zlabo Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Živjo folk, vem da je tole mal čudna tema, sam jaz sem že čist obupan :slap: rabim enga študenta k ma kej pojma o štromu, potrebno je nekaj izkušenj z elektroinštalacijami, elektro smer študija ni obvezna, važno je da je kaj v glavi kar se tiče štroma. Lahko tudi dijak višjega letnika kakšne elektro srednje šole. Dela se za okoli 850SIT/h, malica plačana, dela se od 6h-14h, če je nuja tudi kakšno uro več, drugače ne. Je pa to v širši okolici Ljubljane, točneje v okolici Domžal-Kamnika Rabim pa to za naslednji teden, torej od 17.6. do 21.6. stvar je v tem da če ne dobim zamenjva imam dve možnosti: 1.ostanem brez morja letos 2.ostanem brez šihta :blink: LP, Zlabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 če daš jurja in pol na uro, te jaz menjam...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlabo Objavljeno Julij 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2006 dobil zamenjavo v zadnjem trenutku, danes prišel domov, bilo je ODLIČNO :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se