wanted Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 jst sem gledu neki izpuhe pa sem vidu leovince tt.zdi se mi lep pa še pocen je.a ma mogoče kdo kake izkušnje s tem izpuhom in kakšen zvok ma če kdo ve?
SiMoN` Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Po obliki je isti kot ZX, po lastnostih pa verjetno pravtako :) , malo lepši zgleda, ker ima spoliran dušilec :) . Lp
sas005 Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 kup raj zx-a, ce bi rad leovince. Mal dnara mal muzke
wanted Objavljeno Julij 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 ja sam po mojem sta si izpuha enakovredna če jidva dela enak proizvajalec. :)
Cilindr Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 LeoVince TT je lepsi sam je za 50ccm kokrej jst vem.Zx je pa za 70ke U tem je razlika pa lepsi je TT FULLLL :OK:
DoMy Objavljeno Julij 25, 2006 Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 (popravljeno) men je tud leši TT. sm biv že odločen za ZX-a sam zej bom rajš TT-ja kupo. pa še cenejši je. pa barvo dušilca si lahko izbiraš. Popravljeno Julij 25, 2006. Popravil DoMy
wanted Objavljeno Julij 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2006 po moje sta si izpuha enakovredna v pospeških pa hitrost pa to sam mi je tt dost lepš bom jst tud kr rajši leovince tt naroču :OK:
Ćardak Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 kot je tle vidno je drgači samo barva :doze:
k0ci Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 ti trije izpuhi (tt, zx, rr) so od kolena pa do dušilca identični razlikujejo se le po zvoku in obliki dušilca ter materialih iz katerih je dušilec narejen
DoMy Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 in kateri bi naj bil iz najboljših materialov? jaz se še vedno odločam med ZX pa TT
k0ci Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 ja najbolši vsaj zame je rr ma lepe oblike dušilc, najlepši zvok izmed vseh teh treh, pa dušilc iz karbona, medtem ko ma zx tut karbon dušilc sam nima tok lepga glasa, tt ima pa alu dušilc
roberto24 Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 a lahko kdo pove kakšno tel št kje naročit tak avspuh pa da paše na kewaya matrix-a ker tu na koroškem ni kaj takega no saj js ne vem
SiMoN` Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Na Martix-a pašejo vsi izpuhi za Minarelli horizontal mašine, torej od Aeroxa, F15, F12... Naročiš lahko prek scooterkit-a, če nimaš v bližini nobene trgovine :) . Lp
peter1 Objavljeno Avgust 1, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2006 Na Martix-a pašejo vsi izpuhi za Minarelli horizontal mašine, torej od Aeroxa, F15, F12... Naročiš lahko prek scooterkit-a, če nimaš v bližini nobene trgovine :) . Lp ojla daj povej mi ker bi bil dober za peugeota elieseo 50 motor normal sam brez blokad pa kolk bi dobu na koncni cca zraven zdaj mi gre ene 70 ta pravih hvala P
duhec_65 Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Na Martix-a pašejo vsi izpuhi za Minarelli horizontal mašine, torej od Aeroxa, F15, F12... Naročiš lahko prek scooterkit-a, če nimaš v bližini nobene trgovine :) . Lp bi šel raje v trgovino, tud če ja mal dali stran, sam ne vem kam pa v katero help me
wanted Objavljeno Avgust 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 na matrixu ma en moj kolega rr gor pa mu gre vse ql sej tt tud izgeda hudo sam newem kakšen zvok ma men je ql če se fajn dere :D tko da mislim če bi vato ven vzel iz dušilca bi po mojem moglo se mal bol dret. a ma že kdo kakšne izkušnje z tem izpuhom? sej tt tud izgeda hudo sam newem kakšen zvok ma men je ql če se fajn dere :D tko da mislim če bi vato ven vzel iz dušilca bi po mojem moglo se mal bol dret. a ma že kdo kakšne izkušnje z tem izpuhom?
SiMoN` Objavljeno Avgust 5, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2006 ojla daj povej mi ker bi bil dober za peugeota elieseo 50 motor normal sam brez blokad pa kolk bi dobu na koncni cca zraven zdaj mi gre ene 70 ta pravih hvala P Najboljše vzet Leovince ZX ali pa RR :) . Pridobiš pa nekje 10-15km/h. Lp
Dr_gh3rg4 Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 a ma keri izkušnje z tem izpuhom??al je bolši zx kerga bol priporočate??
longboy Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 ZX, RR, in TT so enaki, razlika med njimi je le v dušilcu (torej je drugačen zvok). ZX in RR imata dušilec prevlečen z karbonom, TT pa je iz aluminija. Razlika je še v delih...ZX in RR sta zvarjena iz večih delov kot TT. Meni ima najlepši zvok RR, nekaterim pa ZX...vse je le stvar okusa...kakšen zvok pa ima TT pa newem. Ampak raje kot leovincija ti priporočam yasnuni-ja :OK: (upam da nisn kaj povedo narobe...) l.p
Dr_gh3rg4 Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 aham saj men se je najbol dopadu RR sam pa me zanima ki se ga da dobit pa kolk je cena??pa keri bi biu dober od yasnuni-ja če mi ga priporočaš??
longboy Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 RR-ja lahko naročiš preko www.scooterkit.com cena pa je 33.000sit + poštnina. Od yasunija pa Z, ali pa R, cena pa so od 35 - 45.000sit. l.p
Dr_gh3rg4 Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 in kerega mi zdaj bol priporočate leovinceja al pa malosiya??a bi se dal oba namotirat na sym sport x-a??
longboy Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 verjetno si mislil yasunija (namesto malossi-ja)... :D Kolega je mel na sym-u RR-a, zaj pa ma yasunija, pa je z yasunijem bolj zadovoljen...
runnerman Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 a yasuni ma močen zvok? kr men se ful dopade da se skuter ful dere :OK:
Dr_gh3rg4 Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 longboy se pravičujem ja mislu sem yasunija kwa pa malossi??priporočate al ne??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se