trbovka Objavljeno Junij 28, 2015 Deli Objavljeno Junij 28, 2015 Sem se registrirala samo zaradi tega, da pohvalim celoten dogodek - organizacija na višku, vožnja prava uživancija, ambient super, predvsem pa vesela, da sem spoznala prijazne ljudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Net škrat nagaja ...... Letos grem tudi, kdor gre z menoj zbor v nedeljo 5.7.2015 ob 08.00 na kavici OMV Radovljica smer sever. Pa še ena od strani za INFO in upam, da ne bo net škrat nagajal ... http://www.verbund.com/tm/de/malta-hochalmstrasse/motorradsegnung-staumauer-koelnbreinsperre-bike-segnung LP Ž Mene stej v kolono. Oblubm da bom letos na ta pravi benzi cakala in to s polnim tankom in sendvici za zalogi. Zuki je te dni pihnil 9. svecko.... in sva v garazi intimno praznovala rojstni dan .... bom spekla kaj dobrega za na pot. Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Moram povedat ko smo to panoramsko vožnjo odvozili na probni vožnji z 4 motorji smo porabili 45 minut .Ko je potekala ta panoramska vožnja z 55 motorji so potrebovali 55 minut ,to pove vse in za nagrado nam je OFi kupu "apflstrudl" .... To si pa zamolcal a'n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 Nej povem da sm bla te dni u Banovskih termah.... nc se ni dogajal nobenga motorja, nobenga welcome drinka, nobenih darilnih vreck, nobenga stiskanja&lubckanja, nobenih majck za potalat nobenga folka da bi ga sekirala, nobenih zdravilnih napitkov, ..... Ampak sonca pa za izvoz kaj sm ze hotla povedat.... Ajaaaaaa pogresala sm vas ..... vse po spisku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 29, 2015 Deli Objavljeno Junij 29, 2015 in za nagrado nam je OFi kupu "apflstrudl" .... To si pa zamolcal a'n Sej zato smo bili tako hitri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Dolina slapov MALTATAL Letos grem tudi, kdor gre z menoj zbor v nedeljo 5.7.2015 ob 08.00 na kavici Avtocesta A2, OMV Radovljica smer sever. Pa še ena od strani za INFO in upam, da ne bo net škrat nagajal ... http://www.verbund.com/tm/de/malta-hochalmstrasse/motorradsegnung-staumauer-koelnbreinsperre-bike-segnung LP Ž Samo ponovim, da ne bo potem kakšnih reklamacij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 ...Žrebec a to greste spet tvoje avstrijske kolege mal dražit . :grrr ...sicer fajn event tm gor sam pokvarjen dan(pred parimi leti) prav zaradi žandarjev...fajn se mejte pa počas da ne bo denarnca trpela..!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 ejga Glažar zbud se, dej mal karto v roke vzam, pa kevlarske gate iz omare potegn, pa nared akcijo :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 (ejga Glažar zbud se, dej mal karto v roke vzam, pa kevlarske gate iz omare potegn, pa nared akcijo :beer1: Ej ti prjatu Mal s ohlad ,Kličem okol če se bi kakšen pelu pa nič ,ti kot veliki galamdžija si v zidarskih poslih si zamenu kelo,pa fangel za gas zajlo prišlo je že tako deleč da te je tud motor mal zasovražu kjer stoji v garaž na hladnem ,(vlažnem ) ,Janetka je na medenih tednih,mesecih z svojo novo ljubeznijo in noče imeti nobenga zraven ,kaj da bi ga na ogled postavla ,moreš prit na obisk inkognito ,z slinčkom okoli vratu pa obavezno v belih bombažnih rokavicah ,Tiger je skoz v službi ,v sobotah pa na motorju ko sem jest v službi in že v soboto naredi tok km da se v nedelju ko bi šel jest na motor počiva ,Lado fenomen bom reku samo eno stvar JULČI , Seba po mesecu dopusta na tajskem v najujšem nalivu ,toči odšel v dolomite ,ste žmešani da bi se u pridružu ko pa sem prejšni teden to odpeljal v soncu.Miha ,ko je Sonce je LOBADAR (v drveh) ko je oblačno puca motor ki se je nabral v garaži pod cerado,Ko pa je dež bi se pa on peljal sam se mu ne lubi pol pucat motorja . Tako da se vozim sam postal sem coferacer dnevne fure maks 250 km če je več prespim , Za vikend sem naredu veliko furo do Kranja in nazaj .Tako prjatu upam da se do konca sezone kam odpeljemo na kufe.al se srečamo na pol poti v Ljubljani ,bo glih za en dan dost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 Sem bil v soboto tako utrujen da se v nedeljo počival takole RobiRoberto in OFI 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 Ej ti prjatu Mal s ohlad ,Kličem okol če se bi kakšen pelu pa nič ,ti kot veliki galamdžija si v zidarskih poslih si zamenu kelo,pa fangel za gas zajlo prišlo je že tako deleč da te je tud motor mal zasovražu kjer stoji v garaž na hladnem ,(vlažnem ) ,Janetka je na medenih tednih,mesecih z svojo novo ljubeznijo in noče imeti nobenga zraven ,kaj da bi ga na ogled postavla ,moreš prit na obisk inkognito ,z slinčkom okoli vratu pa obavezno v belih bombažnih rokavicah ,Tiger je skoz v službi ,v sobotah pa na motorju ko sem jest v službi in že v soboto naredi tok km da se v nedelju ko bi šel jest na motor počiva ,Lado fenomen bom reku samo eno stvar JULČI , Seba po mesecu dopusta na tajskem v najujšem nalivu ,toči odšel v dolomite ,ste žmešani da bi se u pridružu ko pa sem prejšni teden to odpeljal v soncu.Miha ,ko je Sonce je LOBADAR (v drveh) ko je oblačno puca motor ki se je nabral v garaži pod cerado,Ko pa je dež bi se pa on peljal sam se mu ne lubi pol pucat motorja . Tako da se vozim sam postal sem coferacer dnevne fure maks 250 km če je več prespim , Za vikend sem naredu veliko furo do Kranja in nazaj .Tako prjatu upam da se do konca sezone kam odpeljemo na kufe.al se srečamo na pol poti v Ljubljani ,bo glih za en dan dost Ma s kaferejseri se pa res ne mislim vozt, ze vidm bom moral sam ukrepat, Bossu se je cist skisal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 Sem bil v soboto tako utrujen da se v nedeljo počival takoleA te je kaj bračat hodila, da se nis prsmodu? Ker občutka, da peče, sigurno nis mu. OFI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 (popravljeno) A te je kaj bračat hodila, da se nis prsmodu? Ker občutka, da peče, sigurno nis mu. A te je kaj bračat hodila, da se nis prsmodu? Ker občutka, da peče, sigurno nis mu. Ni bilo potrebno sem kr sam malo zaplaval Popravljeno Julij 13, 2015. Popravil glažar OFI in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 ejga Glažar zbud se, dej mal karto v roke vzam, pa kevlarske gate iz omare potegn, pa nared akcijo :beer1: lepu te prosm, ne izzivej ga.... nam bo tako skuhal, da se nam bo rit(ka) vnela ... OFI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 Ej ti prjatu Mal s ohlad ,Kličem okol če se bi kakšen pelu pa nič ,ti kot veliki galamdžija si v zidarskih poslih si zamenu kelo,pa fangel za gas zajlo prišlo je že tako deleč da te je tud motor mal zasovražu kjer stoji v garaž na hladnem ,(vlažnem ) ,Janetka je na medenih tednih,mesecih z svojo novo ljubeznijo in noče imeti nobenga zraven ,kaj da bi ga na ogled postavla ,moreš prit na obisk inkognito ,z slinčkom okoli vratu pa obavezno v belih bombažnih rokavicah ,Tiger je skoz v službi ,v sobotah pa na motorju ko sem jest v službi in že v soboto naredi tok km da se v nedelju ko bi šel jest na motor počiva ,Lado fenomen bom reku samo eno stvar JULČI , Seba po mesecu dopusta na tajskem v najujšem nalivu ,toči odšel v dolomite ,ste žmešani da bi se u pridružu ko pa sem prejšni teden to odpeljal v soncu.Miha ,ko je Sonce je LOBADAR (v drveh) ko je oblačno puca motor ki se je nabral v garaži pod cerado,Ko pa je dež bi se pa on peljal sam se mu ne lubi pol pucat motorja . Tako da se vozim sam postal sem coferacer dnevne fure maks 250 km če je več prespim , Za vikend sem naredu veliko furo do Kranja in nazaj .Tako prjatu upam da se do konca sezone kam odpeljemo na kufe.al se srečamo na pol poti v Ljubljani ,bo glih za en dan dost alo ata.... mene pa moj "medeni mesec" kr lepo pr mir pust ti ga mas vsake 3 leta, jest pa vsakih 9. amen ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 Sem bil v soboto tako utrujen da se v nedeljo počival takole hehe...sm bla prepricana, da so orke sam u Neumu... pa vidm da so u Savi tud in to neka gorenska autohtona sorta OFI 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 Ma G. čist prav, takrat, ko je za kam it ni nobenga. :grrr Jaz sem v soboto sam opletal po svetu...glažar pa v službi, ostali ste se pa potuhnili. V nedeljo je blo vsem prevroče, z mano vred, pol pa Savo onesnažujejo... Še mal, pol pa dopust, da mal km naberem...hehe :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 No ok pa dejmo se mal spomnit kako je blo vcas. Ajde pozabljena "happy birthday" fura 25 ali 26. 7 povejte kdaj vam bolj pase.? btw Tiger vse najboljse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 No ok pa dejmo se mal spomnit kako je blo vcas. Ajde pozabljena "happy birthday" fura 25 ali 26. 7 povejte kdaj vam bolj pase.? btw Tiger vse najboljse Včas je blo fajn, ja. Ofi hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 No ok pa dejmo se mal spomnit kako je blo vcas. Ajde pozabljena "happy birthday" fura 25 ali 26. 7 povejte kdaj vam bolj pase.? btw Tiger vse najboljse ste me sprovociral no tako pa da vidmo 25,7 pot v neznano , imejte polne tanke bencina(moj zdrži 650km) ,kevlarske gate(so sprobane 6,100 km po turčiji v 10 dneh) ,pleničke(ni potrbno v dežju se ne čuti),želvo na hrbtu polno vode(imam), energiske tablice kot kolesarji na turu (imam več vrst pri roki v tank torbi pa še flip čelado) ,a pa še to opuščam kajenje sem nabavu nekotinske obliže. štart odhoda še sporočim,vedite da grem 26,7 na dopust in bom naspediran- L.P- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 ste me sprovociral no tako pa da vidmo 25,7 pot v neznano , imejte polne tanke bencina(moj zdrži 650km) ,kevlarske gate(so sprobane 6,100 km po turčiji v 10 dneh) ,pleničke(ni potrbno v dežju se ne čuti),želvo na hrbtu polno vode(imam), energiske tablice kot kolesarji na turu (imam več vrst pri roki v tank torbi pa še flip čelado) ,a pa še to opuščam kajenje sem nabavu nekotinske obliže. štart odhoda še sporočim,vedite da grem 26,7 na dopust in bom naspediran- L.P- am.... a to nej bi bla HB fura ??? men to diši po " srvajvr turu " in ne :grrr po " Hepi Brzdej" če že pišeš vabilo..... ga napiši v stilu turističnih agencij.... tako da se nam sline cedijo ...in štejemo ure do odhoda.... razn če razn če želiš it sam...... spet...., sam pol to ni HB fura....ker na HB furi potrebuješ slavljence to pa so: Tiger ki je praznoval včerej Ofi k praznuje jutr Brane k praznuje 20.7 (bom jest vskočila.... rajši) pa Žrebec 26.7 itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 am.... a to nej bi bla HB fura ??? men to diši po " srvajvr turu " in ne :grrr po " Hepi Brzdej" če že pišeš vabilo..... ga napiši v stilu turističnih agencij.... tako da se nam sline cedijo ...in štejemo ure do odhoda.... razn če razn če želiš it sam...... spet...., sam pol to ni HB fura....ker na HB furi potrebuješ slavljence to pa so: Tiger ki je praznoval včerej Ofi k praznuje jutr Brane k praznuje 20.7 (bom jest vskočila.... rajši) pa Žrebec 26.7 itd Dobro bom popravil vabilo VABILO NA HB furo V soboto dne 25,7 ste vsi slavljenci vabljeni na HB furo. sabo prinesite polne kovčke pijače ,kolače ,čevape ,kopalke brisače ,bomo se odpeljali na rajsko plažo ,ali pa v dolomite ,. da nas počastite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 14, 2015 Deli Objavljeno Julij 14, 2015 Dobro bom popravil vabilo VABILO NA HB furo V soboto dne 25,7 ste vsi slavljenci vabljeni na HB furo. sabo prinesite polne kovčke pijače ,kolače ,čevape ,kopalke brisače ,bomo se odpeljali na rajsko plažo ,ali pa v dolomite ,. da nas počastite Ta prva različica mi je bla bolj všeč..hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 Dobro bom popravil vabilo VABILO NA HB furo V soboto dne 25,7 ste vsi slavljenci vabljeni na HB furo. sabo prinesite polne kovčke pijače ,kolače ,čevape ,kopalke brisače ,bomo se odpeljali na rajsko plažo ,ali pa v dolomite ,. da nas počastite sam tole ne razumem a čevapi morajo bit pečeni al ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 15, 2015 Deli Objavljeno Julij 15, 2015 sam tole ne razumem a čevapi morajo bit pečeni al ne Se opravičujem za nejastnost okoli čevapov. Vidim da misliš namesto mene to BROJ JEDAN . Glede čevapov jih raje pustite doma bom naredil pot kje pečejo dobre čevape ,pa morje ,pa hribe . Dragi prijatel VSE NAJBOLJŠE :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se