nejcf Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 pozdravljeni mene zanima vse o ctx-u zdj si bom nabavu enga rablnga pa hočm vedt čim več pa kaka predelava itd... hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 Motocikel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 pozdravljeni mene zanima vse o ctx-u zdj si bom nabavu enga rablnga pa hočm vedt čim več pa kaka predelava itd... hvala za pomoč pejt v temo za mopede vprašat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 klonk :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 pozdravljeni mene zanima vse o ctx-u zdj si bom nabavu enga rablnga pa hočm vedt čim več pa kaka predelava itd... hvala za pomoč menjalnik crkuje, ketno dol meče, blajerce pri vseh so zluftane, pa s cilindrom od e90 in lipnikom dobr gre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 Pa naš raznašalec Dnevnika je ful zadovoljen z njim; tudi na obvoznico se zapelje brez panike. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha dt 50 Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 ctx gre dobr, pa v klanc vleče k ******! pa sploh se ne kvar tko kt pravte... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DoMy Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 ctx gre dobr, pa v klanc vleče k ******! pa sploh se ne kvar tko kt pravte... lp se strinjam. ma zelo dobre pospeške končna pa tud solidna. ma tud vlek tank pa amortizerji so tud vredu. pa spredi ma disk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se