JeRn3j Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 sej ga lovim :yes: :yes: počasi :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 22, 2006 Deli Objavljeno Julij 22, 2006 sej ga lovim :yes: :yes: počasi :yes: počasi bo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Nč počasi, gasaaaaaaa :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Evo. En post več. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) Bom še jst skodelco prmaknu. 20.394 minus 1.407 je enako 18.987 objav Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Stroj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Evo. En post več. :blush: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 :yea2: Evo. En post več. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 še jz ga ne bom uhvatila :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Mater sam sem napovedoval ta veličasten dogodek, pa sem zamudil fešto :cry: Sym a si dobil kako nagrado od administratorjev in moderatorjev za ta dosežek? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Kolikor vem, še vedno zbiramo prispevke za dovolj veliko hladilnico. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Kolikor vem, še vedno zbiramo prispevke za dovolj veliko hladilnico. B) A boste SymRu-ja mal na hladno dal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 :OK: ha počasi ga bom dohitel v letu 2010 prehitel... če mi prej ne mrkne rekvizit. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 Mater sam sem napovedoval ta veličasten dogodek, pa sem zamudil fešto :cry: Sym a si dobil kako nagrado od administratorjev in moderatorjev za ta dosežek? :hmm: Da, njihovo neskončno naklonjenost in predanost. Moje objave bodo ob tej svečani priložnosti tudi natisnili in izdali v posebni monografiji. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 :slap: Prmejdunej to bo pa debela bukla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 še jz ga ne bom uhvatila :grrr kaj veš :OK: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Moje objave bodo ob tej svečani priložnosti tudi natisnili in izdali v posebni monografiji. :naughty: Če jo boste obrnili postrani in odprli bo lahko služila kot šotor za vaške veselice :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic20 Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 mislim, da je očitno zakaj ima symči 20k objav... ker nemore na moped, skos tukaj visi... patetitčno... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 mislim, da je očitno zakaj ima symči 20k objav... ker nemore na moped, skos tukaj visi... patetitčno... :BUA: Patetično ne ravno, prej boleče in opasno po život na trenutke. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Symči je toliko visel tukaj tudi ko je imel moped. Sym je inventar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) mislim, da je očitno zakaj ima symči 20k objav... ker nemore na moped, skos tukaj visi... patetitčno... :BUA: ja, že 4 leta sem doma, pribit na postelji in z laptopom montiranim nad glavo :lol: prav tako vsi drugi na "top 10" listi :lol1: ti si pa tut en kljukec, ne pa Matic Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Eno vprašanje.. Kam je pa zginu SymRu? V profilu piše, da je bila zadnja aktivnost 25 Oct 2006 @ 08:42.. Je sedaj kaj drugega? Sem bil zadnje čase bolj malo na Motosvetu, pa mi nekako ne gre v glavo, da ne vidim nikjer njegovih postov, je skoraj nenaravno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 (popravljeno) Naredil je bruum bruum in se odpeljal proti sončnemu zahodu novim moto dogodivščinam naproti. Baje je nazadnje bil viden nekje v srednji Moldaviji ob klepetu z domačini. Ampak to so samo špekulacije. Popravljeno December 2, 2006. Popravil Ganges Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Naredil je bruum bruum in se odpeljal proti sončnemu zahodu novim moto dogodivščinam naproti. Baje je nazadnje bil viden nekje v srednji Moldaviji ob klepetu z domačini. Ampak to so samo špekulacije. :grrr Včeraj bil viden na Rajskem otoku. To pa niso špekulacije :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 dons je pa spet doma za svojim priljubljenim laptopom :evilgrin: ane brumči? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 (popravljeno) dons je pa spet doma za svojim priljubljenim laptopom :evilgrin: ane brumči? ne flejmći PS: a veš, da če si za laptopom, da ne vidiš na ekran in tudi tipkat je bolj težko ... Popravljeno December 2, 2006. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se