cyc Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Cyc, kaj se zdaj vlečeš ven. Ti posodim digitalca pa še laptopa z windowsi pa uživaj v "trpljenju". :wink: :D Aja! No, pol je pa stvar cisto drugacna ... :D:D:D Nic se ne vlecem ven, tebe not tunkam :D Ampak ja, ti kar - sem z digitalcem :twisted: :D 8) (rabm spomin na "avto"solo press :D:D) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 (rabm spomin na "avto"solo press :D:D) Spomin boš imel v tisti roza zloženki. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 (rabm spomin na "avto"solo press :D:D) ...bos mel spomin na AŠ v denarnici. Ti bo se podlogo ven vtrgalo iz nje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Spomin boš imel v tisti roza zloženki. :wink: Hmm - point :D ...bos mel spomin na AŠ v denarnici. Ti bo se podlogo ven vtrgalo iz nje :? Kako bo s tem nisem se ziher, ne vem koliko ur bom se potreboval :roll: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 no ja ... sedaj pa res nimam pojma o čem vi to govorite :?: :?: :?: :?: .... AŠ ??? ... viragica....glede življenjske dobe digitalca ... še dobro, da pr teb ni nevarnosti uničenja iz dotičnega razloga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxSI Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 :?: hmmmmm :?: Sej ne da bi hotu bit kej pameten..... ......ampak po moje se tle sam kregate....... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 ......ampak po moje se tle sam kregate....... :twisted: Kaksno pozorno opazovanje :D Vsekakor, naelektreno ozracje, sem s kako kovino ne bi hodil, da ne bo usekalo :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 no ja ... sedaj pa res nimam pojma o čem vi to govorite :?: :?: :?: :?: .... AŠ ??? ... viragica....glede življenjske dobe digitalca ... še dobro, da pr teb ni nevarnosti uničenja iz dotičnega razloga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za blond... AŠ... avto šola :shock: :shock: :shock: BW... kva bi blo ce bi se vsa dekleta imela za lepe? ce pa ze zelis lento za najlepso cesaze si pa na napacnem forumu :shock: :shock: ... aja... govorilo se je o fotoaparatu za enkratno uporabo ne o digitalcu... blond :?: :shock: :?: ... jp... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: "O, you stupid woman!" :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 viragica.... "O, you stupid woman!" Drugic... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :D :) :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 no ja ... sedaj pa res nimam pojma o čem vi to govorite :?: :?: :?: :?: .... AŠ ??? ... viragica....glede življenjske dobe digitalca ... še dobro, da pr teb ni nevarnosti uničenja iz dotičnega razloga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za blond... AŠ... avto šola :shock: :shock: :shock: BW... kva bi blo ce bi se vsa dekleta imela za lepe? ce pa ze zelis lento za najlepso cesaze si pa na napacnem forumu :shock: :shock: ... aja... govorilo se je o fotoaparatu za enkratno uporabo ne o digitalcu... blond :?: :shock: :?: ... jp... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: "O, you stupid woman!" :twisted: :P Viš Punca, zato te ma pa ZOOlo tko RAD! Heh lepo z umirjenimi toni brez žaljivk (kot nekateri, ... kar je že MAx ugotovu) lepo argumentiran in pojasnjen odgovor! Heh "Desno-Leva" U've just made me proud to be your friend! :lol: :lol: :lol: Mater res je vroče, ... pejmo domov pa med ledene kockice ležat! :P P.S.: BW, zaradi neizmerne lepote ti jst evo glihkar prodeljujem LENTO za No.1 na Motosvetu! (upam sam da se nau zdej še Pupa zbudila), ... Duck it, pa sej bjonde tut vidu še nisem, sam če od lepote fotoaparati crkujejo, ...hmmm ... neki že mora bit na tem. :shock: :? :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 viragica ... in kje natančno sem jaz napisala, da se imam za najlepšo ??? ... :?: :?: :?: ... sem pa vesela zate, da se zmeraj verjames v razlicne pravljice in stereotipe ... življenje is so much easier this way isn t it ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 ......ampak po moje se tle sam kregate....... :twisted: O ne ne ne ne... maxiSI... nesporazum... tole je samo stopanje na zilico... najbolj obcutljiv delcek zivckov... potem pa cakamo pa cakamo pa cakamo... ali bo popizditis ali zaje*******... nesmemgrdogovortkpoldobimporiti... :wink: :wink: :P :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 viragica.... "O, you stupid woman!" Drugic... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :D :) :roll: ne vem no ... po moje vražički znajo brati :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ... ti očitno ne ... iz tega razloga je tvoj nick napisan tako kot je ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 viragica ... in kje natančno sem jaz napisala, da se imam za najlepšo ??? ... :?: :?: :?: ... sem pa vesela zate, da se zmeraj verjames v razlicne pravljice in stereotipe ... življenje is so much easier this way isn t it ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 1. "O, you stupid woman!" Tretjic :twisted: :twisted: 2. Ajd sorry... popravek... kicasto ne najlepso... :twisted: :twisted: 3. pravljice in stereotipe... ah jebi ga... nekateri se ne delamo odrasle... :twisted: :twisted: 4. Blond je bila, blond je in blond bo... ni sans.... :twisted: :twisted: 5. BW... in naj ti ze enkrat potegne, da te vsi ...... (nesmemgrdogovort :( ) ZDEJ TE MAM PA DOST... :roll: :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 viragica.... "O, you stupid woman!" Drugic... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :D :) :roll: ne vem no ... po moje vražički znajo brati :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pa sem rekla da ne bom vec... ajd naj ti bo... k si glih ti... bajkerca :wink: vrazicki znajo brat... hehe blondinke pa ne... :P :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Na, pa se je spet začel. :? Dejte se probat mal skulirat, plissssss! Vse ste enkratne, vsaka na svoj način. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 khm khm, jaz pa mam DIGITALCA, pa photoshop, pa windowse,.... :twisted: :D he he a rabi kera pomoc, sem ze marsikaj slikal pa ni od lepote crknil (kawa ZX-12R,.....) :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 ....No, Vragica pa Barbwire dekleta, zdej pa ze nehta, no, to ne pele vec nkamor....Iz nedolzne šale do masakra!!!! Vragica, ceprov maš tak nick, ne bod tok napadalna, no :? :? , sej je dost prostora za use na forumu.... Ce se pa osebno poznata...... LP slikarski, mejte se radi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 tudi jaz se priporočam za obdelavo slik z zgoraj omenjenimi pripomočki :wink: kar se vročine tiče: motor mam razbit (pa še čist nov je), tko da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Robicop, kaj več ti lahko rečem, kot da imaš prav PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 ....strinjajoci smeškoti (k jih ni..... :( ) Bojo ze porihtale punce lepe naše.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 hmmm ...kdo je ze bil tisti, ki je začel ???? ... I wouldn`t know :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... sicer pa glede inteligence - hvala bogu, da na tem svetu obstajajo objektivni pokazatelji le-te ... sicer pa ... do sedaj se še nisem nikoli spravljala v nizkointelektualne razgovore ... tako da viragica :twisted: ... uzivaj v samogovorih 8) 8) 8) ... pa nikar ne govori v imenu celotnega foruma , ker verjemi , da nisi kompetentna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 se..........seeeeee.......punci TOOOOOOOOO..........SEEEEEEEEEE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2002 Kaj pa mud-wrestling?? :twisted: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 ZDEJ TE MAM PA DOST... :roll: :twisted: :P A ni to ze nekje pisal? :shock: :roll: Ajd... tupi glupi... :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se