pataja Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 R.I.P Živjo ja kakšen motor te zanima.Jaz prodajam klv 1000.07 letnik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 čakte mal a vi tole RESNO!!! Pri teh temah se ne hecamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 Ž R E B E C :alko: TANARTABULJŠ :alko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 Dady ohranjam te v lepem spominu.R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 R.I.P ,počivaj v miru prijatelj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NYCO Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 Dady ostaja med nami, spomini so večni. Počivaj v miru! Mojca, Saša, Rajko, Niko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vstromar Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 Moje sožalje 1 basbas 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 R I P Počivaj v miru žrebec & family Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beeny Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 R I P Sanja i Beeny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 OB NEPRIČAKOVANI IZGUBI NAŠEGA PRIJATELJA DADYA,NA ŽELJO SINA IN OŽJIH DRUŽINSKIH ČLANOV ,POZIVAM VSE PRIJATELJE MOTORISTE ,KI STE GA POZNALI,DA GA V ČIM VEČJEM ŠTEVILU Z MOTORJI POSPREMIMO NA ZADNJO POT. DATUM URA IN OSTALO SLEDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Julij 26, 2010 Deli Objavljeno Julij 26, 2010 Hvala Glažar. Sem že hotel vprašati, kdaj bo pogreb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Edvard Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Dady počivaj v miru Edvard Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 dady nisem poznal, pa vendar se me je dotaknilo, saj sem bil preprican, da se na "naših" motorjih ne more zgoditi tragika s smrtnim izidom, saj smo umirjeni vozniki - skratka, da je v glavnem rezervirana za voznike cestakov. iskreno sozalje izrekam ozjim druzinskim clanom, prijateljem, znancem in vsem ki ste ga poznali Dady ? R I P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 V TEH TEŽKIH TRENUTKIH BI BILO LEPO DA POMAGAMO KAR SE DA DRUŽINSKIM ČLANOM. ZATO PREDLAGAM DA BI BILO LEPO DA SE V SPOMIN NA NAŠEGA DRAGEGA PRIJATELJA DADYA ODPOVEMO ENODNEVNI VOŽNJI,IN TO V SMISLU KAR BI PORABILI ZA BENCIN NAKAŽEMO NA ŽIRO RAČUN. SE ŽE V NAPREJ ZAHVALJUJEM V IMENU DRUŽINSKIH ČLANOV . RAČUN SE GLASI 051OO-7026690158 NAMEN ZA DADYA PRILAGAM ŠE SLIKO NAŠEGA PRIJATELJA DADYA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Podpiram to lepo gesto Glažar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Danes teden dni je kar dopolnil si 45 let in tako mlad na motorju zapustil nas si in ta svet. Vedno si bil in boš v mojem srcu ker ne morem in nočem dojet kot dec, veseljak in motorist nekoč boš med nami spet. Dady zdaj si nad oblaki in lep imaš razgled povej tam Svetmu Petru da utrgal premlad je cvet. Počivaj u miru, Janetka dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grma Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Dady, počivaj v miru Marko in Alenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
serad Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Apsolutno Glazar! Dragi Stromarji in ostali ljubetelji varnih cest in soncnih kilometrov, dejmo pokazat koliko KLV-Strom srce lahko naredi ko skupaj zbere(mo) moci! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djume Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 Pocivaj v miru. Sozalje svojcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankop Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 R.I.P. Sožalje bližnjim in njegovim prijatlim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 R.I.P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
serad Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 V TEH TEŽKIH TRENUTKIH BI BILO LEPO DA POMAGAMO KAR SE DA DRUŽINSKIM ČLANOM. ZATO PREDLAGAM DA BI BILO LEPO DA SE V SPOMIN NA NAŠEGA DRAGEGA PRIJATELJA DADYA ODPOVEMO ENODNEVNI VOŽNJI,IN TO V SMISLU KAR BI PORABILI ZA BENCIN NAKAŽEMO NA ŽIRO RAČUN. SE ŽE V NAPREJ ZAHVALJUJEM V IMENU DRUŽINSKIH ČLANOV . RAČUN SE GLASI 051OO-7026690158 NAMEN ZA DADYA Glažar, prosim daj gor še naslednje podatke, ali pošlji na PM: PREJEMNIK Ime in priimek imetnika računa Ulica Kraj ...mislim da je v večini bank tudi to obvezen podatek za vplačilo (vsaj v moji je)! HVALA Lp, S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Glažar, prosim daj gor še naslednje podatke, ali pošlji na PM: PREJEMNIK Ime in priimek imetnika računa Ulica Kraj ...mislim da je v večini bank tudi to obvezen podatek za vplačilo (vsaj v moji je)! HVALA Lp, S IMETNIK JOže Potokar Naslov: Veliki breg 30 Mojstrana 4281 Namen za DADYA Plačnik napišite svoj nik iz foruma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Sedaj sem dobil sporočilo od RENEGADE. Od DADYA se bomo poslovili v petek 30,7,2010 ob 12,00h ,Pobreškem pokopališču Mariboru. Sestali bi se ob 10,30 v Miklavžu pri Mariboru,Biljardnica Martinela mislim da jo vsi poznajo. Za vse nadaljne informacije me pokličite na mobi :040,74,67,67 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Hvala za vse informacije Glažar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se