motobaby Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 sj ne morš verjet :slap: /applications/core/interface/file/attachment.php?id=76961">Ona___lanek.pdf Ona___lanek.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 hehe..... jah no... sej jaz jo čisto razumem da trpi........ :slap: sicer pa: no comment .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Yeah well ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 :eek: :eek: :eek: :blink: :blink: :blink: pa zakaj je samo razmišljala o najhujšem??? STORI ŽENSKA STORI!!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 kamor je šou bk nej gre še štrk. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 ma to je en zdolgočasen študent stipkal in poslal, al so si pa v uredništvu preprosti zmislili.. ne verjamem, da je nekdo lahko toliko nor (v kombinaciji z željo, da svojo norost deli z 100.000 drugimi, ki bi hitro prepoznali, za koga gre).. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Sej ne morš verjet lol :lol1: Kaj pa je sam za sebe skrbela, zdej pa ma :angry2: Tako je prav ;) Ubij se baba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 svašta :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Staycool Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 sam tko ko hodim po kšen urbanem okolju, imam občutek da vidim veliko deklet (in tudi fantov) ki jih čaka kej podobnega. resničnega alpa ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 hitro se naj javi kak bogataš in to gospo 'odreši' peklenskih muk :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 glede na to da zna samo eno stvar jo takoj vzamem pod okrilje in ji ponudim kariero v najstarejši obrti - mamu tu kar veliko povpraševanje odkar je tolko gradbenih delavcev :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 :slap: ja boga je res....neeeeee :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 se nemoreš vrjet,ljudje mislijo da vse iz lufta pade :slap: jao :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 :lol1: dans so pa same cvetke :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 :slap: Saj ne more biti res! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 (popravljeno) Po moje je vse res. :grrr Popravljeno Julij 25, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Ja kok ste pa brihtni - ko bi jo pa v živo vidli bi pa slina tekla v potokih :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 taki bi mal leskove masti koristl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Kaj hočemo, lepota pusti posledice ... . :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 ...sem nadpovprečno lep fant :grim , z rdečimi lici, povdarjeno spodnjo čeljustjo,.... iščem nadpovprečno premožno damo, ki bi me futrala, oblačila in razvajala. Prdim, smrčim in rigam diskretno. Sem izurjen v zapravljanju tujega denarja, poležavanju na eksotičnih plažah, visokogorskih smučiščih, sposoben sem tut preprostega vsakodnevnega poleževanja pred TV-jem :grim .... Ponudbe pod: razočaran :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Ja kok ste pa brihtni - ko bi jo pa v živo vidli bi pa slina tekla v potokih :P a misliš, da je tako lepa, da bi še meni tekla slina? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se