Skoči na vsebino

Spremembe so...  

1. 1.

• OK
      26
    • Odli?ne
      28
    • Nepotrebne
      10

Priporočene objave

Objavljeno
Da niso mogoče krivi avantarji, kateri takrat še niso delovali :?:

Povprašaj svojega ponudnika interneta.

Zadeva preko ADSL ali kabla (oboje preverjeno) ne dela nič počasneje. In tudi preko ISDN dela enako kot prvi dan. Forum in celotna stran pa je dosti hitrejša kot je bila stara.

Če se ti stvar počasi nalaga NIKAKOR ni kriv naš strežnik!

Počasi ste pričeli nekateri pretiravati. Očitno vlada mnenje, da smo za vse probleme kot so: Uporaba arhivskih brskalnikov, počasnost ISDN ali analognih linij, izpadov električne energije v Ljubljani in tako naprej ... krivi na motosvetu.

Objavljeno

Hehehe, no, jaz rec uporabljam prek kabelske povezave v linuxu z mozillo 1.0 in je super, napak ni (je pa imela mozilla tezave s prejsnjim forumom/chatom). Tko da je zdaj rec taka, kot mora biti 8)

Zal pa zadnjic nisem mogel pomagat Zarji, chat se ji res obupno zatika, ampak "dela" ji, tako da ni problem v tem, da cesa ne bi imela omogocenega. Preverit reci z mozillo nisem mogel, ker so MacOS buildi za 9.0, je imela starejsi MacOS, IE 5, ki ga uporablja, je bil pa OK nastavljen.

No ja, podobno se dogaja Staremu Fakerju, za katerega ze vem, da ima gnilo pipo na net, pri zarji sumim da je na "trenutke" link preobremenjen, so pa ti trenutki kar pogosti ...

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

um povezave na vrhu (domov, motocikli...) majo prevelike fonte, chat mi piše že v novi vrstici. :idea: :shock:

Image3.jpg

Objavljeno
um povezave na vrhu (domov, motocikli...) majo prevelike fonte, chat mi piše že v novi vrstici. :idea: :shock:

Image3.jpg

1. Daj si velikost fontov (Text Size) v IE explorerju na bolj normalno velikost oz. na <Privzeto> nastavitev.

2. Ali pa ti brskalnim ne podpira CSS stilov.

Objavljeno

ja se mi je zdel da ma tut google mal prelke črke :oops:

kako je pa možno da se to samo spremeni (je blo na largest), ker jst nisem, pa samo jst uporabljam ta računalnik :?:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!