Skoči na vsebino

Spremembe so...  

1. 1.

• OK
      26
    • Odli?ne
      28
    • Nepotrebne
      10

Priporočene objave

Objavljeno
Motosvet.com je postal še boljši. Stran je ta vikend doživela prenekatero izboljšavo...  

Vsebinske novosti

- arhiv novic, kratkih novic in obvestil (končno ;-))

- namizje dneva (vsak dan nova visokokvalitetna fotografija v velikostih 800x600, 1024x768, 1280x960 in 1600x1200)  

- v katalogu motociklov lahko od sedaj naprej komentirate vsak motocikel in komentarje tudi pregledujete (veselo na delo)

- izboljšan izpis galerij, vaših motociklov in ostale multimedie

- vnos podatkov o ukradenih motociklih

- nov forum z ogromno novimi možnostmi

- olajšano iskanje informacij zaradi izboljšanega designa strani in izboljšane navigacije

Novosti v forumu (nekaj največjih)

- sticky teme in obvestila (pomembne stvari, ki se vedno prikažejo na vrhu izpisa vsake kategorije)

- ankete in vprašalniki znotraj tem

- možnost pregledovanja kdo je trenutno on-line in koliko nas je na forumu

- možnost opazovanja tem in obveščanje o dogajanju v njih

- uporabnik določi način izpisa teme - od najstarejše do najmlajše objave ali obratno (končno ;-))

- pošiljanje in prejemanje privatnih sporočil v forumu

- dodane Avatar galerije (izbirate lahko med 1030 slikami!) in možen samostojen upload Avatar sličic  

- dodana kategorija Scooterji

20020616_juhuhu.jpg

Back-end novosti

- nov, zmogljivejši in hitrejši strežnik (glej sliko :-D)

- prehod na operacijski sistem Linux, PHP skriptni jezik in MySQL bazo podatkov

Stvari ki jih še predelujemo in pripravljamo

- motosvet chat

- popravljamo povezave, ki so shranjene po posameznih novicah in člankih, in ki kažejo na strani znotraj motosveta (trenutno so rahlo razsute ;-))

Motosvet je torej doživel hudo preobrazbo, upamo, da vam je všeč.

Kritike, predloge, pripombe, pohvale -- tako za forum kot za vse ostale novosti na strani -- prosimo kar v to temo!

Objavljeno

V starem forumu si imel tudi možnost izbire po aktivnih temah od zadnjega obiska. V novi inačici tega nisem ali pa ne znam uporabljati.

Ko odprem eno od tem, se moram vračati nazaj z uporabo BACK funkcije, da lahko grem na drugo temo.

Kaj narediti???

Objavljeno

Ampak... Pogrešam stare smeškote, na novo sem moral nastaviti avater!? Profil je sedaj malo čuden, pa še članov ne znam poiskati (išči funkcija).

Drugače pa - zgleda lepo, kar tako naprej! :D

Objavljeno

Kdaj bo pa chat - ga že prav pogrešam... :cry:

Objavljeno

Imam še eno vprašanje ... na starem forumu sem imel titega prijaznega smeškota (isti kot na chatu), sedaj ga pa ne najdem v galeriji avatarjev ... se da kaj narediti v tej smeri???

Objavljeno

Kar se tiče avatarjev

Imam še eno vprašanje ... na starem forumu sem imel titega prijaznega smeškota (isti kot na chatu), sedaj ga pa ne najdem v galeriji avatarjev ... se da kaj narediti v tej smeri???

Seveda - najhitreje bo verjetno da ga poiščeš na internetu in si ga uploadaš.

na novo sem moral nastaviti avater!?

Jep, velja za vse -- avatar si morate ponovno nastaviti. Lahko si ga tudi sami uploadate 8)

Objavljeno
V starem forumu si imel tudi možnost izbire po aktivnih temah od zadnjega obiska. V novi inačici tega nisem ali pa ne znam uporabljati.

Torej, ko prideš na prvo stran (forum index), kjer so navedene kategorije foruma itd.itd., klikneš na link Preglej nove objave pa si tam!

Objavljeno
pa še članov ne znam poiskati (išči funkcija).  

Člane "poiščeš" s pomočjo linka Seznam članov, ki se nahaja na vrhu v forumski vrstici povezav (FAQ, Išči, Seznam članov...)

Objavljeno
Kar se tiče avatarjev

Seveda - najhitreje bo verjetno da ga poiščeš na internetu in si ga uploadaš.

... problem je v tem, da jaz ne vem, kje naj najdem tisto slikico, ker mi jo je v stari verziji foruma uredil Codeine ...

Objavljeno

Malo sem še zbegan.....kar za moj IQ ni nič posebnega....a se bomo navadili.

Moram pa reči,da sem pričakoval več novosti v galeriji motociklov.

BTW.......Noise.....moje podrtije še nisi uspel notr vnest??????

Objavljeno

....samo en komentar.......pohvalno,ni kaj.......

Objavljeno

Iiiiiii nice, linux in action :D

Avatarja sem nanovo dodal, ampak Codeine, a lahko uredis da je moj TuX rezerviran, da ga ne bo kak novinec izbral si?

Rec dela fino, do sedaj sem opazil eno samo kozmeticno napako - zaradi fiksne sirine strani je odvisno od velikosti crk, ki jih imas nastavljene, a pride forum in chat v isto vrstico skupaj z ostalim ali ne ... bom malo poeksperimentiral :wink:

Komaj pa cakam, da bom lahko BitchX IRC client stestiral z motosvet chatom :twisted: :D

Objavljeno

iiiiiiiiiiiiiiiii....meni je ful všeč.... se bo samo treba navaditi :D Edino smeškoti pa so bili malce lepši :wink:

Objavljeno

Back-end novosti

- nov, zmogljivejši in hitrejši strežnik (glej sliko :-D)

- prehod na operacijski sistem Linux, PHP skriptni jezik in MySQL bazo podatkov

Ok, moj komentar je - Cestitke... lepo in sicer zaenkrat se nepregledno, ampak bo ze...

BTW: lahko bi sli na kak zanesljiv OS ne pa iz winsow na Linux... A ni skoda cajta - lahko bi sli direkt na kak pravi Unix (FreeBSD ali Solaris)

But nevermind - super vseeno.

Objavljeno

Nekaj dela imam, da si spet vse poštelam, pol pa bo!

VeRonika

Objavljeno

BTW: lahko bi sli na kak zanesljiv OS ne pa iz winsow na Linux... A ni skoda cajta - lahko bi sli direkt na kak pravi Unix (FreeBSD ali Solaris)

:D

Pa kaj je tebi gnu/linux naredil hudega? :D :twisted: Če moja maąina ni dosegljiva, vem, da je ąel amis.netu link na six, ker z maąino se nikoli ni bilo nič narobe .... nikoli :) Saj - bomo videli, kako se bo motosvet drľal, stavim da bo server delal :twisted: :D

Tokrat sem mimogrede ąe testiral ąumnike - latin-2. :wink:

Objavljeno

No... še malo, pa ga bom zaštekala.... samo vse te različne barve... me kar meša malo. Aha... pa tile smeškoti mi niso ravno najbolj posrečeni.. so mi bili prejšnji boljši... nooo se jih bomo že navadili. :D :D :D

Objavljeno

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css"></head>

:evil: :!: :?:

Codeine! Dajmo, ce gremo na linux, dajmo se kak codepage uporabljat, ki ni kvazi M$ standard ... :?: :?:

Saj ni kakega posebnega razloga za to, Exploder ima podporo latin-2 ...

Objavljeno

in uro postimaj......"zadnja objava ob 7:55" ......hmmmm....nekako je pa ze 8:55..... :!:

Objavljeno

se ena stvar: ko navigiram po temah in kje kaj napisem ali zbrisem se vedno vrnem preko "forum"-a (levo zgoraj) na aktivne teme.se ne bi mogoce dalo urediti tak,da so tiste tri povezave vedno desno nad forumom?

tele mislim:

Preglej nove objave

Preglej svoje objave

Preglej neodgovorjene objave

ali pa mi povejte neko krajso varianto skakanja po forumu.thanx. :)

Objavljeno

Heh, prijetno šokiran. samo še najti se moram tu nekje! Zanimiv prijeten dizajn, ostalo se bo pa treba še malo privaditi. OK.

LP HHV :roll:

Objavljeno

Kaj naj rečem. Prenovljena stran mi je všeč. Ampak novi forum pa ne! :( Sedaj je dosti bolj nepregleden če hočeš pogledat katere teme so nove. ker so po sklopih med sabo popolnoma rpemešane. Prej se je dalo lepo videt kaj je novega v posameznih sklopih. Jaz bi nazaj prejšnji forum!

Objavljeno
Jaz bi nazaj prejšnji forum!

Bos dal za M$ licence? :D :D :D

Saj je samo stvar navade ...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!