Skoči na vsebino

Spremembe so...  

1. 1.

• OK
      26
    • Odli?ne
      28
    • Nepotrebne
      10

Priporočene objave

Objavljeno

... izgled......HOW LINUX - no ja sej bo kar uredu, a zakaj je bila sprememba potrebna (mislim razen oblike)?

Zadeve se bo treba navadit, zato priporočam čimmanj takšnih sprememb. Spremembe so sicer o.k., a po moje niso bile potrebne. Preveč pisano!!!

(črnoparumenopamalbelokajjetopress?)

ps. Smeškoti so pa glupi!

Lp, onim

Objavljeno
... Preveč pisano!!!

Lp, onim

Ja res, za moj okus preveč gumbekov ipd... ker je reč manj pregledna, kot prej. Sicer pa se je hitrost semizdi povečala.

HOČEM pa svojega ameškota s sončnimi očali nazaj ... takoj prec zdele :)

Objavljeno

glede sklopov bi se strinjal z madmanom.zadeva je bila prej bolj pregledna.

Objavljeno

Tudi jaz se s tem strinjam. Slaba navigacija v forumu med tememi. Vstopna stran je pa lepša kot prej, treba priznat. Tudi Hočkotova ugotovitev se mi zdi na mestu, zadeva res deluje hitreje. Bom še sam na linux varianto šel...... :lol: :lol: :lol: :wink:

Lp, Onim

Objavljeno

BTW: lahko bi sli na kak zanesljiv OS ne pa iz winsow na Linux... A ni skoda cajta - lahko bi sli direkt na kak pravi Unix (FreeBSD ali Solaris)

A slučajno delaš na Microsoftu in se počutiš prizadetega, ker so zgubili še nekoga, ki je bil na M$.

BTW --> Sunov Solaris ni več zastonj in po novem ne deluje več na Intel/AMD mašinah.

Objavljeno

Ice,

tiste črtice ------ pa lahko seedaj brišeš iz podpisa :)

Objavljeno
Jaz bi nazaj prejšnji forum!

Bos dal za M$ licence? :D :D :D

Saj je samo stvar navade ...

Tocno to... lahko vzpostavimo vzporedni streznik za vse ljubitelje M$. Vstopna cena za nabavo serverja, programske opreme (Windows 2000 server, MS SQL server ---> samo okoli 2,2 milijona SIT.

Sicer pa tale forum podpira SKINE in lahko nekdo naredi SKIN, ki je podoben staremu forumu.

Objavljeno

Hm, ja no, skrajno zanimivo in precej nepregledno... za začetek. Vsega hudega sem se že navadil, pa sem bom tudi tega, ni vrag. :wink: Samo, da je forum spet nazaj, sem komaj zdržal.

Objavljeno
BTW: Cody, a se da zrihtati takšen avatar, kot sem ga imel na prejšnjem forumu? (smehljajoči obraz)

Da, easy, da, to lahko celo sam naredis, ce le najdes ono smejoco faco ... ali das URL do nje, ali jo pa z diska izberes ...

Objavljeno

BTW: uro je reba spremeniti na poletni cas.....kdor se ima zimskega :wink: :idea: :D

Objavljeno

Super ste uredili site. Zanima me kje se nastavijo aktivne teme (dolocitev casa kot je bilo vcasih).

Objavljeno
BTW: Cody, a se da zrihtati takšen avatar, kot sem ga imel na prejšnjem forumu? (smehljajoči obraz)

Da, easy, da, to lahko celo sam naredis, ce le najdes ono smejoco faco ... ali das URL do nje, ali jo pa z diska izberes ...

... jaz tudi ne znam sešiti moške oblede, pa avtobusa tudi ne vozim, pa ... saj bi, pa ne poznam stvari dovolj dobro ... zato pa iščem pomoč pri strokovnjakih ...

Objavljeno

Good Efort!

Heh Ekipa, GOOD WORK,

... mater sam preglednost po pisarijah in neumnostih članov je pa hudo povečana, ...

No ja smajliji so pa neki cist bad! :(

Objavljeno
... jaz tudi ne znam sešiti moške oblede, pa avtobusa tudi ne vozim, pa ... saj bi, pa ne poznam stvari dovolj dobro ... zato pa iščem pomoč pri strokovnjakih ...

V profilu si vse to nastavis, tako kot prej, s tem da lahko zdaj tudi svoj vir izberes ....

Objavljeno

a zdej, po ta novem velja, da k je 1x "moja" slikica zasedena, da je ne more met anben drug?

sam prašam...

nežno z mano, ipaq sm blond...

VeRonika

Objavljeno

HEJ mene pa zanima, koliko še manjka do chata..... ga že pogrešam!!!

No sej nam težila samo DEJMO ŽE ZRIHTAT TA FARDAMAN CHAT!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D 8) :wink: :wink:

Objavljeno
Kar se tiče avatarjev

Imam še eno vprašanje ... na starem forumu sem imel titega prijaznega smeškota (isti kot na chatu), sedaj ga pa ne najdem v galeriji avatarjev ... se da kaj narediti v tej smeri???

Seveda - najhitreje bo verjetno da ga poiščeš na internetu in si ga uploadaš.

na novo sem moral nastaviti avater!?

Jep, velja za vse -- avatar si morate ponovno nastaviti. Lahko si ga tudi sami uploadate 8)

Noise in Codeine - sta zakonotvorna! Zelo zgledno!

Objavljeno
V starem forumu si imel tudi možnost izbire po aktivnih temah od zadnjega obiska. V novi inačici tega nisem ali pa ne znam uporabljati.

Ko odprem eno od tem, se moram vračati nazaj z uporabo BACK funkcije, da lahko grem na drugo temo.

Kaj narediti???

Vrnite nam to funkcijo, jest sem brez nje čist zgubljen. Drugače pa lepo, osvežujoče in pohvalno!

Objavljeno
Vrnite nam to funkcijo, jest sem brez nje čist zgubljen. Drugače pa lepo, osvežujoče in pohvalno!

Forum Index -> O forumu, predlogi, pripombe, pohvale

A tole pa ni fajn?

Potem pa pac izberes podtemo ali pa drugo podrocje, kak cirkus zato zganjate :D

velika vecina je uporabljala tisti gumb "aktivne teme".

a ga je tko tezko nalimat na vsako stran?

Objavljeno

Lojzi, saj imaš "preglej nove objave". Če si prijavljen deluje. yiiipeee

Objavljeno

ok pohvale za novo stran, foruma ma FUUULLLL dosti funkcij, ki jih se morem skapirat, ampak bo slo nekak. :?

avo kaj mene zanima, a v profilu je pa zdaj istal slikica kot pri postu, oz. avtar. A ne morem met svoje slikice v profilu pa drugi avtar kot prej??????? pa ona smeskota z soncnimi ocali in nasmejanega z zobmi hocem nazaj!!!!!

no no pa saj ni treba vse danes, to je predlog. keep up the good work! 8)

Objavljeno

No ja, rahlo izgubljen.... :roll:

Pa kot se je že govorilo... se bomo že privadili

Kar pa zadeva dizajn - O.K.

V upanju, da mi nova zadeva cimprej zleze pod kozo..... :D :D :D

LP!

Krokar

Objavljeno
<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css"></head>

:evil:  :!:  :?:  

Codeine! Dajmo, ce gremo na linux, dajmo se kak codepage uporabljat, ki ni kvazi M$ standard ... :?:  :?:  

Saj ni kakega posebnega razloga za to, Exploder ima podporo latin-2 ...

Jop... Problem je v tem, da win-1250 in ISO nista ista, zato je treba napisat pretvorbo (Recimo, š in ž). Da boš pomirjen, stvar je v delu in bo tudi to zamenjano z ISO standardom in ne z nedelujočim in vedno problematičnim windows-1250. :lol:

Objavljeno

Za mene, ki sem računalniško bolj slabo pismena, je novi forum 1000x boljši, saj ponuja določene možnosti kar na pladnju (prej za njih sploh nisem vedela).

Čestitke in pohvala vsem, ki so imeli prste vmes pri izboljšavah!!!!!!

Objavljeno

avo kaj mene zanima, a v profilu je pa zdaj istal slikica kot pri postu, oz. avtar. A ne morem met svoje slikice v profilu pa drugi avtar kot prej??????? pa ona smeskota z soncnimi ocali in nasmejanega z zobmi hocem nazaj!!!!!

1. Da.

2. V bliznji prihodnosti prihajajo novi smeškoti, saj tale forum omogoča dobesedno neomejeno število smeškotov.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!