Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Vem, da se je oblika, kakršna je uvedena sedaj, da se posti nizajo v okrajšanih vrsticah kot kurje lojtre, prisotna tudi drugje.

Vendar ali to samo meni ne ustreza? Vsebina se mi sedaj zdi totalno nepregledna. Namesto, da bi pregledal zadnjih nekaj postov in zložiil v glavi k tistemu včeraj prebranemu, bom sedaj brskal in iskal vsebino? Ne hvala. Če ostalim odgovarja tako kot je in bo tako ostalo, bom pač počel kaj drugega namesto motosvetov forum bral!

Čau!

Objavljeno

zgoraj desno je ikona Možnosti, kje se da rešiti tvoje tegobe..

been there, done that!

Objavljeno

Horjo: zgoraj desno MOŽNOSTI --> NAČIN PRIKAZA --> NORMALNO

Pa bo problem rešen. ;)

Objavljeno

Horjo: zgoraj desno MOŽNOSTI --> NAČIN PRIKAZA --> NORMALNO

Pa bo problem rešen. ;)

Orkodijo! :blush: :angry2:

I'am back! .) :yea1:

Objavljeno

Jep, to si si sam nastavil tako :D

Objavljeno

Jep, to si si sam nastavil tako :D

Eeeeee, to bi pa že upal stavit da ne! :angry2: A bi res? :blush: :? Kdaj hudiča? :?

Objavljeno

Eeeeee, to bi pa že upal stavit da ne! :angry2: A bi res? :blush: :? Kdaj hudiča? :?

stavo bi dobil.. tudi meni je samodejno prestavilo na tisto grdobijo..

Objavljeno

pri meni se je tudi samo nastavlo....čisto prvi post v temi je napisan zgoraj, potem pa odgovori

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ni mi jasno zakaj je forum vse bolj nepregleden:

Konkretno me zanima kako naj izklopim, da ko kliknem na temo mi odpre le prvi post; vse drugo mi pa naniza po alinejah odgovore. Rad bi videl vse naenkrat in ne le enega posta v temi - wtf?

Kot drugo; kje je normalen gumb; s pomočjo katerega takoj dobim vse svoje poste oziroma, da se izpišejo ven teme, kjer sem sodeloval. Približno tako kot na a.com

Objavljeno

Ni nič narobe...na dnu strani ali tam nekje(spodaj v glavnem :) ) imaš napis kjer piše "Lahka verzija" oz pri tebi piše:

"To je "lo-fi" verzija foruma. Če želite videti celotno verzijo foruma z več informacijami in slikami, prosimo kliknite tukaj."

No klikni tam :P

To bi moralo rešiti stvar :grim

Objavljeno (popravljeno)

Poglej tudi pod možnosti (zgornji desni kot teme) in nastavi na normalno :grim

P.s: se opravičujem me je Alla prehitela!

Popravljeno . Popravil JANI_S
Objavljeno

Mislim da bi se mogla ona tebi opravičiti :evilgrin:

Alla :winkiss:

Objavljeno

Aha ti samo opravi(či)š :blush:

:P

Objavljeno

S forumom ni nič narobe :) Narobe imaš nastavljeno, to je vse :)

Objavljeno

Kot drugo; kje je normalen gumb; s pomočjo katerega takoj dobim vse svoje poste oziroma, da se izpišejo ven teme, kjer sem sodeloval. Približno tako kot na a.com

Klikneš lahko na Osebni pomočnik\Mojih zadnjih 10 objav, ali pa klikneš na svoj nick\možnosti profila\najdi vse teme ali objave člana.

Objavljeno

OK hvala - se bom znašel sedaj ;)

-Na vsakem forumu je cel kup stvari drugačnih.

Objavljeno

OK hvala - se bom znašel sedaj ;)

-Na vsakem forumu je cel kup stvari drugačnih.

Malo raziskuj, pa bo že :grim

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

eno uprašanje glede foruma...zdej se mi je kr nek nardil pa nimam več recimo v 125-ke javite se temi ukul 1350 strani ampak sm še ukul 200 pa še neki...pa me zanima kok zdej tu spremenim da bom meu spet staro nastavitev...če kdo ve naj pove se mu zahvaljujem...

Objavljeno

število strani v temi se razlikuje, če spremeniš število objav prikazanih na vsaki strani teme (v nadzorni plošči-nastavitve foruma)...

Objavljeno
evo tako zgleda moj forum...zdej pa povejte

ko odpreš neko določeno temo, imaš v desnem kotu zgoraj (vzporedno z naslovom teme) MOŽNOSTI, klikni to in izberi na preklop normalno in bo spet ok :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!