Skoči na vsebino

Spremembe so...  

1. 1.

• OK
      26
    • Odli?ne
      28
    • Nepotrebne
      10

Priporočene objave

Objavljeno

hmmmm......mogoce se ni nobenemu padlo v oci....samo a ni neko pomankanje ZVEZDIC na forumu?! :?: :D vprasam zgolj tako....za informacijo. 8)

Objavljeno

... mogoce se ni nobenemu padlo v oci ...

... je ... samo je tako lepo, ko smo si vsaj na prvi pogled vsi enakopravni ... ampak ni bojazni, bosta Codeine in Noise že to uredila ... baje ... :lol:

Objavljeno

Jaz hočem moje zvezdice nazaj! :x :evil: :!:

Objavljeno
Jop... Problem je v tem, da win-1250 in ISO nista ista, zato je treba napisat pretvorbo (Recimo, š in ž). Da boš pomirjen, stvar je v delu in bo tudi to zamenjano z ISO standardom in ne z nedelujočim in vedno problematičnim windows-1250.  :lol:

Hmmm bi se dalo recode kako vpreci v to zadevo ... vprasanje samo, kako bi to lahko spustil cez celo bazo ...

recode cp1250..latin2 file drugace meni imenitno dela

Objavljeno
... ampak pošiljanje osebnih sporočil pa še vedno ne deluje ...

kolikor sem jaz probal deluje

Daj preveri še enkrat, če deluje... sem ti poslala privat... pa nič... no ja, ali še nisi gledal, ali pa to res ne deluje.

... zaenkrat še nič dobil ... bom sporočil, ko bo prišlo ...

Easy.. to je bilo namenjeno Mikiju, ki je rekel, da tole deluje.

Ice... ne važi se važič važni!!!!!! :D :D :D :P :P :P

Objavljeno

... resno ... PM deluje pri meni ZELO SELEKTIVNO ... enim lahko pošljem, drugim pa ne ...

Objavljeno

BTW: lahko bi sli na kak zanesljiv OS ne pa iz winsow na Linux... A ni skoda cajta - lahko bi sli direkt na kak pravi Unix (FreeBSD ali Solaris)

A slučajno delaš na Microsoftu in se počutiš prizadetega, ker so zgubili še nekoga, ki je bil na M$.

BTW --> Sunov Solaris ni več zastonj in po novem ne deluje več na Intel/AMD mašinah.

Ravno nasprotno - zagovarjam prave Unix platforme ne pa te hibride med MS in unixom - Linux.

Objavljeno

Easy.. to je bilo namenjeno Mikiju, ki je rekel, da tole deluje.

dela dela...

sam se bojim da bo tole pošiljanje privatnih sporočil postalo kmalu "nadležno", ker se ti vedno tisto okno gor čez odpre

Objavljeno

... profil ... uporabi:

Pop-up okno ob novem privatnem sporočilu:

Nekatere predloge odprejo novo okno, ko prispe novo privatno sporočilo

... obkljukaj okence NE pa bo ...

Objavljeno

BTW: lahko bi sli na kak zanesljiv OS ne pa iz winsow na Linux... A ni skoda cajta - lahko bi sli direkt na kak pravi Unix (FreeBSD ali Solaris)

A slučajno delaš na Microsoftu in se počutiš prizadetega, ker so zgubili še nekoga, ki je bil na M$.

BTW --> Sunov Solaris ni več zastonj in po novem ne deluje več na Intel/AMD mašinah.

Ravno nasprotno - zagovarjam prave Unix platforme ne pa te hibride med MS in unixom - Linux.

Prvič slišim, da je Linux hibrid med M$ in Unixom ?!? Vsak dan izveš kaj novega? :?: :?: :?: :o :shock: :lol:

Objavljeno

Jst mam pa še eno vprašanje!!

A če napišem pm... a se mi ta post tudi šteje, kot vsi javno objavljeni posti???

Ker se mi tole število kar veča.. pa ne vem, če sem javno tako pridno, ali mi podzemlje pomaga..... :wink: :D

Objavljeno

Lepooooooooooo

Jest sem vedno za novosti, pa če so dobre al pa mal slabše.

Zaenkrat ni pripomb :D :D :D :D :D

Objavljeno
Jst mam pa še eno vprašanje!!

A če napišem pm... a se mi ta post tudi šteje, kot vsi javno objavljeni posti???

Ker se mi tole število kar veča.. pa ne vem, če sem javno tako pridno, ali mi podzemlje pomaga..... :wink:  :D

Stestiraj, pa bos videla... :wink:

Objavljeno

[quote="Codeine

Prvič slišim, da je Linux hibrid med M$ in Unixom ?!? Vsak dan izveš kaj novega? :?: :?: :?: :o :shock: :lol:

Objavljeno
... profil ... uporabi:  

Pop-up okno ob novem privatnem sporočilu:

Nekatere predloge odprejo novo okno, ko prispe novo privatno sporočilo  

... obkljukaj okence NE pa bo ...

še sreča da je tlele easy :D

Sej ti ne bom več pisala noooo.... :cry: :cry: :cry: :wink:

privat pošta je čist vredu, sam tisto okence ni OK ker ti skače po ekranu :P :D :wink:

Objavljeno

privat pošta je čist vredu, sam tisto okence ni OK ker ti skače po ekranu :P  :D  :wink:

:cry: :cry: :cry: zakaj pa mi nisi potem odgovoril????? :cry: :cry: :roll: :roll:

Objavljeno

Stestiraj, pa bos videla...  :wink:

JJJjaaa... deluje.. nabija..... vsaj zdi se mi!! :D :D :D :wink:

Objavljeno

Motosvet deluje hitreje, kar je KRASNO!!!

Objavljeno

Dokaz da je nek hibrid - instalira se tako lahko, kot winsi, tolikokrat dajejo popravke ven pa se nobenega Unix standarda se ne drzi - ne SysVRel4 ne BSDi.  

No ja konec koncev, mogoce so pa to kar malce drugacni winsi???

;)

Kdo je pa rekel da moraš uporabljati install, če ti le-ti niso všeč. Poleg tega ne vem zakaj naj bi se držali Unix ali BSD standardov? Ne vem, zame recimo ni nihče heroj, ki zna prevesti jedro (kateregakoli sistema), zato nima smisla o tem sploh razpravljat, ker me takšno "španiranje" ni malo ne gane.

Dejstvo je, da Linux gre naprej in s samo prijaznejšo instalacijo je dostopen tistim, ki ne vedo, kaj je to sploh prevajanje jeder itd. Sam nimam ničesar proti lažji instalaciji, saj olajša marsikaj. Zatorej ne vem zakaj bi moral Linux ostati v kameni dobi, če želijo tam ostati nekateri uporabniki IT?

Predlagam, da takšnele bedarije najprej pošljes samemu Bill Gatesu in mu povej, da se tudi on ne drži nobenih standardov.

V bistvu pa sploh ne vem kaj hočeš od nas? Predlagam, da si nabaviš računalo, poštimaš kolokacijo, inštaliraš FreeBSD, Unix (poskusi najti kakšnega starega Vax-a) in uživaj.

Sicer ne vem, zakaj si tako prizadet, ker ne uporabljamo več windowsov, ampak to sploh ni pomembno, važno je da vemo mi in še ostalih nekaj milijonov strežnikov zakaj smo/so se odločili za Linux in ne M$/Unix/FreBSD/Solaris itd.

Objavljeno

Meni je tale nova zadeva oblikovno kar všeč, smajliji sicer niso tako lepi kot oni prej, a se vsaj pojavijo tam kjer hočeš/klikneš in ne samo na koncu teksta, kar je ZELO pohvalno. A vse to je le oblika in barvice in se bomo navadili. Vse ostalo je boljše, zato čestitke k dobro opravljenem delu. Pripombe:

1. Nujno pa je, da nekako naredite "Aktivne teme" (veliko bolje kot "Preglej nove objave" - le zakaj nov izraz, anyway) spet dosegljive na vsaki strani. Kot sem opazil, nisem edini, ki ZELO TEŽKO živi brez tega :!: :!: :!: .

2. Fajn bi bilo, če bi bili avatarji "enkratni" - ko ga nekdo začne uporabljati, se ta avatar "zaklene" dokler je v uporabi :idea: .

3. Morda bi še "posodobili" imena za uporabnike foruma: malce hecno je stopnjevanje novinec, član, uporabnik, itd. Kaj če bi rajši kaj bolj moto-hecnega :? ???

Objavljeno

Novi forum je kar u redu. Hitrost je OK, smajliji so tudi OK, lahko pa bi na linku "Več smeškotov" obstajali še vsi stari. :mrgreen:

Prejšnje aktivne teme so bile tudi meni bolj všeč, pa se bom menda že navadil tudi na nov sistem...

Zdaj ko je vse pošlihtano lahko samo upam, da forum ne bo nikoli več Down... :idea: :D

PS

Situacija z avatarji pa res ni taka kot bi morala biti. Vidim, da lahko vsakdo izbere vsakega. Če bi se slučajno moj osebni © by Desmo pojavil še pri kom drugem bom tožil vse po vrsti :!: :!: :!: :evil: :wink:

Objavljeno

Kar se aktivnih tem tiče je meni vseeno kaj piše na linku samo, da bi se sortirale tudi glede na to iz katerega foruma prihaja tema in ne samo glede na uro in datum zadnjega posta v tej temi. Skratka ... tako kot je bilo prej ... saj jaz tem iz foruma ljubezen ipd... v glavnem ne prebiram in jih je lažje preskočit, če so skupaj.

Sem se pa že kar navadil, sploh ker hitreje deluje :) . Ampak zgoraj omenjena reč mi pa še manjka.

Objavljeno

sj vem da je za plačat ampak je vBulletin velik boljši (forum) :oops:

no sj je tut ta dobr...

Objavljeno

Glede Avatarjev

Vsak, ki hoče imeti svoj avatar, ki ga ne bo mogel uporabiti nihče drug, si lahko le-tega sam nariše. poišče na internetu ali kupi od kakšnega oblikovalca ter si ga nato lepo sam uploada na forum (Zato je tam tudi ta funkcija).

Vsi ti avatarji, ki so na forumu nikakor niso namenjeni samo enemu ampak vsem, ki jih želijo uporabiti.

Torej individualne avatrje si lahko naredite sami in si jih tudi naložite na forum. Avatarji, ki pa so dodani forumu so tam, da jih lahko uporablja kdor pač hoče, kdor jih noče si lahko preprosto naloži svojega, ki bo dostopen samo njemu.

Objavljeno
sj vem da je za plačat ampak je vBulletin velik boljši (forum) :oops:  

no sj je tut ta dobr...

Glede na to temo je bilo že dosti napisanega, predebatiranega, prekreganega itd. po tujih forumih.

Stestiral tudi vBulletin, vendar bi lahko za svojo ceno ponujal več.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!