Dolenc™ Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 a madona kako sem se pa zdele narežu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 a si predstaulaš, kaj bi šele blo, če bi flejm-ći napisu, da je symru "na laptopu" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 (popravljeno) kaj pa bi bilo? sej to je pravilno :hmm: :evilgrin: 'neda Simon? Popravljeno December 2, 2006. Popravil FlamE#7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 ja kok si pa ti eno nagajivo dete za sedet na notebooku moraš najprej imet notebook ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 SymRu, dobil na forumu močno konkurenco :blush: osebek se ponaša z kar povprečno 20 objavami na dan :grim tudi po 100 in več na dan :naughty: :slap: Če prav je še 20.000 dalečččč :D kar tako naprej :OK: bravo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Heh, ni dobil Sym konkurenco temveč Motosvet forum. Nabijanje postov tja v nekdan z ekstremi med objavo par smajlijev na eni strani ter žaljenjem ostalih v prepričanju, v "svoj sveti prav", na drugi strani, je potisnilo raven debate rekordno nizko. Vsake toliko mu celo uspe kaj konsistentnega skup spravit (trenutki, ko se sam sprašujem, ali sem še čist :grim ) a to takoj nadgradi kje drugje z žaljivkami in nasveti tipa "kar snemi blokado, saj policisti ne bodo opazili" :headbang: Projekcija: ko bo mr. Gattolina dosegel številke SymRu-ja, se bom rajši izognil forumu, ker se mi ne da prebijati čez toliko smetja. Ostane le še ena kategorija, če ga ne bo kdo še tja pripustil :naughty: Welcome to Delo.si P.S. Vsak od nas je "model" na svoj način. Tako tudi Sym ali jaz. Pa vendarle je primerjati Syma in mačkolinota prehudo in površno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 ja kok si pa ti eno nagajivo dete za sedet na notebooku moraš najprej imet notebook ;) He he! Brumci a ti sedis na notebooku ko uporabljas laptop :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Heh, ni dobil Sym konkurenco temveč Motosvet forum. Nabijanje postov tja v nekdan z ekstremi med objavo par smajlijev na eni strani ter žaljenjem ostalih v prepričanju, v "svoj sveti prav", na drugi strani, je potisnilo raven debate rekordno nizko. ..in vse skup zgleda kot en 'virus', ki se nekontrolirano širi po MS :xx: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Heh, ni dobil Sym konkurenco temveč Motosvet forum. Nabijanje postov tja v nekdan z ekstremi med objavo par smajlijev na eni strani ter žaljenjem ostalih v prepričanju, v "svoj sveti prav", na drugi strani, je potisnilo raven debate rekordno nizko. Vsake toliko mu celo uspe kaj konsistentnega skup spravit (trenutki, ko se sam sprašujem, ali sem še čist :grim ) a to takoj nadgradi kje drugje z žaljivkami in nasveti tipa "kar snemi blokado, saj policisti ne bodo opazili" :headbang: Projekcija: ko bo mr. Gattolina dosegel številke SymRu-ja, se bom rajši izognil forumu, ker se mi ne da prebijati čez toliko smetja. Ostane le še ena kategorija, če ga ne bo kdo še tja pripustil :naughty: Welcome to Delo.si P.S. Vsak od nas je "model" na svoj način. Tako tudi Sym ali jaz. Pa vendarle je primerjati Syma in mačkolinota prehudo in površno. Eh, pa sej ni tko nizko. Ko bo pa na ravni mn3njala, pol bo pa že mal kriza :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Hehehe :D Pa ravno o tem razmišljam že 2 dni. V tako kratkem času je prišel do 1000, da je postal ogromna konkurenca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Zgleda, da je mačkica postala konkurenca nekaterim... :naughty: :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 ja, unim, k jim število objav nekaj pomeni ... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Morš mislit....... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Uffffff, mi je kr mal odleglo, sem že mislil, da sem vsak večer tolk prbit, da vidim 5 in več kratno :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 (popravljeno) ja, unim, k jim število objav nekaj pomeni ... :doze: Ti, ti, ti...!!!! Se vidiva v ekvivalentu. Ne bo dolgo. Verjemi. Lp Popravljeno Februar 5, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Da nista Symru pa Gatholina ena in ista oseba :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Da nista Symru pa Gatholina ena in ista oseba :xx: mislim, da bo gatto kmal rekorder... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 mislim, da bo gatto kmal rekorder... :yes: Dobro misliš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Da nista Symru pa Gatholina ena in ista oseba :xx: Blasfemija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 flagelacija!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Blasfemija... Se opravičujem, vaše božanstvo... Ups sory, njihovo božanstvo... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 felacija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 felacija... ...je prava žensko-moška operacija.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 (popravljeno) Dobro misliš. Sedaj, ko si odkril tudi pisanje v kategoriji kr'neki sploh več ne dvomim v to! :) Sym potruditi se bo treba! Popravljeno Februar 5, 2007. Popravil Ganges Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Sedaj, ko si odkril tudi pisanje v kategoriji kr'neki sploh več ne dvomim v to! :) Sym potruditi se bo treba! Izziv zmeraj mora biti. Kjerkoli. Kadarkoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se