Skoči na vsebino

Spremembe so...  

1. 1.

• OK
      26
    • Odli?ne
      28
    • Nepotrebne
      10

Priporočene objave

Objavljeno

Za vse ljubitelje smeškotov smo dodali nekaj novih primerkov!

:onfire:

Uživajte...

Objavljeno
hej

Mogoce je ze kdo kaj omenjal, nisem bral vseh 9 strani. Na novem forumu se mi ful dogaja da se mi stran ne nalozi (Page not found!) ko pa parkrat reload kliknem pa se hudic nalozi. Se komu to dogaja?

lp Loyo

Meni. Zdajle sem moral klikniti Refresh vsaj dvajsetkrat, da sem lahko napisal tole. :2gunfire:

Poleg tega se mi dogaja, da moram klikniti gumb "Back" dvakrat, da se vrnem na prejšnjo stran.

PS

No, zdajle mi pa še pri "Več smeškotov" javi "Page not found" :cry: :?

PPS

Evo zdaj pa dela, sem prišel ta nove smeškote nabit :snipersmile: :splat: :bad-words: :fist:

Objavljeno

Vse OK in fanj, prevdsem lepše je vse skup, userfriendly pa.. no ja, se bo treba privadit!

Smeškoti so bli res lepši prej, zdej so vsi rumeni kukr simpsoni :D

Sam neki mi gre pa RES MAXIMALNO na živce sam ne vem al je to pr vas na robe, al je mojmu računalu pretoplo (heh, in these days..), skratka: non stop mi piše da...

--------------------------------------------------------------------------------

The page cannot be displayed

The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

--------------------------------------------------------------------------------

Evo v 90% primerih me da na to "stran", sej jo poznate vsi. Pa 1x se mi je že zgodilo da je šla ena objava po gobe! :evil: :evil: :evil: :cry:

Noise: my problem or your problem?

LP pa brez hude krvi

duhc

Objavljeno

Kdo pravi, da po 3M, OTC in OLP nisem več produktiven in me zmerja z bleferjem ko rečem, da grem ob pol enih zjutraj delat motosvet.com??? :twisted: :twisted: :twisted:

Izpis aktivnih tem (novih objav) od zdajle naprej deluje tako, kot smo si vsi želeli.

A ni motosvet zakon :?: :?:

Objavljeno
Kdo pravi, da po 3M, OTC in OLP nisem več produktiven in me zmerja z bleferjem ko rečem, da grem ob pol enih zjutraj delat motosvet.com??? :twisted:  :twisted:  :twisted:  

Izpis aktivnih tem (novih objav) od zdajle naprej deluje tako, kot smo si vsi želeli.

A ni motosvet zakon :?: :?:

1. izgleda, da tvoja produktivnost z problemi raste :lol:

2. izpis deluje, samo ... zakaj so teme razporejene po topicih, ne pa po času objave (morda manjka možnost izbire načina razporejanja?)

3. ja, je ...

P.s.: ... pa še tole me zanima ... ali je možno zadevo urediti tako, da ko enkrat pogledaš topic le-tega "zbriše" z seznama aktivnih tem ter ga vrne nazaj gor takrat, ko kdo vpiše nov post?

Objavljeno
1. izgleda, da tvoja produktivnost z problemi raste  :lol:  

2. izpis deluje, samo ... zakaj so teme razporejene po topicih, ne pa po času objave (morda manjka možnost izbire načina razporejanja?)

3. ja, je ...

P.s.: ... pa še tole me zanima ... ali je možno zadevo urediti tako, da ko enkrat pogledaš topic le-tega "zbriše" z seznama aktivnih tem ter ga vrne nazaj gor takrat, ko kdo vpiše nov post?

1. hvala

2. ?????? saj izpisuje po zadnjih objavah... seveda je hkrati izpisovanje tudi po pomembnosti tem (obvestilo, sticky, običajna tema) <<< ČISTO ENAKO KOT ČE KLIKNEŠ NA DOLOČENO KATEGORIJO IN SE TI IZPIŠEJO TEME.

3. jep

PS: Easy, zdaj pa nehaj pretiravat ker mi zelo hitro narašča temperatura krvi, jasno :?: :!: :evil::evil::evil:

pa a bi rad da ti odvisno od tvojega razpoloženja forum še glasbeno željo zaigra???????? mislim, sploh ne razumem več. :(:(

Objavljeno

PS: Easy, zdaj pa nehaj pretiravat ker mi zelo hitro narašča temperatura krvi, jasno :?:  :!:  :evil::evil::evil:   mislim, sploh ne razumem več. :(:(

... samo vprašal sem ... saj je že sedaj zelo v redu, ampak kaj morem ... saj veš, kakšni smo: ti ponudiš prst, mi hočemo pa tvoj motor ... :lol: ... dobro, šalo na stran: zadebva je že sedaj dobra, samo malo se je še moram/o navaditi ...

P.s.: ... proti naraščanju temperature pomaga hladno pivo (Laško!!!) ... torej sedi na motor in se pripelji v CE, pa bova pognala vsak enega po grlu ...

Objavljeno

hja forum je kar ok. ampak jest sem še čist zmedena. moje oči se nikakor ne morejo privadit novi obliki foruma.ja smeškoti so pa čist ok sam mal premajhni.... :wink: :wink:

dr.looney :twisted:

Objavljeno

NOISE :!: CODEINE :!:

Sem videl, da ste uspeli zrihtat temo sveze-supermoto, in da ste počistili vse smeti (negativno reklamo), povejte vsaj kaj je bilo narobe :!:

Objavljeno
NOISE :!: CODEINE :!:  

Sem videl, da ste uspeli zrihtat temo sveze-supermoto, in da ste počistili vse smeti (negativno reklamo), povejte vsaj kaj je bilo narobe :!:

:arrow: Odgovor:

Težave v temi Supermoto

Objavljeno

Novo naj bi bilo vedno boljse od starega in tudi tukaj gre vsa cast in slava avtorjema-avtorjem.

Nekaj malega pa me vseeno moti: barvni kontrast pa bi lahko bil malo vecji. Ko po nocnem sihtu zacnem pregledovat Motosvet ni vidim splojh nic! :o :shock: 8) :twisted: :idea:

Objavljeno
Novo naj bi bilo vedno boljse od starega in tudi tukaj gre vsa cast in slava avtorjema-avtorjem.

Nekaj malega pa me vseeno moti: barvni kontrast pa bi lahko bil malo vecji. Ko po nocnem sihtu zacnem pregledovat Motosvet ni vidim splojh nic! :o :shock: 8) :twisted: :idea:

Nastavi si rdečo ali pa zeleno barvo za forum v svojem profilu, morda bo kaj boljše!

Objavljeno

Zdej, ko že nekaj časa uporabljam nov forum, lahko rečem, da mi je zelo všeč (čeprov mi na začetku ni bil preveč) in da je vse samo stvar navade.

P.S.: Ampak aktivne teme (tko k včasih) bi ble pa res dobrodošle. :twisted: :mrgreen: :D

Objavljeno

A je možno uploadad slike za objavo na forumu :?: Funkcija bi bila full dobra saj bi popestrilo forum.

Objavljeno

Hočeš rečt, da se še nisi po peskovniku potikal?

Objavljeno

slike lahko limaš gor samo z neta, ne pa s svojga računalnika

Objavljeno

Vem...a zakaj če se lahko uploada avantar se ne bi dalo še kakšno slikco motorjev in podobno, seveda v nizki resoluciji, da ne bi požrlo preveč prostora na serverju.

Objavljeno

Vem...a zakaj če se lahko uploada avantar se ne bi dalo še kakšno slikco motorjev in podobno, seveda v nizki resoluciji, da ne bi požrlo preveč prostora na serverju.

Ravno v slednjem je problem -- ker ne moremo kontrolirati velikosti slike in resolucije.

Objavljeno

Ravno v slednjem je problem -- ker ne moremo kontrolirati velikosti slike in resolucije.

Da ne govorimo o tem, da se bo kdo najdu in težil, da imamo na serverju njegovo copyright © sliko. Nekaj je link do slike, drugo je, če imaš sliko na diskovju od serverja.

Kar je prej omenil Noise in slednje sta glavna razloga, zakaj ne pustimo upload slik (kar je zelo preprosta zadeva) na forum.

Objavljeno

Heya,

tole je od iggyja, sam ne more poslati iz spodaj opisanih razlogov

--

Zanima me zakaj ne morem objavljati na forumu? Ko se prijavim (username, geslo, Prijava), mi spet odpre obrazec za prijavo (če ponovim vajo, spet isto). Na prvi strani foruma (Kdo je na forumu?) me vpiše med registrirane uporabnike, vendar mi pri vsaki temi piše, da ne morem objavljati, sodelovati v anketah, dodajati novih tem itd. V čem je problem? Stari forum je deloval BP.

Uporabljam Internet explorer, o podrobnih nastavitvah pa nimam kaj preveč pojma (računalnik je služben, jaz pa tudi nisem kakšen težek heker).

Hvala za pomoč in LP

Iggy

--

Sem mu omenil ze cookieje, pa pravi, da "verjetno ima" omogoceno, mozille (in cesarkoli drugega) pa ne more namestiti - zaklenjeno ...

Objavljeno
Heya,

Sem mu omenil ze cookieje, pa pravi, da "verjetno ima" omogoceno,

1. preveri cookije

2. mislim, da je imela podobne težave Trisha, na koncu je ugotovila (oz. so ugotovili računalničarji v službi), da je kriva prestara verzija Internet Explorerja.

Objavljeno
Heya,

Sem mu omenil ze cookieje, pa pravi, da "verjetno ima" omogoceno,

1. preveri cookije

2. mislim, da je imela podobne težave Trisha, na koncu je ugotovila (oz. so ugotovili računalničarji v službi), da je kriva prestara verzija Internet Explorerja.

Pa dober je... Enkrat je treba v prihodnost in ne moremo venomer podpirati verzije brskalnikov iz leta 94 oz. 95. To je bilo SEDEM let nazaj in od takrat se je marsikaj spremenilo.

Zato prihajajo nove verzije z novimi standardi, ki omogočajo nove funkcije. Za današnje normalno brskanje po internetu rabite najmanj IE 5.X+ ali Netscape 6.X+ itd.

Objavljeno

Prvi dan, ko je začel novi forum delovati je bil hiter kot strela, razlika s starim je bila očitna (imam ISDN). Sedaj pa se mi zdi ja je celo počasnejši od starega, zakaj :?: :roll:

Objavljeno

Da niso mogoče krivi avantarji, kateri takrat še niso delovali :?:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!