JMatic Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 upam da mi tega admin ne bo skenslov k je reklama :> sem podpredsednik sportnega drustva. osnovnosolske otroke vozmo po kolonijah in po taborih. mamo za polet se ene par prostih mest. novigrad, 10 dni, od 14-24 avgusta. 58000sit za bivanje, 5 obrokov dnevno, zdravstveno varstvo (zdravnik, zdr. tehnik pa studentka medicine), animacija, material... en kup sportnih pa oblikovnih delavnic, 3 posteljne sobe, instruktor plavanja, animator, vzgojitelji z izkusnjami, doplacil ni. ce koga zanima lahko posljem zlozenko, lahko pa info tud na 041 746 766 aja se mail anja.jovanovic@guest.arnes.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 takih "reklam" ti ne bo noben zbrisal...brez skrbi .) pohvalno :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 5 obrokov na dan, to bi se še jest prijavil :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 5 obrokov na dan, to bi se še jest prijavil :OK: jst pa zarad tega :D (študentka medicine) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 5 obrokov na dan, to bi se še jest prijavil :OK: ..sam škoda, k so otroške porcije :doze: .......a repete se tut da dobit???.. pol bi šu še jaz zraven :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2006 so faj porcije drgac :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se