Matej@ Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Oj! Sm iskala že pod temo o vaših (ne)najljubših serviserjih, pa nism izvedela za kakšnega na ribniškem koncu (na Dolenjskem) - ali pa recimo med Velikimi Laščami in Kočevjem. Mimogrede - če je kakšen ekspert, naj mi pove, kaj lahk nardim sama s svojo yamahco (1996.l.) - stala je skoraj 2 leti (nosečnost :) , sicer je delala ko urca, ko smo jo ,,konzervirali (beri: odstranli accu, razbremenili kolesa, nafilali bencin do konca) - zdaj pa, kljub temu, da kaže accu polno stanje, ne da niti lučke ob kontaktu. Sicer vžge na potisk, ma pa res čudn, zadušen zvok. Zanimivo, gas dodaja ob pritisku na tipko PASS :cry: ?!?... A lahk pride do stikov na elektriki ob tem, da motor stoji in da pred ,,konzerviranjem'' ni blo težav? Zdaj ne vem, a je vseeno accu zanč (naj grem kar po novga?!?), a je lahk kriva svečka, al je bencin po tem času zanč... Kak nasvet bi mi prav prišel, pa če imate info za kakega (lahk tut vaškega) mojstra blizu Ribnice, bom vesela. Vsekakor gre yamahca tut na redn servis. Aja, kolk pride kaj letos zavarovanje za 250-ko, pa tehnični? Ker sama še nisem delala tehničnega, povejte - kaj preverjajo - samo gume, zavore? Hvala za info! Pa varno furajte!
sršenar Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 živ! zavarovanje za viragico 250 je 40 000sit čist osnovn brez zelene karte!!tehničn je pa pomoje z ause isto je pa 4000 sit!! saj tko je mene pršlo aja pa zavarovov sm pr zavarovalnc slovenica!!! :D
reesko Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 h grawe pejd zavarovat...bo najcenej .)
Guest Brumer Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Oj! Sm iskala že pod temo o vaših (ne)najljubših serviserjih, pa nism izvedela za kakšnega na ribniškem koncu (na Dolenjskem) - ali pa recimo med Velikimi Laščami in Kočevjem. Mimogrede - če je kakšen ekspert, naj mi pove, kaj lahk nardim sama s svojo yamahco (1996.l.) - stala je skoraj 2 leti (nosečnost :) , sicer je delala ko urca, ko smo jo ,,konzervirali (beri: odstranli accu, razbremenili kolesa, nafilali bencin do konca) - zdaj pa, kljub temu, da kaže accu polno stanje, ne da niti lučke ob kontaktu. Sicer vžge na potisk, ma pa res čudn, zadušen zvok. Zanimivo, gas dodaja ob pritisku na tipko PASS :cry: ?!?... A lahk pride do stikov na elektriki ob tem, da motor stoji in da pred ,,konzerviranjem'' ni blo težav? Zdaj ne vem, a je vseeno accu zanč (naj grem kar po novga?!?), a je lahk kriva svečka, al je bencin po tem času zanč... Kak nasvet bi mi prav prišel, pa če imate info za kakega (lahk tut vaškega) mojstra blizu Ribnice, bom vesela. Vsekakor gre yamahca tut na redn servis. Aja, kolk pride kaj letos zavarovanje za 250-ko, pa tehnični? Ker sama še nisem delala tehničnega, povejte - kaj preverjajo - samo gume, zavore? Hvala za info! Pa varno furajte! Pokliči Barboriča v Žužemberk bo motor odpeljal in ti ga popravil Gsm:041-720 087 :OK:
Matej@ Objavljeno Julij 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Brumer, kolk kaj ta serviser računa? :hmm: A si ti rihtu motor pr njemu?
reesko Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 zakaj tebe bl ne zanima če ti ga dobr zrihta pol pa šele cena...ker bistvo je da je motor res uštiman...to jst zdej vem da se dela to samo profesionalno .)
Guest Brumer Objavljeno Julij 13, 2006 Opozori Objavljeno Julij 13, 2006 Brumer, kolk kaj ta serviser računa? :hmm: A si ti rihtu motor pr njemu? Imaš Gsm od Barboriča in se boš lahko z njim vse zmenil, jaz sebi sam motorje popravljam, imam kar štiri ,obvezne servise mi je že večkrat delal Barborič,zdaj mi je BMW-eja servisiral Valentinčič,takoj ko poteče garancija ga bom servisiral sam-seveda kadar bo potreben računalnik pri kakšni posebni napaki bom moral na BMW-servis. :OK: :OK:
Priporočene objave