Skoči na vsebino

Spremembe so...  

1. 1.

• OK
      26
    • Odli?ne
      28
    • Nepotrebne
      10

Priporočene objave

Objavljeno

Ja, Codeine, vse lepo in prav, ampak JAZ SEM sam naredil moj avatar, sedaj pa je splošno dostopen vsem... :evil:

Nisem zadovoljen, ne... :(

Drugače pa super, tale PHPBB, ga imamo tudi mi, MK Kamnik. Se počutim zelo domačega tukaj. :D

Objavljeno

Zgleda, da so v galeriji avatarjev še slikce od prejšnjega foruma. Zato bi prosil, če se lahko desmo.gif umakne iz kategorije Motorji in viragica.gif iz kategorije Babies. Obe slikci sta PRIVATE property.:roll: Hvala.

Pa še tole, pri kategorijah mora pisat Scully ne Sully. :wink: :D

Objavljeno

Vsem krivcem za novo podobo Motosveta in foruma iskrene čestitke!

Objavljeno

Jaz pa si ne znam uploadat avatarja. A je treba nardit še kaj razen da vneseš naslov kjer se slikca nahaja in stisnit Pošlji ali je treba še kaj prej nardit?

Objavljeno
Jaz pa si ne znam uploadat avatarja.

Naj me kača piči, če nisem pred minuto videl slikce poleg tvoje objave. Kaj si pa naredila, da si jo zbrisala?

Objavljeno

OK, še neki ki me že kar nekaj časa muči....

Ni glih forum, ampak OK...

baza motociklov:

Kaj ko bi lahko kdo napisal oz. dopisal kakšno svoje (utemeljeno) mnenje o že obstoječih motociklih v bazi oz. dodal še kakšnega... npr. pri nas je še na kupe starih motorjev, pa uporabniki motosveta ne vedo kakšni naj bi bili oz. lastnosti, prednosti, hibe...

Npr. trenutno je primer na forumu o ZX10.

Pa kakšne starejše honde CB, yamahe XS XJ FJ, starejši GSX-i, kawasakiji Z in GPZ serija, pa sevede še na tone drugih...

LP

Objavljeno

Samo to BRAVO BRAVO-kaj se tiče oblike foruma smo že v EU ker sem zasledil zelo podobn forum na eni nemški strani :twisted: BTW:KDAJ BO CHAT :?: :?: :?:

Objavljeno

Se počutim kot da bi mi vse igračke zmešali, sem bil prejšnje oblike bolj navajen in tudi preglednost se mi zdi zdaj slabša.

Res je da stvar dela hitreje, pa tud z uti se strinjam, da so bli stari smeškoti lepši in bolj pisani in večji.

Kaj hočemo, kdo hoče ostat v igri, se bo moral privadit. Lep pozdrav !

Objavljeno
Aha, zdej ste pa moj avatar kar zbrisal. Hvala!!!  :shock:

No saj če si si ga sam zrihtal ti ga ne bo problem še enkrat naložit, ane? :)

Hvala Codi. Brzina ti je vrlina, lahko bi šel pa včasih tudi malo spat. :wink:

Imaš (spet) pivo v dobrem. :P

Objavljeno
Zgleda, da so v galeriji avatarjev še slikce od prejšnjega foruma. Zato bi prosil, če se lahko desmo.gif umakne iz kategorije Motorji in viragica.gif iz kategorije Babies. Obe slikci sta PRIVATE property.:roll: Hvala.

Pa še tole, pri kategorijah mora pisat Scully ne Sully. :wink:  :D

Nič lažjega! Z diskovja motosveta so bili ODSTRANJENI vsi avatarji, ki ste jih uporabljali v prejšnjem forumu, da ja ne bo kdo koga tožil in sodno preganjal. Če še kateri ni odstranjen le-to sporočite na info@motosvet.com in bo odstranjen.

Še razlaga: Bili so dodani zato, da bi lahko preprosto prišli do njih in ne bi bilo potrebno iskanje ter, da bi jih lahko čim lažje uporabili v novem forumu.

Vsi, ki želite svoj star AVATAR mi pišite na e-mail in poslal vam ga bom po e-mailu, saj si ga morate sami UPLOADAT na forum.

Vsem oškodovanim se iskreno opravičujem !!!

Jaz pa se poslavljam... in grem... ahh ni se prava ura...

Objavljeno

Ja izboljsave motosveta so očitne!

Meni dela ful hitreje, mam na 56K modemu.

Drugace se pa moram navadit na nov forum, v glavnem je GOOD.

Objavljeno

Meni pa aktivne teme mensezdi mal neki ne delajo ??

Pridem ob 23h na forum klikne nove objave in nič novega grem gledat posebej pa novih tem od 16:30 danes kolikor hočeš.

A se da kaj preverit ? pliz ..

Objavljeno

... stvar je takšna, stoji pa tako ...

... včeraj zjutraj prižgem računalnik, zalaufam Motosvet in glej ga zlomka ... kaj je sedaj to? ... pa saj to ne more biti res? ... kje je kaj? ... kje je to? ... kje je ono? ... same spremembe ... OK, bom malo pošnofal ... klik ... KRIZA! ... aja, saj Noise verjetno ne spi .... telefon ... klik-klik ... Dobro jutro, Noise, a sem te zbudil? :twisted: ... ne ... imam problem .... bla-bla-bla ... aha ... hmmmm ... dobro ... počakam 1/2 ure ... glej, sedaj pa dela .... dobro, gremo smetit naprej ... ups, vidi, vidi, tole pa ne štima .... bom malo v forum pisal 8) ... in tako je dopoldan mineval ... potem pa pridem domov in malo premišljujem ter se spominjam .... prejšnji forum je delal super .... ni bilo problemov z njim, toda ... a se spomnite prvih nekaj dni? ... ko ni delalo enkrat to, drugič ono ... in potem sta Codeine in Noise zadevo porihtala ... pa sem si rekel: fanta sta od hudiča, pa bosta tudi to uredila ... baje :D ... zato bom sedaj malo bolj strpen in se bom pustil prjetno presenetiti ... samo še nekaj za konec: Cody & Noisi - dobro zastavljeno, še boljše bo pa opravljeno ... čestitam in vaju podpiram (moralno) 8) ...

Objavljeno
... izgled......HOW LINUX - no ja sej bo kar uredu, a zakaj je bila sprememba potrebna (mislim razen oblike)?

1. Ker smo imeli z Windowsi same probleme

2. Ker nimamo $.$$$.$$$ SIT za Microsoft licence

3. Ker je reč mnogo hitrejša in zanesljivejša

Objavljeno

eto mene pa trenutno moti samo tole:

prej ti je nove teme od tvojega prejšnjega obiska lepo izpisalo po tematskih skupinah (najprej motocikli, pa on the Road pa splošno..Itd.), sedaj pa ti izpiše vse na kup iz celega foruma po času. Skoraj nikoli nimam časa, da zjutraj pregledam vso solato, ki jo napišete/jo ponoči in popoldan, ampak ponavadi preberem samo "resne" teme (motocikli, splošno). Problem pri novem forumu (al pa jaz ne najdem te nastavitve) je sedaj, da je treba te nove objave ven iskat izmed vse solate. Se nebi dalo to tako porihtati, kot je bilo prej? Tudi opcija za pregled sporočil starih 1, 2 uri ali pa zadnji dan teden bi bila zelo priročna. Sem jo kar velikrat uporabljal prej.

Drugače pa mi je oblikovno dokaj všeč

Objavljeno
glede sklopov bi se strinjal z madmanom.zadeva je bila prej bolj pregledna.

Stvar navade...

Objavljeno
eto mene pa trenutno moti samo tole:

prej ti je nove teme od tvojega prejšnjega obiska lepo izpisalo po tematskih skupinah (najprej motocikli, pa on the Road pa splošno..Itd.), sedaj pa ti izpiše vse na kup iz celega foruma po času. Skoraj nikoli

Prvi stolpec je kategorija (tematska skupina) objave - torej motocikli, on the road itd.itd. Druga je ime teme itn...

Zaenkrat zadevo sortira po datumu - in tole velja tudi za ostale podobne stvari programske kode originalnega programa se še nismo lotili spreminjati, saj so problemi pri nalaganju novih verzij (updateov)...

Zato pa je ta forum, da vidimo, česa si želite, in da nekoč v prihodnosti poskušamo spremeniti. Nekaj stvari se bo dalo spremenit, za druge bomo rabili malo več časa, spet tretjih ne bomo mogli nikoli upoštevat.

Prosim tudi vse, ki napišete pripombo, nato pa čez pol ure napišete nekaj v stilu:

jaz sem pred pol ure napisal to in to in še vedno ne dela - kaj je narobe?????

malo ustavite konje - pripombe so upoštevane!... Saj bo!

Objavljeno

... imam še eno vprašanje ... osveževanje novih tem ... se da kaj narediti ?

Objavljeno

Da... pravkar gledam MOD za Aktivne teme, vendar moram nažalost najprej zaslužit za vsakodnevni kos kruha, malo soli in vode.

In šele na to...

Objavljeno

Saj se da aktivne teme lepo pregledovati v normalnem pregledu. Pač gledaš kje je ikona obarvana in tam so nove stvari zapisane. Lepo po kategorijah in po temah. Osveževanje pa itak poteka sproti oziroma ko klikneš Forum Index.

Objavljeno
Saj se da aktivne teme lepo pregledovati v normalnem pregledu. Pač gledaš kje je ikona obarvana in tam so nove stvari zapisane. Lepo po kategorijah in po temah. Osveževanje pa itak poteka sproti oziroma ko klikneš Forum Index.

Evo nekaj na hitro skup zmetanega, zadnjih nekaj aktivnih tem: http://www.motosvet.com/phpbb/active.php

Avto osveževanja ni, ker zastonj kuri CPU time, če vas ni pri računalniku in zastonj brska po bazi. Pritisnite F5, ko vas zanimajo nove teme.

P.S.

Stvar je uber testna!

Objavljeno

Kua je to osveževanje novih tem?

Greš na prvo stran (forum index klikneš zgoraj) ali tiste velike črke FORUM, nato pa klikneš prikaži nove objave (če misliva sploh isto)...

Objavljeno

@Noise: ... yep ... misliva isto ... samo stari forum je imel možnost izbire osveževanja tem na 1, 5, ... in več minut ... pa me je zanimalo, če se da to tudi tukaj narediti ... in je Cody stopil v akcijo in se že nekaj kaže ...

Objavljeno
Jaz bi nazaj prejšnji forum!
Ni problema, 2.200.000 SIT :!: nakaži na naš TR pa ga dobiš.. 8) :twisted: 8) :twisted: 8)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!