glažar Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Na teh srečanjih nekako ni navada, da bi se med samim srečanjem, ki efektivno traja dva dneva, peljali 200+ km vstran (v eno smer). Ker pa bo kar nekaj obiskovalcev iz Slavonije, Dalmacije, Srbije, Bosne, Makedonije, Črne Gore itn., ŠPANIJE ,ANGLIJE,NEMČIJE AVSTRJE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 23, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2015 ŠPANIJE ,ANGLIJE,NEMČIJE AVSTRJE Ja, ampak ti se čez Dolomite itaq pripeljejo in odpeljejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 23, 2015 Deli Objavljeno Marec 23, 2015 Ja, ampak ti se čez Dolomite itaq pripeljejo in odpeljejo Robert Lee iz Londona njega poznaš se lahko naredi da bo prišel čez pirineje,alpe in dolomite ker ima tri dni časa domov pa v enem kosu kot je naredil že večkrat ,Jorgi iz barcelone še ne ve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 25, 2015 Deli Objavljeno Marec 25, 2015 udeležba obvezna : http://www.tc-motoshop.si/si/otvoritev-sezone-1015-d127.shtml Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Marec 26, 2015 Deli Objavljeno Marec 26, 2015 udeležba obvezna : http://www.tc-motoshop.si/si/otvoritev-sezone-1015-d127.shtml iz naših koncev prideva BOSS pa jaest pa še kdo lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Lepo srečanje dragih prijateljev iz Hrvaške ki si so se zaželeli ogled MUZEJA MOTOCIKLOV VRANSKO OFI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 29, 2015 Deli Objavljeno Marec 29, 2015 Dragi Ofi ker si me v petek spraševal ali pride z menoj tudi Koncbah sem te vprašal ali si pometel dvorišče .Sledilo je vprašanje zakaj . Sedaj ti pokažem zakaj na prvi sliki je bil ogled kakšno je dvorišče ,je pomedeno ,na drugi pa ko je ogotovil da je vse OK se je pripeljal z makino OFI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 A se je mogu vmes spreoblect kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Marec 30, 2015 Deli Objavljeno Marec 30, 2015 prjatu - ne nisem se preobleku - sam bundo sem dal dol da bi se bodoči član naše komune sploh vidu na sliki lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 Lohk. Samo, da mi nebi dal kej težkega za delat'... Prjatu boš mel zraven hostese ,če boš pa dobro delal ,ti bomo pa zraven še obesli naše žene ,bomo saj mi mel mal miru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Marec 31, 2015 Deli Objavljeno Marec 31, 2015 No vidim, da se je sezona že pričela, zato vsem lep pozdrav po zimskem spanju, žrebec registriran za letošnjo sezono, remont oz. veliki servis pa je v pričakovanju. Določenim prijateljem sem obljubil podrobne info po posegu. Pujsek se je pričel rediti, kar me veseli, saj sva z žrebičko sklenila, da ne boste šli na potep 2016 brez naju. LP vsem, tudi novim !!! PS: pa le nismo dinozavri, smo V-strom skupina in ne bomo še zamrli ..... zakaj le? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Servis narejen In prvih letošnjih 2.000 kilometrov je že naokrog Sezona se je začela že ohoho nazaj Srečno na cesti RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 IPA ŽEGEN 2015 Tudi letos bo ..... sončno.... seveda, prvi teden v maju. Prilagam vabilo. LP vsem. IPA ŽEGEN 2015.pdf stromar-aly in janetka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 11.4.se gre za en dan v Bihać na čevape. Vsi vstromovci ste lepo vabljeni. Točnejše informacije še sledijo. Množična udeležba zaželena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Bil danes v MIRNI PEČI na blagosovu in imel čast da sem se družil z slovensko zvezdo ,ki je tudi naš v-stromar ki je dal izjavo za dnevnik 24ur pa še sam ni vedel :lol1: ČE ste ga videli na 24 ur vam ga pokažem še tu na drugi sliki . Vremenske razmere pa kaj naj rečem APRILSKE, sonce,veter, sneg ,morem reči da edino dežja pa ni bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 IPA ŽEGEN 2015 Tudi letos bo ..... sončno.... seveda, prvi teden v maju. Prilagam vabilo. LP vsem. Daj malo tole dešifriraj!! Meni ne odpre tega IPA žegna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Samo zate ... IPA ŽEGEN motornih konjičkov že 11 po vrsti na Dovjem pri spomeniku. Zbor v soboto 9.5.2015 med 9.30 in 11.30 ko bo tudi žegen. Vsi vljudno vabljeni! Povzetek in dešifriranje LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno April 8, 2015 Deli Objavljeno April 8, 2015 IPA ŽEGEN 2015 Tudi letos bo ..... sončno.... seveda, prvi teden v maju. Prilagam vabilo. LP vsem. Žrebetino .... absolutno pridem.... kot vsako leto :grim bo letos polcajski golaž al polcajski pasulj ? žrebička 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 Ata googl vse vidi. Se ni možno skrit četudi me ni v bližini špijuni na delu Mihina letošnja prva in Nenina prva po dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolgem času vožnja. Ofi poglej cesto spucana v nulo builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 paparazzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 26, 2015 Deli Objavljeno April 26, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 A je to Rezija ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno April 27, 2015 Deli Objavljeno April 27, 2015 A je to Rezija ? :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Maj 1, 2015 Deli Objavljeno Maj 1, 2015 Žrebec še vedno v remontu, če mi ga ne uspe dobiti do 9 maja, pridem na 4 kolesih. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Maj 4, 2015 Deli Objavljeno Maj 4, 2015 Ekola, dobu amortizer, servisiran, močnejša vzmet, podložen cca 1cm, (146€), zdej pa še poiskusi z "dogboni", glede na amortizer, pa da vidmo? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se