MDR Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 MDR a gremo na Hvar? Ekipa je skoraj popolna, sam tebe še rabimo :grim Pojma nimam :hmm: , je še mal daleč za mene, vendar se nikoli ne ve .) Smo itak na vezi. M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Djoko Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 :kva2: :kva2: mdr???..kje bom pa jst ajal :hmm: :hmm: nc se zgovarjat zdaj..smo te ze dolocli pa basta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 [attachmentid=81307]Tko ... na Twin Hornih je bilo, kot je razvidno iz fotke ... fajn :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Kje je pa Tati - prekaljena pomorščakinja :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 lih je skočla v podpalubje po novo rundo pira ! .) za nas ki smo komaj še sede ležali ! :P barka.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Djoko, jaz bi tud password mela... menjam za pivo, ko se naslednjič srečamo :) kdaj greste na Hvar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Jutranji pregled i pozdrav [attachmentid=81390] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Awe cezar! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Awe cezar! :devil: :grrr Ustaj vojsko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 :grrr Ustaj vojsko :grim ... točno Tam pred 29imi leti. PS: Malce sem pogrešal "pukovnika Miladinovića". Očitno je imel moped na servisu. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Đenerala zadovoljna [attachmentid=81398] :grim ... točno Tam pred 29imi leti. PS: Malce sem pogrešal "pukovnika Miladinovića". Očitno je imel moped na servisu. :whistle: 29 let potem: [attachmentid=81399] Špijun :grim :grrr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Špijun :grim :grrr :grim :grrr Tule je šlo za fotoobračun z Djokotom. Na prehodu med 3. in 4. fazo. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Fifty, jaz bi še tvoje fotke... ena z bibo skupi bi mogla bit fajn.. hmmm.. aja... če si sploh fotkal tist :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Fifty, jaz bi še tvoje fotke... ena z bibo skupi bi mogla bit fajn.. hmmm.. aja... če si sploh fotkal tist :hmm: :yes: Bom preveril. Marsikaj sem fotkal, marsičesa pa tudi nisem ... :photo: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horny twin Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 twin horna :grim Verjetno oba.... mene gotovo, na vratih :D To da ste link do slik umaknili oz. cenzurirali , pa ni lepo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Verjetno oba.... mene gotovo, na vratih :D To da ste link do slik umaknili oz. cenzurirali , pa ni lepo :D :D Še ekrat hvala za informacije o krasnem placu za kampiranje že na bencinski v četrtek :worship: . LP - M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Verjetno oba.... mene gotovo, na vratih :D To da ste link do slik umaknili oz. cenzurirali , pa ni lepo :D :D Ko bi jih ti videl :blush: bi :xx: :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitje Objavljeno September 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2006 Ups ! samo čaki ! en je Bitje en pa twin horn ! katerega sem/smo srečal/i ?! :hmm: Mene najbrž ne. Vsaj v spominu nima tega. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horny twin Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 Mene najbrž ne. Vsaj v spominu nima tega. :? Sem bil jaz, bitje... ko smo plakate postavljali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 18, 2006 Deli Objavljeno September 18, 2006 Kje je pa Tati - prekaljena pomorščakinja :devil: :angry: :angry: :nono: :nono: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 :angry: :angry: :nono: :nono: :xx: :xx: ja, no...... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 :angry: :angry: :nono: :nono: :xx: :xx: Kako da ne ?! :? Dva tedna jadranja. To pa so že izkušnje. :grim Kar predstavljaj si; po dveh tednih (neto) sexa si pa že bla prekaljena se....... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Kako da ne ?! :? Dva tedna jadranja. To pa so že izkušnje. :grim Kar predstavljaj si; po dveh tednih (neto) sexa si pa že bla prekaljena se....... :P seveda, sploh ne vem kako dvomiš v to :hmm: :grim - zibanje tako vzburja, da smo samo sexali :P :P pejt že na Hvar, da ti navjo šle same neumnosti po glavi , po kateri pa ne vem :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 pejt že na Hvar, da ti navjo šle same neumnosti po glavi , po kateri pa ne vem :D :) Bi jest povedala pa ne smem :xx: (izkušnje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Bi jest povedala pa ne smem :xx: (izkušnje) a greš ti tudi dol :? :P :D sva se v nedeljo klatila po tvojih koncih, pa sva mislila pridit na kavo, no potem pa sva šla kar mimo, ker sva predvidevala, da spita ali pa s*****, ker je bil vreme ravno za to :blink: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se