Chebi Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Avatarja namreč - a ni luštkan? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
naka Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Kaj pa to sploh je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Kaj pa to sploh je? Tisto, česar ti nimaš :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Cestitam... pa se pase ti... :wink: ... glih ta prava faca... za v vsakem topicu BLJEK rect... :twisted: :twisted: :twisted: :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Avatarja namreč - a ni luštkan? :D Tasmanian Devil, ..heh nice! P.S.: Baje se ga pripravljajo naklonirat nazaj, glede na to da je vrsta izumrla že pred leti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
naka Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Kaj pa to sploh je? Tisto, česar ti nimaš :lol: Kako pa ti veš, kaj jaz nimam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Kaj pa to sploh je? Tista slikica pod tvojim imenom na levi strani vsakega sporocila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Važič ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 P.S.: Baje se ga pripravljajo naklonirat nazaj, glede na to da je vrsta izumrla že pred leti! Brez veze klonirat, so se zmotil! Še ne vedo za Chebija!! :wink: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mali bik Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Jaz sem pa mislil, da ima Chebi nov motor... :oops: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 A je ta tema za nabijat :?: :idea: :wink: :shock: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 A je ta tema za nabijat :?: :idea: :wink: :shock: :lol: :wink: Jap, preden nas pobrišejo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Kaj pa to sploh je? Tisto, česar ti nimaš :lol: Kako pa ti veš, kaj jaz nimam? Vidim, da nimaš :wink: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 jaz jih bom tedensko ali vsaj mesečno menjal, pač dokler se ne naveličam (zdej ko je upload omogočen) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 JAZ TUDI!!!!!! no ko bo cas pa kakega drugega naredim (ta ni perverzen)! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Kva je zdej.Jaz imam tudi novo slikco, ta stara je bila preveč morbidna pa sem tole gor dal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 No sej na tej si si pa bolj podoben. :wink: :lol: :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 A je ta tema za nabijat :?: :idea: :wink: :shock: :lol: :wink: Jap, preden nas pobrišejo! :shock: :shock: ... HEHE a ze sploh znajo brisat na tem ta novem forumu... :twisted: :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 vragec,a ti pokazem?! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 No sej na tej si si pa bolj podoben Sem sliko skeniral iz osebne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Sem sliko skeniral iz osebne. ne verjamem - prej iz vozniskega. :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Moja slikca je tud luskana a ni? Bela hehe moja najljubsa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 iiiiiiiiiiiiiiiijooooooooooooj, kolk je pa tale lepa :) :D Dobro si izbrala Sanči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 Dobro si izbrala Sanči. :D :D :D (A je ta tema res za poste nabijat? :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 17, 2002 Deli Objavljeno Junij 17, 2002 iiiiiiiiiiiiiiiijooooooooooooj, kolk je pa tale lepa :) :D Dobro si izbrala Sanči. Je lepa hehe No ja nism je jz zbrala mi jo je cyc lepo najdu... cyc... Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se