajd držita se :yea2::010:D Joma!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

baracuda srečno vožnjo lep dopust tebi in Jožici pozdravi slavonce,in merkaj kje boš sprehajal ženko v Karancu :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto ga z Glažarjem mahneva v Dolomite. V tistem koncu bo sobota suha. Zbor ob 8 v Dovjah.

Prideva z Nino, če lahko?

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prideva z Nino, če lahko?

lp

Seveda lahko, zakaj pa misliš da sem objavil :naughty: Računajta da bosta cela dan na motorju :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda lahko, zakaj pa misliš da sem objavil :naughty: Računajta da bosta cela dan na motorju :yea2:

A obstaja ze kaksna informacija o trasi in kilometrini?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A obstaja ze kaksna informacija o trasi in kilometrini?

:wallbash: Računajta da bosta cela dan na motorju :headbang:

600+ :naughty: kakor jaz poznam zadevo :lol1::lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glažar ni sedel dolgo na motorju :hmm: pa še neke provokacije so padale, ki jih je treba demantirati, tko da iz Dovja pa nazaj... bo 600+ kr poštena ocena :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a i kurton obavezan :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glažar ni sedel dolgo na motorju :hmm: pa še neke provokacije so padale, ki jih je treba demantirati, tko da iz Dovja pa nazaj... bo 600+ kr poštena ocena :lol1:

Glih sedaj sedim ob računalniku kar je reku ofsajd je res nisem sedu na motorju že tri tedne zato sem se odločil da si dam duška z menoj gre hčerka sam se ne zanašajte da bo kakšna protekcija zaradi tega .kilometraža kot je reku ofsajd bo kr bržala,

sam je pozabu povedat da bomo šli 7xčez 2300min veliko uvinkov :whistle:

Pa še to zbor je ob 8h v Mojstrani ne na Dovjem ker je gor brunarca zaprta sam ni panike ko pridete na Dovje do semaforja zavijete levo se spustite po klancu navzdol ,čez most in čez 200m na levi je bufet kjer vas bom čakal štart je ob 8.30h zato bodite točni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glih sedaj sedim ob računalniku kar je reku ofsajd je res nisem sedu na motorju že tri tedne zato sem se odločil da si dam duška z menoj gre hčerka sam se ne zanašajte da bo kakšna protekcija zaradi tega .kilometraža kot je reku ofsajd bo kr bržala,

sam je pozabu povedat da bomo šli 7xčez 2300min veliko uvinkov :whistle:

Pa še to zbor je ob 8h v Mojstrani ne na Dovjem ker je gor brunarca zaprta sam ni panike ko pridete na Dovje do semaforja zavijete levo se spustite po klancu navzdol ,čez most in čez 200m na levi je bufet kjer vas bom čakal štart je ob 8.30h zato bodite točni

No, pol mi pa ne ostane druge kot da se pridruzim! :yea2: :yea2:

Se vidimo.... :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha... pa še en kratek :topic: ...se takoj opravičujem :whistle:

Par stvari "raz-prodajam" pa če vas kaj od moško/ženske opreme zanima, si lahko pogledate tukaj...

http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=839

http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=838

http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=836

http://www.motosvet.com/ads/opremamoto/izpis.php?cid=835

End of :topic:

:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha... pa še en kratek :topic: ...se takoj opravičujem :whistle:

Par stvari "raz-prodajam" pa če vas kaj od moško/ženske opreme zanima, si lahko pogledate tukaj...

a nimaš nič v roza barvi :whistle: , vse nekaj črno pa sivo pa ....

kaj pa peder-tošl, pa dežjak, pa GPS.... :evilgrin:

a pol greš jutr nagec na furo :naughty: , glede na to da prodajaš jakno pa hlače :lol1:

lp od tečnobe :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaenkrat nas je 8 motorjev za jutrišnje Dolomite. Na uho mi je prišlo, da tudi "die Schönste" pride... :whistle: Pestro bo ...:evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a pol greš jutr nagec na furo :naughty: , glede na to da prodajaš jakno pa hlače :lol1:

lp od tečnobe :blush:

Pridi sama pogledat.... :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav vsem :rolleyes:

Tud najinega dopusta je konec in se pokorno javljam ,da sem doma in pripravljen na nove akcije....... :rolleyes:

Toskana je prelepa tudi v tem letnem času ,samo mal prevroče je blo za sprehajanje in raziskovanje v motorističnih oblekah.Zato sva velika vroča mesta raje kar spustila (Firence 39 stopinj :surrender: ) in se vozila bolj po stranskih cestah in občudovala naravo.

Najprej naj se vam vsem zahvalim za čestitke in dobre želje za roj.dan. :alko:

Tudi jaz želim vsem ,ki so praznovali ,vse najboljše in veliko kilometrov z vašimi ta malmi in ta velkimi zverinami. :010:OK:

Ofsajd :010:010:alko:

Dady :010:010:alko:

Benny :010:010:alko:

Djume :010:010:alko:

Žrebec pa v kratkem... :alko::alko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Super fotke, Tiger. Vsem, ki se pa greste podit (ok, mogoče bolj počasi peljati v kolini) po Dolomitih, pa želim mnogo užitkov v prelepi pokrajini in ovinkastih cestah.

Lepo se imejte pa za naslednji dan si koga najdite, da vas malo zmasira.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!