kekec III Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 (popravljeno) Prvič sem napisal nekaj na straniščna vrata v kinu... Voglio una donna ! Z velikimi črkami in klicajem... Zdaj končno vem,kakšne vrste ljudje kracajo po straniščnih vratih... Popravljeno Julij 3, 2006. Popravil kekec III Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Zdaj končno vem,kakšne vrste ljudje kracajo po straniščnih vratih... Kot ti? :) 69...mhm :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Prvič sem napisal nekaj na straniščna vrata v kinu... Voglio una donna ! Z velikimi črkami in klicajem... Zdaj končno vem,kakšne vrste ljudje kracajo po straniščnih vratih... :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Stvarno sam voleo tu Svetlanu jedne jeseni. Kad bi' znao sa kim sada spava ne bi mu glava, ne bi mu glava. Jao kad bi' znao ko je sada ljubi Ne bi mu zubi, ne bi mu zubi. Jao kad bi' znao ko to u meni bere kajsije još nedozrele... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Stvarno sam voleo tu Svetlanu jedne jeseni. Kad bi' znao sa kim sada spava ne bi mu glava, ne bi mu glava. Jao kad bi' znao ko je sada ljubi Ne bi mu zubi, ne bi mu zubi. Jao kad bi' znao ko to u meni bere kajsije još nedozrele... Poezija Pere Zubca ? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Draga.....tudi tukaj mislim nate...... In sem se konkretno vsral :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Poezija Pere Zubca ? :eek: :grim Mostarske kiše naše mladosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Pitala me je da li bih mogao sa svakom Tako sačuvaj bože Da li je volim tiho je pitala A padale su nad Mostarom neke modre Kiše :wub: :wub: :wub: :blush: :K Keky,Pepe B) p.s. Lep dan za mladost ubit :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2006 :grim Mostarske kiše naše mladosti. ...čaše lomim,ruke mi krwawe... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 ...p.s.Lep dan za mladost ubit :huh: Noup :grrr Depro, temno črne barve, rabljeno, skrbno negovano, oddam. Zaseda mi plac v kevdru… Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 ...čaše lomim,ruke mi krwawe... .) Rambo je zakon. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 ...čaše lomim,ruke mi krwawe... .) Čika Kure iz filma Rane :lol1: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 bezobraznice mala što mi nijesi dala kad te sretnem 100 posto ču da ti ga umetnem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Voglio una donna ! škoda, da bodo to videli samo tipi .) saj si to napisal na vrata moškega wcja, a ne ? :lol: okei okei, že grem, vem, da ni v kontekstu... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Balkanska rapsodija :blush: Ja se zovem Štulić Johnny Iz plemena starih Azra Što za ljubav glavu gube I umiru kada ljube :grim :grrr :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se