vapotek Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 100.000 batin / uro rabiš šiht s stimulativnim zaslužkom? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 Sprejmem. Naše metode so stimulativne in higienske. Naš moto: "Zakaj bi vi trpeli, da se lahko mi zabavamo?" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 ce hoces postati "privatnik": nauci se delati vsaj 16 ur dnevno. Res je. Moj brat ima kako leto sp, pa je sam nekajkrat rekel, da sedaj dela več, kot je delal takrat, ko je bil zaposlen. ukvarja pa se s tole dejavnostjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 grafično oblikovanje zaenkat mi je prav fino - noben mi ne gleda pod prste, dnar je zaenkrat reden, kak dan (ali teden) že delam po 15 ur na dan, mam pa zato tudi obdobja, ko prižgem računalnik za 1 uro, toliko, da preverim, če je kaj novega na Motosvetu :yea1: , delam doma v copatkih in se mi ni treba lišpat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 danes slišala, da naj bi z novim letom za samostojne podjetnike in samozaposlene zvišali prispevke za zdravstveno varstvo (za 30% menda) :hmm: :wacko: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Bok ljudstvo.Ste se že kdaj vprašali kaj če bi bil sam svoj šef.Kakšno dejavnost bi odprli,da bi začeli sam na svojem. :yea1: :yea1: No na dan z idejami,najbolj zaželene so resne :OK: :OK: :OK: . LP Marko Po moje bi bilo najbolje začeti z dobičkonosnimi posli: diler, zvodnik, politik s.p. ....... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Prodajanje zarjavelih britvic: za rezat sicer niso, za malo nacufat pa bo ... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se