Skoči na vsebino

V-Strom day

Fritz

Priporočene objave

Glih sedaj sedim ob računalniku kar je reku ofsajd je res nisem sedu na motorju že tri tedne zato sem se odločil da si dam duška z menoj gre hčerka sam se ne zanašajte da bo kakšna protekcija zaradi tega .kilometraža kot je reku ofsajd bo kr bržala,

sam je pozabu povedat da bomo šli 7xčez 2300min veliko uvinkov :whistle:

Pa še to zbor je ob 8h v Mojstrani ne na Dovjem ker je gor brunarca zaprta sam ni panike ko pridete na Dovje do semaforja zavijete levo se spustite po klancu navzdol ,čez most in čez 200m na levi je bufet kjer vas bom čakal štart je ob 8.30h zato bodite točni

Če le ne bo preveč slaba napoved vremena, pridem :notworthy:

Glažar kilometri niso problem, sam tankštele...tankštele :slap: O:-) :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če le ne bo preveč slaba napoved vremena, pridem :notworthy:

Glažar kilometri niso problem, sam tankštele...tankštele :slap: O:-) :grrr

To je še najmanši problem :naughty: bomo to preimenovali na čikpavzo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glažar ima spoliran motor, to pomeni da bo ju3 zagotovo deževalo :lol1: :lol1: :lol1:

Ofi veš če bo deževalo ga naložim v kombi in gremo na furo. :wub: je tako lep šele sedajsem vidu da je metalik črn im ima plave kristal v barvi :wub:

post-2458-030307400 1279904324_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je še najmanši problem :naughty: bomo to preimenovali na čikpavzo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

cede bi tud šov pa imam šiht lepo se imejte pa srečno vožnjo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem vidu da je metalik črn im ima plave kristal v barvi :wub:

Pred tem si pa kak kozarec medvedove krvi pozizal.... :alko: če ga boš tok drgnil boš ves lak dol potegnil, :nono: pol se boš pa ti tut z napol pofarbanem motorjem okol vozu :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaradi slabega vremena je zbor ob 9 ih....se še slišimo

Jest bom v vsakem primeru ob 8h na kavi in pogledu a kdo ni bral tvojega posta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole po 1h ogledu vremenske napovedi in trenutnem stanju sem se odločil da jo vse eno mahnem v dolomite.

Štartam okoli 9h zato tisti ki se mislite pridružit me pokličite na mobi 040-74-67-67

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud jaz ne grem danes nikamor. :unsure:

Zjutraj je tu padala toča. :wacko:

Jutri pa ,če bo le kaj boljše vreme napovedano. :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutri se bom zapeljal do Benija do Reke. Pol se bova, tko bolj na izi, mal po obali zapeljala. Napoved je solidna, vročine in burje ne bo...Gre kdo zraven?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No smo že 4 motorji. Jutri ob 9 v LJ pred Mercator centrom v Šiški. Žan midva se dobiva pol ure prej na Trojanah.

OK.Midva se dobiva ob 8.30 na Trojanah oziroma se prej še slišva... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole srečno smo se vrnili iz potepanja po dolomitih.Kakor je zjutraj kazalo :notworthy: smo imeli vseh 520 km sončno brez dežja :worship: .Kakor sem oblubu da se grem vozit in da ne gledam na uro .Fura je trajala 12ur prevozili 9 prelazov :010 :010 :010 :010 :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole srečno smo se vrnili iz potepanja po dolomitih.Kakor je zjutraj kazalo :notworthy: smo imeli vseh 520 km sončno brez dežja :worship: .Kakor sem oblubu da se grem vozit in da ne gledam na uro .Fura je trajala 12ur prevozili 9 prelazov :010 :010 :010 :010 :kva2:

Svaka čast za srečne kilometre.Mi ti mal zavidamo ampak bomo mi to že not PRNESLI :xx: :lol1::kva2::doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najina fura je trajala vse skupaj 15 ur in točno 670 km. Fantje hvala, slike in poročilo sledijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No comment.

post-25146-057353700 1280005603_thumb.jpg

To je v ponudbi ko obiščete dolomite na prelazih vas čakajo testni motorji yamaha super tenneri kjer jih lahko v spremstvu inštruktorja tudi sprobaš :naughty:

In ne moreš vrjeti da nam je uspelo probat :naughty: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot obljubljeno, poročilo včerajšnje fure po Dolomitih. Zjutraj ni kazalo nič dobro, pa tudi vremenska napoved je bila precej slaba. Po (mojem) pomisleku ali sploh iti na pot, se ob pol osmih vseeno odpraviva proti Dovju. Po poti še telefonsko preverjanje ali se sploh kam gre: Ofsajt bi šel, Glažar pa gre ziher. Na avtocesti naju zasuje dež, strele švigajo čez nebo. Ali nama hoče kdo povedat naj raje NE greva :(?! Vztrajava in ob pol devetih prispeva v Dovje, kjer že čakata Glažar in Serad. Na srečo Serad še ni vsega prodal in je prišel kar lepo oblečen, pa še sveže, čokoladne rogljičke je zjutraj spekel, njami :). Po Glažarjevih besedah, gremo na furo gremo samo štirje (3 veliki štromi in en mali), ostali so odpovedali. Počakamo še Žrebca in ob 9.00 krenemo v soncu (z nekaj oblački)proti Italiji. Na zadnji črpalki v Slo napolnimo motorčke, kjer srečamo tudi večjo skupino MC Gremlin, pardon MC Gremium, da ji ne dobim :bum: .

Pot nas je vodila skozi naslednja mesta: Tarvisio -Tolmezzo – Cortina d'Ampezzo – Alta Badia – Brunico – Weissensee – Hermagor in nazaj v Dovje.

Prelazi, ki smo jih prevozili, pa so bili naslednji: Passo della Mauria – Passo Misurina – Passo Tre Croci – Passo Falzarego – Passso Pordoi – Passo Sella – Passo Gardena – Furkelpass – Wurzenpass

Na vsakem prelazu smo imeli photo session :photo: , občasno čik in coffee break :kava: . Ob 21.30 smo bili nazaj v Dovju, vsi nasmejani do ušes :OK: , z manjšim ritobolom :wacko:

Glažar je na kratko že poročal o skupni kilometrini, najin stromček pa je na koncu pokazal 670km, za kar sva porabila 15 ur.

Hvala vsem za dobro družbo in tebi dragi :wub: , da si me cel dan pridno vozil naokrog.

PS. Slike bo naložil BorisT, ko pride k sebi .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je v ponudbi ko obiščete dolomite na prelazih vas čakajo testni motorji yamaha super tenneri kjer jih lahko v spremstvu inštruktorja tudi sprobaš :naughty:

In ne moreš vrjeti da nam je uspelo probat :naughty: .

In kakšni so prvi vtisi? (REALNO IN NEPRISTRANSKO PROSIM)

Sory :topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kakšni so prvi vtisi? (REALNO IN NEPRISTRANSKO PROSIM)

Sory :topic:

Sem jih vsreču prejšnjo soboto pod prelazom Falzzarego so se pelal k penzionisti ne vem če loh kj prtisneš k un inštruktor vozi spredaj .Nism vedu da so testni sem mmislu da majo kakšen zbor Yamah!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!