Skoči na vsebino

Kako zažgati gumo na 50ccm?

Climber116

Priporočene objave

Piva ne morš prižgat niti z odprtim ognjem..kok ga boš z gumo :?

Možno je pa da bi kak šnops, štok, al pa kej taga ko lahk s šibico al pa vžigalnikom pržgeš...

Sam fejst dvomim da bi to uspel komu s 50,70, al pa 80ccm..nevem no...

Treba poslat idejo MythBusters da probajo :P

Potem pa še nisi vidu burnout s skuterjem... vsaj ne z mojim... moj k ma 70cc komot zažge alkohol da zagori po gumi, verjem... :grim

bom enkrat to naredu pa posliku... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo, da ne bo končni rezultat podoben temule:

Polijes z bencinom, potem pa vzigalice ali pa vzigalnik... Od tebe pa je odvisno ali jo bos prej s skuterja odmontiral ali ne...

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Polijes z bencinom, potem pa vzigalice ali pa vzigalnik... Od tebe pa je odvisno ali jo bos prej s skuterja odmontiral ali ne...

:D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na asvalt nasipaš nekiga hudiča ko je spolzki že voda je dovolj in začneš lepo prva puni gas pa druga pol pa držiš in se bo fajn držalo.sem na jamahi dt stestiral to

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se postaviš na mesto kjer želiš gumo odrešit, sprednja bremza, stojiš na tleh, z levo roko zadaj ko je za sopotnika držat mal dvigneš motor, z desno pa gas do konca pa gre :) Verjamte :D

http://nejc.nero-server.com/motor/MVI_5089.avi (mal sm šparal NOVO gumo :( )

Tule je bil sicer uporabljen mal drugačen princip... frend mi ga je dvignu :) Ker tukej še nsmo pogruntal da lahko sami :)

Čuvajte gume! (js sm jo menjal po 2 tednih) :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nejko... nasvet za naslednič... kupi 70cc pa delaj burnoute, ker tko je res škoda gume...

Dodal sm 2 slikci, slikani z nekim "orenk" mobitelom, tko da brez komentarjev, dima je blo še pa še... :)

post-7997-1152956048_thumb.jpg

post-7997-1152956117.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!