romanno Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Jaz se mogoče pridružim samo na panoramski, če mi bo čas dopuščal, ker kaj več ne bom utegnil, zato se tudi nisem prijavil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Jaz se mogoče pridružim samo na panoramski, če mi bo čas dopuščal, ker kaj več ne bom utegnil, zato se tudi nisem prijavil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno Junij 17, 2015 Deli Objavljeno Junij 17, 2015 Jaz se mogoče pridružim samo na panoramski, če mi bo čas dopuščal, ker kaj več ne bom utegnil, zato se tudi nisem prijavil. Tudi jaz ... mogoče še slikanje ulovim ... majčke se bo dalo kupiti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 17, 2015 Deli Objavljeno Junij 17, 2015 Tudi jaz ... mogoče še slikanje ulovim ... majčke se bo dalo kupiti? Ekipa, zaradi dogovora s TC Motoshopom in tiskarjem smo določiti rok za prijave z majicami do vkl. 05.06.2015. Imeli smo veliko vprašaj in želja glede majic, želeli pa smo zadovoljiti vse, vendar se ni izšlo. Iz tega razloga se je SLO ekipa sponzorskim majicam odpovedala in si bo izdelavo majic plačala sama. Zadnje dni je bilo s srečanja nekaj odjav, pa smo se odločili, da bomo ponudili vse " presežke " teh majic po 7€ za majico. lp Organizatorji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Akcija :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Zgleda, da je jutri napovedan dež :glare: ... gre še kdo iz lj konca le na panoramsko ju3 zjutraj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
feto Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Za jutri zjutraj je napoved o.k. popoldne pa dež mislm da ne bo sile Midva štartava zutrej ob 6. z jesenic če res nabo prov fejst scav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 20, 2015 Deli Objavljeno Junij 20, 2015 dans se ni blo dezja in imamo jasno vreme. trenutno je karavana na panoramski voznji. Ob 14;00 je kosilo potem pa........ akcija II. del mac69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 20, 2015 Deli Objavljeno Junij 20, 2015 Čeprav ne pašem v vašo "jato" mogoče vseeno pridem poslušat Miranovo predavanje. Fritz in mac69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava glažar Objavljeno Junij 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2015 Bilo nas je veliko janetka, MiNa, RobiRoberto in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 22, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2015 Poklon slovenski ekipi, da zmore narediti najboljše in najbolj številčno srečanje, slabemu vremenu navkljub. Skupinska vožnja je bila organizirana tako, da bi jo lahko posneli in dajali za primer na šolah varne vožnje. renegade, trbovka in OFI 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Junij 22, 2015 Deli Objavljeno Junij 22, 2015 Se popolnoma strinjam z tabo !! Ekipa ...kapo dol ! Ćestitke janetka in OFI 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
feto Objavljeno Junij 22, 2015 Deli Objavljeno Junij 22, 2015 Enkratno in še nekaj fotk MiNa, hladov in OFI 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Junij 22, 2015 Deli Objavljeno Junij 22, 2015 (popravljeno) Čeprav ne pašem v vašo "jato" Sej je blo malo mešano:) Popravljeno Junij 22, 2015. Popravil SEBA33 MiNa in OFI 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 22, 2015 Deli Objavljeno Junij 22, 2015 Sej je blo malo mešano:) Da sedaj je že malo mešano saj smo nekateri po enem ali dveh motorjih v-strom presedlali na druge znamke ,vendar prijatelji ostajamo in se družimo naprej ,to druženje je že preraslo v veliko več ,vendar prva ljubezen ostaja Fritz, MiNa in OFI 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 23, 2015 Deli Objavljeno Junij 23, 2015 (popravljeno) Zahvaljujem se vsem, ki ste prisli na srecanje, ker ste s svojo udelezbo in energijo naredili srecanje tako kot je bilo. Ze dolgo, pri nas, motorji niso vec pomembni, ampak tokrat se je pa zares videlo, da so bistvo vsega ljudje....in ta velika druzina je krasna in vsako leto vecja. Velika zahvala gre tudi Rimskih termam ki so nas zares presenetili, sprva sploh nisem, tudi sam mogel verjet, da je kaj takega mogoce na domacem pragu....neverjetni so. Vsi ki ste kakorkoli pripomogli k organizaciji tega srecanja pa imate mojo vecno hvaleznost. Lep pozdrav vsem in vidimo se drugo leto v Dalmaciji. Popravljeno Junij 23, 2015. Popravil OFI MiNa, Fritz in žrebec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 23, 2015 Deli Objavljeno Junij 23, 2015 (popravljeno) Miran v soboto sem poslusal ze tretjic tvojo Sibirijo in vsakic je bila fantasticna. Hvala ti da si nas "peljal" na se eno tvojo avanturo. Belezim celo naso ekipo za se kdaj. Lep pozdrav Igor Popravljeno Junij 23, 2015. Popravil OFI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 23, 2015 Deli Objavljeno Junij 23, 2015 Net škrat nagaja ...... Letos grem tudi, kdor gre z menoj zbor v nedeljo 5.7.2015 ob 08.00 na kavici OMV Radovljica smer sever. Pa še ena od strani za INFO in upam, da ne bo net škrat nagajal ... http://www.verbund.com/tm/de/malta-hochalmstrasse/motorradsegnung-staumauer-koelnbreinsperre-bike-segnung LP Ž glažar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 23, 2015 Deli Objavljeno Junij 23, 2015 Čeprav ne pašem v vašo "jato" mogoče vseeno pridem poslušat Miranovo predavanje. Vsak clovek dobre volje pase k nam Fritz in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 24, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2015 Posnetek skupinske vožnje: Glažar & Zori žrebec in stromar-aly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zvozuki Objavljeno Junij 25, 2015 Deli Objavljeno Junij 25, 2015 Učno gradivo za šolo varne vožnje. Posnetek panoramske vožnje, kot jo je videl moj V-strom . Čestitke organizatorjem. https://youtu.be/iTTLsdh4hOA http://youtu.be/rshPZ_71EW4 Pozdrav iz Velenja mac69 in Fritz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juress Objavljeno Junij 25, 2015 Deli Objavljeno Junij 25, 2015 Učno gradivo za šolo varne vožnje. Posnetek panoramske vožnje, kot jo je videl moj V-strom . Čestitke organizatorjem. https://youtu.be/iTTLsdh4hOA http://youtu.be/rshPZ_71EW4 Pozdrav iz Velenja Damn, kako je tezko gledat te posnetke. Res pohvalno organizirano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 26, 2015 Deli Objavljeno Junij 26, 2015 Moram povedat ko smo to panoramsko vožnjo odvozili na probni vožnji z 4 motorji smo porabili 45 minut .Ko je potekala ta panoramska vožnja z 55 motorji so potrebovali 55 minut ,to pove vse Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 27, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2015 Moram povedat ko smo to panoramsko vožnjo odvozili na probni vožnji z 4 motorji smo porabili 45 minut .Ko je potekala ta panoramska vožnja z 55 motorji so potrebovali 55 minut ,to pove vse Moram se popraviti - za posnetke bravo Glažar, Zori in Katja. Nisem bil veliko časa na srečanju in tako nisem vedel, da ti pomaga Glažarjeva tamlada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 27, 2015 Deli Objavljeno Junij 27, 2015 Hvala vsem za pohvale, a v bistvu pohvale zasluzujete vsi ki ste bili v skupini.... ker ste se peljali varno i pazili drug na drugega, kar je predpogoj da smo se lahko odpeljali tako kot smo se in da sta policista lahko opravila svojo nalogo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se