sekretar Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 Štromarji pozdravljeni, kot ste lahko opazili sem vas že obvestil o moto srečanju, ki ga pripravlaj MC Škorpijon na Velikih Malencah (Brežice). Ker je to moj domači teren vas vabim, da se v soboto 14.8. pred skupinsko vožnjo oglasite pri meni na malici. Kdor se ima namen udeležiti, naj mi javi do četrtka 12.8.2010, da ne bi slučajno ostal brez čevapčiča. Torej v načrtu je zbor ob 12.oo pri meni doma na Čatežu ob Savi. Malica do 14.45 in potem odhod na srečanje. Po skupisnki vožnji (ali pa tudi ne) pa* kuda koji mili moji.* Kako priti do mojega doma vam javim v naslednjih dneh (je pa zajebano u vražjo mater). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
theone5 Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 Yamalube 10 - 40 ustreza standardu API SG - JASO MA, ki ga priporoča proizvajačlec.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2010 Yamalube 10 - 40 ustreza standardu API SG - JASO MA, ki ga priporoča proizvajačlec.... Zadeve, ki se tičejo samih štromčkov oz. KLV-jev bi naj pisali v temi Motocikli/V-Strom. Motornim oljem je namenjena posebna tema kjer se je nabralo že 75 strani in dovolj pametnih nasvetov in ugotovitev - Motorna olja Yamalube 10W-40 je polsintetika za motor in jasno, da ustreza. Skoraj vsa standardna olja, ki se dajo kupiti in so narejena za 4T motorna kolesa ustrezajo tudi KL-V-stromoma. Nekateri prisegajo na sintetiko (ki je dražja in bi naj bila boljša) nekateri pa smo zadovoljni s polsintetiko. Nekateri pravijo, da jim z določenimi olji kdaj pa kdaj zdrsi sklopka a so to bolj redki pojavi. Skratka, ne preveč komplicirat. Natoči notri kvalitetno olje s kontroliranim poreklom in vozi. Če ti ne bo 100% všeč pri naslednji menjavi poskusiš z drugim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 8, 2010 Deli Objavljeno Avgust 8, 2010 Se danes gdo kam pelje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Avgust 8, 2010 Deli Objavljeno Avgust 8, 2010 Se danes gdo kam pelje Bi se , ampak še nimam druzga mopeda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 8, 2010 Deli Objavljeno Avgust 8, 2010 Se danes gdo kam pelje Bi se :naughty: pa jih je bilo včeraj mal preveč km in zelo pozna ura ko sem se vrnil domov (22h) .Sel sam mal do Bleda ,Bohinja,Bodešče ,Koritno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 8, 2010 Deli Objavljeno Avgust 8, 2010 Dopoldne 85km na kolesu :naughty: popoldne 100km na motorju :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2010 Dopoldne 85km na kolesu :naughty: popoldne 100km na motorju :naughty: A si začel benz šparat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 A si začel benz šparat zadovoljujem dušo in telo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 Vse najboljše in najlepše želim Štromarju, ki je potonil v ilegalo in danes praznuje 37. rojstni dan. LUC hapi brzdej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 Vse najboljše tudi od mene. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 LUC Vse naj naj ..... Čeprav si se nekam skrivnostno umaknil ...pa bi bilo zelo lepo, da vsaj enkrat na mesec malo pokukal na našo stran !! Pa lepo praznuj !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mac69 Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 še en lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 še en lep dan In še mojamiska in janetka 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 hja, če je kava, pol nej bo pa še kej za zraven daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vstromar Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Ja no ... ko ste me ravno ... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vstromar Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Pa še ena s ceste daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Pa še ena s ceste Balkan je zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 kaj je tle :xx: mrtva sezona :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 Niti ne. Z užitkom berem o vaših poteh. Drugače se pa verjetno vsi raje vozijo, kot pa pišejo sem gor. Je za izkorisiti preostanek poletja... Lepo se imjete vsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 14, 2010 Deli Objavljeno Avgust 14, 2010 A se gre kdo jutri mal pelat Štartam ob 8 h in smer Kranj,Ljubljana-Litija;Hrastnik.celje,MAribor, od tam pa bom še videl daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 14, 2010 Deli Objavljeno Avgust 14, 2010 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borist Objavljeno Avgust 14, 2010 Deli Objavljeno Avgust 14, 2010 A se gre kdo jutri mal pelat Štartam ob 8 h in smer Kranj,Ljubljana-Litija;Hrastnik.celje,MAribor, od tam pa bom še videl Bi. Nazaj pa lahko preko Avstrije na Jezersko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pataja Objavljeno Avgust 14, 2010 Deli Objavljeno Avgust 14, 2010 A se gre kdo jutri mal pelat Štartam ob 8 h in smer Kranj,Ljubljana-Litija;Hrastnik.celje,MAribor, od tam pa bom še videl Ja jaz bi tut šel en krog.KJE KDAJ bi se dobili sem blizu žalca LP.ŽAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se